Executive Vip Travel Executive Golf Travel Executive Incentives
   |   |   |   |   |   |   |   | 
Algemene Informatie Locatie
Exotisch paradijs in Maleisie
Exotisch paradijs in Maleisie
“I almost cried when I saw how beautiful God had made this paradise”, aldus Luciano Pavarotti, één van de gasten van dit exotische paradijs, het enige resort op dit eiland. Het Spa Village bevat één van de beste Spa’s op deze aarde, met eigen badhuis, ontelbare behandelingen, yoga en Tai Chi. In deze absolute rust en privacy kunt u zelfs verblijven in Spa Villa’s op palen.
Lees Meer
Luxe Resort met detox, yoga, fitness, anti-stress en burn-out programma's
Luxe Resort met detox, yoga, fitness, anti-stress en burn-out programma's
Veel natuur, gezonde voeding en intensieve ontspanning zijn de drie basiselementen, die bij het concept van het Kamalaya Resort horen. Het resort biedt wellness programma’s ten einde een betere gezondheid te bevorderen, met gebruik van diverse doelgerichte behandelingen. Denk hierbij aan detoxing, yoga, stress en burnout, fitness en gewichtscontrole, een gezonde levenstijl, emotionele balans, langer leven, bewustwording en meditatie. Ook de kamers en villa’s zijn speciaal ingericht om bij te dragen aan volledige ontspanning gedurende het verblijf.
Lees Meer
Hoog in de Himalaya - rust, ontspanning, yoga, meditatie en harmonie
Hoog in de Himalaya - rust, ontspanning, yoga, meditatie en harmonie
Ananda in de Himalayas is een liefdevol gerestaureerd oud paleis en teruggebracht in de oude stijl van de Maharadja's. Als er ergens en plek is op deze aarde waar je ultiem kunt genieten van de allerbeste Spabehandelingen, dan is het hier. De prachtige natuur en de harmonie zorgen er als snel voor om te ontstressen, detoxen, relaxen en weer helemaal in balans te komen.
Lees Meer
Uitstekend hotel op Cyprus met excellente Thalasso Spa in Romeinse stijl
Uitstekend hotel op Cyprus met excellente Thalasso Spa in Romeinse stijl
Anassa Hotel op Cyprus ligt in een schitterende, nog onbedorven omgeving, gebouwd in de traditionele stijl van een Cypriotisch dorpje, met een dorpspleintje, kerkje en fraai in de schilderachtige omgeving geïntegreerd. Anassa heeft een excellente Thalassa Spa in Romeinse stijl met fraai binnenzwembad, stoombad, sauna, jacuzzi, massage en uitgebreide Thalassotherapieën.
Lees Meer
Six Senses Spa in de ongerepte natuur van Oman
Six Senses Spa in de ongerepte natuur van Oman
Een modern sprookje in Oman, het schitterende Six Senses Zighy Bay, gelegen in de prachtige omgeving van Musandam Peninsula. De setting is ongekend, begrensd door bergen en een 1,6 kilometer lang zandstrand, verscholen in een vrijwel nog onbekend woestijngebied. Privacy, zeer persoonlijke service en een ontspannen atmosfeer kenmerken dit unieke resort. De fantastische “Six Senses Spa” met hammam en diverse Spabehandelingen zorgen voor een onvergetelijke wellnessvakantie. Een deel van de kamers heeft een eigen Spa.
Lees Meer
Ontspanning van lichaam en geest
Spa staat voor het Latijnse “sanitas per aquam”, gezondheid via water, voor ontspanning en genieten.

Ayurveda is afkomstig uit India en betekent letterlijk een lang en gezond leven. ER wordt veel met kruiden, bloemen en oliën gewerkt, evenals natuurlijke voeding.

Thalasso is het Griekse woord voor zee, de remedie tegen stress, slapeloosheid en nervositeit. Er wordt gebruik gemaakt van zeewater en andere elementen uit zee.

Vele resorts op onze website beschikken over een exclusieve spa, waarvan hierboven het overzicht.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten: 035-5431588 / vip@executivetravel.nl