telefoon email
  • zoekzoek
  • kaartkaart

Soho Grand Hotel New York

Noord-Amerika-Verenigde Staten-Oostkust-New York
soho grand new york - 11
  • Algemene informatie
  • Prijzen
  • Over Verenigde Staten

Trendy hotel in de geliefde wijk Soho, het ‘Mekka’ voor kunstenaars en ‘shopaholics’ met vele kunstgaleries, boetieks en restaurantjes. Het hoteldesign weerspiegelt de chique, artistieke en historische uitstraling van Soho, zoals de opvallende glazen trap met gietijzeren details.

Faciliteiten: restaurant “The Grand Bar & Lounge” met Amerikaanse keuken en uitzicht op West Broadway, restaurant “The Gallery” met wisselende tentoonstellingen van kunstenaars en fotografen uit New York, zomerrestaurant “The Yard” met terras, bar
fitness.

Kamers (363): moderne en comfortabele kamers.
Superior (23 m²) met bad, haardroger, telefoon, TV, CD-/DVD-speler, internet, minibar, kluisje, thee- en koffiezetfaciliteiten en airco.

Ligging: in het centrum van Soho.

SHORTBREAK
2 pers./Deluxe Room/LO
Prijzen op aanvraag. Bel 035-5431588 / mail vip@executivetravel.nl

Prijzen op aanvraag. Bel 035-5431588 voor een offerte op maat of mail vip@executivetravel.nl

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:

WEEKARRANGEMENT
2 pers./Deluxe Room/LO
Prijzen op aanvraag. Bel 035-5431588 / mail vip@executivetravel.nl

Prijzen op aanvraag. Bel 035-5431588 voor een offerte op maat of mail vip@executivetravel.nl

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:

Het land van de onbegrensde mogelijkheden genoemd. Dat klopt, zeker wanneer u op ontdekkingsreis wilt gaan. Van New York - “The city that never sleeps” - tot San Francisco met het beroemde Alcatraz, van Miami tot Seattle, een land met vele gezichten. Het is natuurlijk fantastisch om bezoeken aan bekende steden te combineren met de prachtige natuur in de vele nationale parken, zoals Glacier National park in Montana met prachtige meren, rivieren, gletsjers en een unieke flora en fauna of het fameuze Yellowstone National Park met bizons, herten, beren, coyotes en wolven. Bezoek de Everglades in Florida of laat u verrassen bij Los Angeles in het beroemde Hollywood. Doorkruis dit onmetelijke land per huurauto of met een camper, via de beroemde “Route 66” of de westelijk gelegen “Jackson Hole Highway” met vele uitkijkpunten en maak kennis met beren, elanden en prairiewolven. Bezoek Boston en het decadente Martha’s Vineyard, het interessante Washington of het swingende Chicago (Blues!) en New Orleans (Jazz!). Maak kennis met de oorspronkelijke bevolking, de indianen, of verblijf op een ranch. Een unieke belevenis met de hele familie. Geniet van de stranden van Miami Beach, flaneer over Ocean Drive in het unieke Art Deco district en bezoek natuurlijk Disney World bij Orlando. Wilt u een gokje wagen en wervelende shows bekijken, dan ligt Las Vegas aan uw voeten. Kortom een land met onbegrensde mogelijkheden.

toevoegen aan favorieten
toegevoegd aan favorieten
REISVOORSTEL AANVRAGEN

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of vip@executivetravel.nl

“Geweldige vakantie gehad, goed verzorgd. We zijn blij met de services van Executive VIP Travel.”

Fam. vd Berg

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge