telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Cuba. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Cuba

  Een kennismaking met Cuba is een nostalgische gebeurtenis. Het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan vanaf het moment dat Fidel Castro in 1959 de macht over nam. Het straatbeeld in de hoofdstad Havanna, met z’n oude koloniale centrum, wordt gevormd door oude Amerikaanse auto’s uit de 50-er jaren. De gastvrije bevolking, afwisselende natuur en boeiende cultuur zijn goede redenen om deze interessante reis te maken.

  U ZOEKT OP:

  15-Daagse Prive Rondreis Cuba voor Connoisseurs
  Prive Rondreizen

  15-Daagse Prive Rondreis Cuba voor Connoisseurs

  Caribbean-Cuba
  Een kennismaking met Cuba is een nostalgische gebeurtenis. Het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan vanaf het moment dat Fidel Castro in 1959 de macht over nam. Het straatbeeld in de hoofdstad Havanna, met z’n oude koloniale centrum, wordt gevormd door oude Amerikaanse auto’s uit de 50-er jaren. De gastvrije bevolking, afwisselende natuur en boeiende cultuur zijn goede redenen om deze interessante reis te maken.

  Dag 1: Amsterdam - Havana
  Vlucht van Amsterdam naar Havana en aansluitend transfer naar uw hotel. Geniet 's avonds van een bijzonder optreden van de Buena Vista Social Club in the "Habana Café" in Hotel Meliá Cohiba (inbegrepen bij verblijf in dit hotel).

  Dag 2: Havana "Koloniaal en Modern"
  Kennismaking met Havana met een bezoek aan het “Capitol” en standbeeld ‘La Republica’. Vervolgens per paardenkoets langs het Prado naar Cathedral Square, waar een wandeling start door de oude stad, o.a. naar de Plaza de Armas en de beroemde Hemingway’s “Bodeguita". Na de lunch bezoek aan de Humidor bar waar een fascinerende wereld van de sigaren zich openbaart. ‘s Avonds een tour in een echte Amerikaanse klassieker en naar het befaamde “Tropicana” voor een unieke, Cubaanse muziek- en dans show.

  Dag 3: Havana "Achter de schermen"
  Bezoek aan een tabaksfabriek en aansluitend een korte wandeling in Havanna door de ‘Callejon de Hamel’, een kleurrijke passage met schilderijen en kunstobjecten. Hierna bezoek aan het huis van één van de beroemde leden van de Buena Vista Social Club, waar hij de laatste 5 jaar van zijn leven heeft gewoond. Lunch in een restaurant met bijzondere flair. ’s Middags vrij.

  Dag 4: Havana - Vinales - Havana
  Vroeg in de morgen vertrek richting Pinar del Rio, de groenste provincie van Cuba met de meest vruchtbare grond om tabak te laten groeien. Onderweg stop voor een wandeling door een tabaksveld en bezoek aan een 'drooghuis'. Lunch op een traditionele plantage met Cubaanse koffie en sigaren. Vervolgens een panoramische route door de pitoreske Vinales Vallei. Wandel door de dorpjes van Vinales waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Na een bezoek aan een privé tuin weer terug naar Havana.

  Dag 5: Havana - Trinidad
  Rit naar Cienfuegos met wandeling door het oude centrum en park José Martí met Frans koloniale architectuur. ‘s Middags via een mooie kustroute naar Trinidad, voor 2 nachten.

  Dag 6: Trinidad
  Vandaag ontdekt u Trinidad, een prachtige historische stad, gesticht in 1513. Een wandeling voert langs de idyllische Plaza Mayor met statige herenhuizen van voormalige suikerbaronnen, afgewisseld met museumbezoekjes in Palacio Brunet en Palacio Cantero. ’s Middags relaxen of een lokale honinglikeur proeven in de rustieke “Chanchanchara” bar.

  Dag 7: Cayo Santa Maria
  Tochtje per stoomtrein door Sugar Mill Valley. Prachtig uitzicht vanaf de legendarische ‘Slaventoren’. Daarna naar Santa Clara, de laatste rustplaats van ‘El Ché Guevara’. Na de lunch een rit over de 37 km lange dam richting de noordkust, naar de tropische stranden van Cayo Santa María voor 2 overnachtingen.

  Dag 8: Cayo Santa Maria
  Tijd om te relaxen! Laat u verwennen bij het zwembad of geniet aan het strand.

  Dag 9: Cayo Santa Maria - Camagüey
  Bezoek aan het stoomtreinmuseum of de voormalige suikermolen. Overnachting in Camagüey.

  Dag 10: Camagüey - Santiago
  Vandaag via Bayamo naar Santiago voor 2 overnachtingen. ‘s Avonds bezoek aan het legendarische ‘Casa de la Trova’, bakermat van de traditionele muziek en waar wereldberoemde artiesten als the Buena Vista Social Club hun carrière zijn begonnen.

  Dag 11: Santiago
  Een volle dag om Santiago te leren kennen. Het historische centrum met haar mooie pleinen en de voormalige upper class woonwijk waar het huis van de Bacardi familie staat, zijn zeker een bezoek waard. Lunch in het El Morro Fort met panoramisch uitzicht over zee.

  Dag 12: Santiago - Playa Esmeralda
  Rit door Cuba’s “Oriente” naar Holguin met onderweg een stop bij Finca Manacas, geboorteplaats van Fidel en Raul Castro. ‘s Middags lekker genieten van de zon en het strand. Informeer naar de mogelijkheden om uw strandverblijf in Playa Esmeralda te verlengen.

  Dag 13: Holguin - Havana
  Transfer naar de luchthaven voor de vlucht van Holguin naar Havanna, waar u nog 1 nacht verblijft.

  Dag 14: Havana - Amsterdam
  Vlucht terug naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt.

  Dag 15: Aankomst in Amsterdam.
  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  “Geweldige vakantie gehad, goed verzorgd. We zijn blij met de services van Executive VIP Travel.”

  Fam. vd Berg

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge