telefoon email

13-Daagse Prive rondreis - Skysafari Kenia Classic Highlights

Afrika-Kenia-Masai Mara Afrika-Kenia-Mombasa Afrika-Kenia-Nairobi 
SkySafari Kenia - Tortilis Family Tent - Veranda
 • Algemene informatie
 • Prijzen
 • Over Kenia

Kenia biedt het echte “Out of Africa” gevoel, zoals vereeuwigd werd door Karen Blixen in de gelijknamige film. Landschappelijk is Kenia een Afrikaans sprookje met uitgestrekte vlaktes, de heuvelachtige savannes van de Masai Mara en de onvergetelijke uitzichten op Mount Kenya. Er is een ongelofelijke verscheidenheid van wilde dieren, van olifanten, leeuwen, luipaarden, giraffes en buffels tot impala’s, gazelles en zebra’s. De kans is groot om de “Big Five” tegen te komen. Aan de eindeloze witte zandstranden bij Mombasa is het heerlijk nagenieten van alle safari-avonturen.


Dag 1: Amsterdam - Nairobi
Vlucht van Amsterdam naar Nairobi. Bij aankomst ontvangst en transfer naar het Hemingways hotel in Nairobi voor 1 overnachting.

Dag 2: Nairobi - Amboseli National Park   
Na het ontbijt transfer naar Wilson airport voor de vlucht naar Amboseli National Park, één van de bekendste parken van het land en een populaire plek om olifanten te spotten. Na de landing volgt een gamedrive naar Tortilis Camp, waar u 2 nachten verblijft in een luxe Safari Tent. ’s Middags nogmaals op safari.

Dag 3: Amboseli National Park     
Vroeg opstaan voor een gamedrive en ‘bush breakfast’. ’s Middags keuze uit een gamedrive of een wandelsafari om het park vanuit een ander perspectief te bekijken.

Dag 4: Amboseli National Park - Meru National Park
Na een vroege ochtendgamedrive vliegt u naar Meru National Park in de omgeving van Mount Kenya, één van de hoogste bergpieken van Afrika. Na aankomst transfer naar Elsa’s Kopje voor 2 overnachtingen in een Cottage Suite. ’s Middags keuze uit een gamedrive of massage.

Dag 5: Meru National Park  
Ochtend- en avondgamedrives staan op het programma. Geniet van de afwisselende natuur: kleine moerasgebieden en een glooiend savannelandschap begroeid met hoog gras, acaciabomen en doumpalmen, waar o.a. olifanten, leeuwen, luipaarden. cheeta’s, neushoorns, nijlpaarden en zebra’s leven.  

Dag 6: Meru National Park - Masai Mara
Geniet van het uitzicht tijdens een natuurwandeling. ’s Middags transfer naar de airstrip voor de vlucht naar Masai Mara. Aansluitend gecombineerde safari gamedrive en transfer naar Sand River Masai Mara Camp waar u 2 nachten verblijft in een luxe safaritent.

Dag 7: Masai Mara
Tijdens de gamedrives per 4 x 4 wheeldrive staat u vandaag misschien oog in oog met de “Big Five”(leeuw, luipaard, olifant, buffel, neushoorn). Tevens bezoek aan een traditioneel Masai dorp. ’s Avonds heerlijk nagenieten van de eerste impressie van deze indrukwekkende omgeving met op de achtergrond de geluiden van het wild.

Dag 8 t/m 11: Masai Mara - Mombasa strandverlenging 
Na het ontbijt transfer naar de airstrip en aansluitend de vlucht naar Mombasa om nog heerlijk een paar dagen te kunnen genieten aan het strand in een hotel naar keuze.

Dag 12: Mombasa - Amsterdam
Transfer naar de luchthaven van Mombasa voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 13: Amsterdam
Aankomst in Amsterdam. Einde van een zeer avontuurlijke reis vol hoogtepunten.
 

Vanaf € 7529 PP

Arrangement 13 dagen
2 pers./volgens programma

Arrangement inclusief vluchten met KLM en Kenia Airways, binnenlandse vluchten tijdens de Skysafari per executive aircraft, alle transfers, 11 overnachtingen o.b.v. volpension en drankjes (m.u.v. 1e nacht in Nairobi o.b.v. halfpension en drankjes), gamedrives, Engelssprekende chauffeur/gids en diverse safari-activiteiten, zoals bush ontbijt, wandelsafari, sundowners, massage, natuurwandelingen, bezoek aan een Masai dorp en afscheidsdiner. Tevens inclusief Medical Emercency Evacuation Insurance.

ACCOMMODATIES:
1 nacht Nairobi, Hemingways Hotel
2 nachten Amboseli Tortilis Camp
2 nachten Meru Elsa's Kopje
2 nachten Sand River Masai Mara Camp
4 nachten Afrochic, Diani Beach, Ocean View Room

De prijzen zijn exclusief verplichte Park & Conservancy Fees: € 410,- p.p. voor volwassenen en € 275,- p.p. voor kinderen jonger dan 18 (wijzigingen voorbehouden).

Genoemde prijzen zijn indicatieprijzen. De exacte prijs kan worden uitgerekend op basis van de door u gewenste vertrekdatum, het reisgezelschap en de keuze van de hotels.

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:
  BASISPRIJS PER PERSOON, INCLUSIEF:
 • Vlucht Amsterdam - Nairobi / Mombassa - Amsterdam met KLM (T-klasse). Vlucht Nairobi - Mombassa met Kenia Airways.
 • Luchthavenbelastingen € 288,-. Wijzigingen voorbehouden.
 • Prive transfers.
  • EXCLUSIEF:
  • Overige excursies en entreegelden.
  • Business Class toeslag en hoogseizoentoeslag KLM op aanvraag.
  • Vluchttoeslag overige boekingsklasses KLM (i.p.v. T-klasse) i.v.m. beschikbaarheid.
    OVERIG:
   • In verband met sterke koersfluctuaties behouden wij ons het recht voor om (conform onze voorwaarden) koerstoeslagen te berekenen. Deze toeslagen zullen - indien van toepassing - netto, dus zonder opslag worden doorbelast.

Kenia biedt het echte “Out of Africa” gevoel, zoals vereeuwigd werd door Karen Blixen in de gelijknamige film. Landschappelijk is Kenia een Afrikaans sprookje met uitgestrekte vlaktes, de heuvelachtige savannes van de Masai Mara en de onvergetelijke uitzichten op Mount Kenya. Er is een ongelofelijke verscheidenheid van wilde dieren, van olifanten, leeuwen, luipaarden, giraffes en buffels tot impala’s, gazelles en zebra’s. De kans is groot om de “Big Five” tegen te komen. In de luxe resorts aan de eindeloze witte zandstranden bij Mombasa is het heerlijk nagenieten van alle safari-avonturen in Kenia.

toevoegen aan favorieten
toegevoegd aan favorieten

Highlights

Prive-rondreis met o.a.:
 • Amboseli National Park
 • Meru National Park
 • Masai Mara
 • Mombasa
REISVOORSTEL AANVRAGEN

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of vip@executivetravel.nl

"Perfecte service, nemen alle tijd om alles goed uit te zoeken. De reis was in één woord perfect!"

Dhr. van Put

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge