telefoon email

14-Daagse Prive Rondreis - Boutique Sri Lanka - Cultuur, Natuur & Theeplantages incl. strand Malediven

Azie-Malediven Azie-Sri Lanka 
sri lanka - vrouwen werken op de theeplantages
  • Algemene informatie
  • Prijzen
  • Over Sri Lanka
Sri Lanka betekent “Gezegend Eiland”, en deze treffende naam klopt helemaal voor dit eiland in de Indische Oceaan. De uitgestrekte frisgroene theeplantages in de heuvels van het binnenland, de vele bezienswaardigheden met cultureel-historische waarde, de wuivende kokospalmen aan de stranden, de kleine vissersplaatsjes en de tropische begroeiing dragen bij aan de unieke sfeer van het eiland. Tijdens de reis verblijft u in boutique hotels en authentieke accommodaties, zoals een 200 jaar oude kokosnootplantage en een theefabriek. Combineer dit met een romantisch verblijf op de Malediven en uw droomvakantie is gecreëerd.

Dag 1: Vlucht vanaf Amsterdam naar Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka.

Dag 2: Aankomst en transfer naar uw hotel in Horathapola, gelegen op het platteland, waar u overnacht op een historische en nog werkende kokosnootplantage.

Dag 3: Rit van circa 5 uur naar Sigiriya, gelegen in het hart van de culturele driehoek van Sri Lanka. U verblijft hier de komende 3 nachten.

Dag 4: Vandaag brengt u een bezoek aan Anuradhapura, de eerste hoofdstad en ongetwijfeld de mooiste stad van het voormalige Ceylon. Er bevinden zich twee World Heritage bezienswaardigheden en vele plaatsen van historische en archeologische waarde. Ook bezoekt u Mihintale waar het Boeddhisme is geïntroduceerd in Sri Lanka.

Dag 5: U bezoekt Polonnaruwa, de 2e hoofdstad van Sri Lanka en gebouwd in de 11e en 12e eeuw. In de middag mogelijkheid om Sigiriya Rock te beklimmen. Onderweg naar boven passeert u de wereldberoemde fresco’s van de “Heavenly Maidens”. Bovenop treft u de restanten van een oud fort, gebouwd in de 5e eeuw door Koning Kashyapa.

Dag 6: Rit naar Kandy, uw verblijfplaats voor de komende 2 nachten. Onderweg bezoek aan de gouden rotstempel van Dambulla.’s Middags mogelijkheid voor bezoek aan de Tempel van de Tand waar een hoektand van Boeddha bewaard zou worden.

Dag 7: Ochtend ter vrije besteding. Na de lunch bezichtiging van de Peradeniya botanische tuinen even buiten Kandy met een enorme variëteit aan bomen, planten en bloemen.

Dag 8: Rit naar Nuwara Eliya, een schitterend gelegen plaatsje in de bergen met een aangenaam klimaat en tevens de hoogste berg van Sri Lanka. Onderweg bezoek aan een theefabriek en theeplantage.

Dag 9: Bezoek aan het olifantenweeshuis in Pinnawala. Geniet van het spektakel als de olifanten gaan badderen. Twee maal per dag worden ze gevoerd. Overnachting in Colombo. Tip: volg een kookworkshop en bereid een heerlijke Sri Lankaans currygerecht.

Dag 10 t/m 13: Vlucht van Colombo naar Malé op de Malediven. Wat is er mooier dan deze prachtige rondreis af te sluiten op één van de vele bountystranden van de Malediven. Heerlijk wegdromen in uw hangmat met uitzicht over de azuurblauwe wateren en hagelwitte stranden.

Dag 14: Transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar Nederland, waar u dezelfde dag aankomt.
 

RONDREIS EXCLUSIEF VLUCHT
2 pers./verzorging volgens programma
Prijzen op aanvraag. Bel 035 - 5431588 / mail vip@executivetravel.nl

Prijzen zijn op aanvraag. Bel 035-5431588 voor een offerte op maat, of mail met vip@executivetravel.nl

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:

RONDREIS INCLUSIEF VLUCHT
2 pers./verzorging volgens programma
Prijzen op aanvraag. Bel 035 - 5431588 / mail vip@executivetravel.nl

Prijzen zijn op aanvraag. Bel 035-5431588 voor een offerte op maat, of mail met vip@executivetravel.nl

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:

Sri Lanka - een exotische bestemming vol met contrasten en legendes. Landschappelijk zeer afwisselend, variërend van goudgele stranden en een tropische jungle tot terrasvormige theeplantages en de prachtige, bergachtige hooglanden. De eeuwenoude cultuur en de diverse religieuze stromingen worden met zorg in stand gehouden, door een overigens zeer gastvrije bevolking.

toevoegen aan favorieten
toegevoegd aan favorieten
REISVOORSTEL AANVRAGEN

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of vip@executivetravel.nl

“Wij zijn fantastisch geholpen door Roeline, geen vraag was te gek en alles is goed geregeld.”

Mevr. Lagerweij

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge