telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Belize. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Belize

  Belize ligt ingeklemd tussen Mexico en Guatemala. Toeristisch is dit kleine, maar prachtige land nog onontgonnen. Enerzijds vindt u er veel jungle, tropische wouden en mangrovebossen, anderzijds het op een na grootste koraalrif ter wereld, het Barriererif van Belize. Hier bevind zich ook de fameuze “Blue Hole”. Het land is ook overheerst geweest door de Maya’s. De meest beroemde ruïnes treft u bij Caracol en Xunantunich. Deze bestemming wordt meestal bezocht in combinatie met Mexico.

  U ZOEKT OP:

  17-Daagse Prive Rondreis Mexico, Guatemala & Belize
  Prive Rondreizen

  17-Daagse Prive Rondreis Mexico, Guatemala & Belize

  Midden-Amerika-Belize Midden-Amerika-Guatemala Midden-Amerika-Mexico 
  Drie landen met een eigen historie en karakter, maar met een gedeelde schoonheid. Mexico staat synoniem voor levensvreugde, cultuur en geschiedenis. Guatemala, het land met berg- en vulkaantoppen, de beroemde Maya ruïnes van Tikal en Antigua, de best bewaarde Spaanse koloniale hoofdstad in Zuid-Amerika. En Belize, een ongerepte jungle, exotische kust en eilanden, witte zandstranden, onaangetaste koraalriffen en één van de beste duikbestemmingen ter wereld!

  Dag 1: Amsterdam - Cancun - Chitchén Itza
  Vlucht naar Cancun en aansluitend transfer naar uw hotel nabij Chitchèn Itza.

  Dag 2: Mérida
  Bezoek aan het beroemde Maya-complex Chitchèn Itza, met een reusachtige piramide, tempels en paleizen. Op weg naar Mérida, kort bezoek aan Valladolid, een voormalig Maya-stadje met koloniale sfeer en pastelkleurige huizen. Niet ver van Valladolid bevinden zich natuurlijke waterbronnen waar u een verfrissende duik kunt nemen. Twee nachten in Mérida.

  Dag 3: Mérida en Uxmal
  Vandaag ziet u de prachtig bewaard gebleven Maya-stad Uxmal en de Spaans koloniale stad Mérida met haar vele kerken en kathedralen.

  Dag 4: Mérida - Villahermosa - San Cristobal de las Casas
  Vlucht van Mérida naar Villahermosa. Twee overnachtingen in San Cristobal de las Casas.

  Dag 5: San Cristobal de las Casas
  Verkenning van San Cristobal, een lieflijk dorpje door de smalle straatjes, kleurrijke huisjes en gezellige pleintjes. Het dorpje staat bekend om haar koloniale architectuur.

  Dag 6: San Cristobal - Palenque
  Rit naar Palenque met onderweg bezoek aan de watervallen van Agua Azul.

  Dag 7: Palenque
  Palenque is een ruïnestad, verscholen in de jungle, die de grandeur van het Maya rijk in de 7e eeuw uitademt. Leer alles over het over het majesteuze verleden van deze stad.

  Dag 8: Palenque - Peten-Itza Meer (Guatemala)
  Vertrek naar Guatemala, met onderweg bezoek aan het goed bewaard gebleven geheim van het Lacandon bos, Bonampak (geschilderde muren). Beroemd om zijn verbazingwekkende fresco’s in de tempel de las Pinturas. Twee Overnachtingen aan het Peten-Itza Meer in Guatemala.

  Dag 9: Tikal NP (Guatemala)
  Bezoek aan het Tikal National Park, met een fascinerende natuur en eeuwenoude overblijfselen van de Maya-cultuur. Treed in de voetsporen van van de Maya’s en aanschouw Tikal met de beroemde Acropolis, het grote plein, de Tempel van de Jaguar en nog veel meer.

  Dag 10: Peten Itza Meer (Guatemala) - Mountain Pine Ridge (Belize)
  Vanochtend vertrek richting Belize door een prachtig landschap. Bij de grens wisseling van voertuig en door naar het Mountain Pine Ridge gebied voor 2 overnachtingen.

  Dag 11: Mountain Pine Ridge (Belize)
  Een heerlijke relax dag in deze luxe eco-lodge of ga hiken of mountainbiken.

  Dag 12-15: Ambergris Caye (Belize)
  Na een vroeg ontbijt transfer naar Belize City en overtocht per ferry naar het schiereiland Ambergris Caye, richting San Pedro (ca. 4 ½ uur) voor een strandverblijf in het designhotel El Secreto. Ontdek deze paradijselijke omgeving, heerlijk ontspannen een boekje lezen bij het strand of aan het zwembad. Een absolute tip: snorkelen of duiken bij het koraalrif. Ontdek de beroemde Great Blue Hole, één van de meest unieke duikplekken van de wereld. Verdere verlenging is hier, in Tulum of Playa del Carmen in Mexico mogelijk.

  Dag 16: Belize City - Amsterdam
  Transfer naar de luchthaven van Belize City voor de vlucht via Cancun naar Amsterdam.

  Dag 17: Amsterdam
  Aankomst in Amsterdam.
  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  “Wij zijn fantastisch geholpen door Roeline, geen vraag was te gek en alles is goed geregeld.”

  Mevr. Lagerweij

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge