Executive Vip Travel Executive Golf Travel Executive Incentives
   |   |   |   |   |   |   |   | 
DE NIEUWE EXECUTIVE VIP TRAVEL BROCHURE BOORDEVOL INSPIRERENDE REIZEN

Met veel genoegen kunnen wij meedelen, dat u vanaf heden onze gloednieuwe Executive VIP Travel brochure, geldig voor de periode 2014/2015, kunt aanvragen.

In onze nieuwe brochure vindt u talloze unieke hotels en nieuwe bestemmingen, zoals Lanzarote, Santorini, Zakynthos, Borneo, Turks & Caicos, Myanmar en Mexico. We hebben flink uitbreid aan de Costa del Sol en Algarve met leuke hotels voor families met kinderen. Ook een ruime keuze aan luxe strandvakanties in o.a. Caribbean, Zanzibar en Thailand. Helemaal nieuw zijn de camperreizen en familiereizen in USA en Canada.

Executive VIP Travel selecteert uitsluitend topklasse hotels & resorts, unieke thematische rondreizen en zeer speciale, aanvullende reisarrangementen, zoals op stap gaan met een “personal shopper”, een culinaire kookworkshop op Michelin-sterren niveau, eigen parfum maken of het regelen van tee-times voor een rondje golf. Ons aanbod is breed en veelzijdig.

Bij Executive VIP Travel kunt u ook uw persoonlijke wensen met ons doorspreken. Kwaliteit, expertise en flexibiliteit zijn het uitgangspunt voor het organiseren van uw eigen “reis-op-maat”.
Dat is ons vak, al 20 jaar!

Een selectie van de talloze nieuwe producten en gimmicks in ons toch al uitgebreide assortiment:

Executive VIP Services: luxe privé transfers, Executive Lounge Schiphol, private jets etc.
Familie & kids: geselecteerde kindvriendelijke hotels & resorts met o.a. Kids Clubs en speciale kinderkortingen, villa’s en speciale familierondreizen!
Spa, body & mind: een uitgekiende selectie van Spa & Wellness hotels & resorts.
Honeymoons: een huwelijksreis of trouwen op een exotische lokatie….
Exclusieve cruises: een speciale selectie van bijzondere (zeil)cruises tot ijsbrekers!
Exclusieve treinen: van de Oriënt Express, Rovos Rail tot the Rocky Mountaineer (ook combineerbaar met een cruise).
Golfreizen: Executive Golf Travel - de specialist voor golfreizen - met een prachtig portfolio van bestemmingen binnen en buiten Europa: www.executivegolf.nl
Avontuur: safari’s (op zoek naar tijgers of gorilla’s), whalewatching, bearviewing, zwemmen met haaien of dolfijnen, rafting in Costa Rica en nog veel meer!

Bij Executive VIP Travel beleef je “THE EXCLUSIVE WAY AROUND THE WORLD”

Speciale aktie: Boek voor 31 december 2014 uit ons nieuwe Executive VIP Travel programma en maak kans op een wellness arrangement voor 2 personen bij de Zwaluwhoeve in Harderwijk of een exclusief diner bij u in de buurt.

En bedenk dat luxe niet altijd duur hoeft te zijn. Wilt u boeken of extra informatie, aarzel dan niet om ons te bellen (035 - 5431588).