telefoon email
  • zoekzoek
  • kaartkaart

Four Seasons New York

Noord-Amerika-Verenigde Staten-Oostkust-New York
Four-Seasons-New-York---35
  • Algemene informatie
  • Prijzen
  • Over Verenigde Staten

Modern en elegant hotel, uitstekend gelegen tussen Madison en Park Avenue, op korte afstand van Central Park en de exclusieve boetieks van 5th Avenue. Vanaf de bovenste verdiepingen is het uitzicht over Manhattan spectaculair. Het exclusieve restaurant “L’Atelier” onder leiding van de legendarische chef Joël Robuchon serveert bijzondere gerechten met Aziatische accenten.

Faciliteiten: restaurant “L’Atelier de Joël Robuchon”, restaurant “57” met creatieve Amerikaanse keuken, pianobar, lounge, Spa.

Kamers (364): City View Tower (46 m²) op de 5e - 23e verdieping met marmeren bad, aparte douche, haardroger, telefoon, TV, internet, minibar, kluisje, airco en ligging aan de straatzijde.
Park View Tower (46 m²) op de 31e - 50e verdieping met uitzicht op Central Park.

Ligging: centrale ligging tussen Madison en Park Avenue, nabij Central Park.

SHORTBREAK
2 pers./Deluxe Room/LO
Prijzen op aanvraag. Bel 035-5431588 / mail vip@executivetravel.nl

Prijzen op aanvraag. Bel 035-5431588 voor een offerte op maat of mail vip@executivetravel.nl

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:

WEEKARRANGEMENT
2 pers./Deluxe Room/LO
Prijzen op aanvraag. Bel 035-5431588 / mail vip@executivetravel.nl

Prijzen op aanvraag. Bel 035-5431588 voor een offerte op maat of mail vip@executivetravel.nl

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:

Het land van de onbegrensde mogelijkheden genoemd. Dat klopt, zeker wanneer u op ontdekkingsreis wilt gaan. Van New York - “The city that never sleeps” - tot San Francisco met het beroemde Alcatraz, van Miami tot Seattle, een land met vele gezichten. Het is natuurlijk fantastisch om bezoeken aan bekende steden te combineren met de prachtige natuur in de vele nationale parken, zoals Glacier National park in Montana met prachtige meren, rivieren, gletsjers en een unieke flora en fauna of het fameuze Yellowstone National Park met bizons, herten, beren, coyotes en wolven. Bezoek de Everglades in Florida of laat u verrassen bij Los Angeles in het beroemde Hollywood. Doorkruis dit onmetelijke land per huurauto of met een camper, via de beroemde “Route 66” of de westelijk gelegen “Jackson Hole Highway” met vele uitkijkpunten en maak kennis met beren, elanden en prairiewolven. Bezoek Boston en het decadente Martha’s Vineyard, het interessante Washington of het swingende Chicago (Blues!) en New Orleans (Jazz!). Maak kennis met de oorspronkelijke bevolking, de indianen, of verblijf op een ranch. Een unieke belevenis met de hele familie. Geniet van de stranden van Miami Beach, flaneer over Ocean Drive in het unieke Art Deco district en bezoek natuurlijk Disney World bij Orlando. Wilt u een gokje wagen en wervelende shows bekijken, dan ligt Las Vegas aan uw voeten. Kortom een land met onbegrensde mogelijkheden.

toevoegen aan favorieten
toegevoegd aan favorieten
REISVOORSTEL AANVRAGEN

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of vip@executivetravel.nl

“Geweldige vakantie gehad, goed verzorgd. We zijn blij met de services van Executive VIP Travel.”

Fam. vd Berg

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge