telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Antarctica. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Antarctica

  Het mysterieuze, onbekende, witte continent. Een van de “Last Frontiers” van de wereld om te ontdekken. Een ongerepte natuur met oneindige ijsvlaktes. Een bijzondere flora en fauna, enorme kolonies met pinguïns, zeehonden, pelsrobben en walrussen, een ongekende hoeveelheid aan unieke zeevogels en natuurlijk een bakermat van walvissen. “Het Witte Continent” is het beste bereikbaar per schip vanuit Argentinië en Chili. Er is een grote variëteit aan mogelijkheden voor een Antarctica cruise, waarbij u gebruik kunt maken van luxe (kleinschaligere) cruiseschepen, kleine (40 – 100 passagiers) of middelgrote (100 – 115 passagiers ) expeditie schepen. In de laatste categorie heeft de “Plancius” in Nederland een bekende naam. De atmosfeer aan boord is meestal informeel, informatief, gezellig en, afhankelijk van het gekozen schip, ook comfortabel. De cruises zijn natuurlijk voor avontuurlijk ingestelde mensen. Naast de weersomstandigheden – de beste periode is tussen november en maart – hebben de excursies een avontuurlijke en sportieve insteek, wanneer u aan boord van zodiacs de poolkap van Antarctica gaat verkennen. De temperaturen liggen russen 0 en 10 graden Celcius. Een regelrechte aanrader die u dan van uw “Bucketlist” kunt afhalen. En voor de fotograven onder u…., een onvergetelijke reis!

  U ZOEKT OP:

  Silver Explorer Antarctica
  Cruises | Experiences

  Silver Explorer Antarctica

  Zuid-Amerika-Antarctica Zuid-Amerika-Argentinie 

  Silver Explorer, van dezelfde rederij als van de Silver Galapagos, is een expeditie-cruiseschip, speciaal ontworpen om te navigeren over de wateren van s 'werelds meest afgelegen bestemmingen, zoals Antarctica. Een vloot van Zodiac boten maakt het mogelijk om onder begeleiding van een expeditie team zelfs de meest afgelegen locaties te bezoeken. Met de luxe en het comfort aan boord, ontdekt u Antarctica op een stijlvolle manier, terwijl u niets van het natuurschoon hoeft te missen.

  • Waarom reizen met Silversea?
  • Luxeus reizen aan boord van kleine, intieme schepen
  • Ruime luxueuze oceanview suites (85% met balkon)
  • Butlerservice
  • In-Suite dineren en 24/7 roomservice
  • Ruime keuze aan restaurants inclusief de nieuwe Slow Food formule in restaurant La Terrazza
  • Keuken verzorgd door Relais & Chateaux
  • Gratis dranken: wijn, champagne en sterke dranken

  Dag 1: Ushuaia, Argentinië
  Vertrek vanaf de luchthaven van Buenos Aires per Silversea Air Charter naar Ushuaia in het uiterste zuiden van Argentinië, waar u na aankomst naar de haven wordt gebracht om aan boord te gaan van de Silver Explorer. Nadat u bent ingecheckt en het schip de haven heeft verlaten wordt het Expeditie team aan u voorgesteld.

  Dag 2-3: Drake Passage
  De Drake Passage heeft een beruchte reputatie vanwege zijn turbulente zeeën, het is een natuurlijke grens waar koud polair water noordwaarts stroomt en warmer equatoriaal water zuidwaarts beweegt. Besteedt uw tijd op het dek en geniet van het natuur en de verschillende soorten zeevogels of volg een discussie over de wilde dieren, natuur en geschiedenis georganiseerd door deskundige natuurkenners en gastdocenten. U wordt voorbereid op uw avontuurlijke reis die nog voor u ligt.

  Dag 4 t/m 8: Antarctic Peninsula
  Terwijl het schip verder vaart richting Antarctica zal het ijs dikker worden, en zult u zien dat we steeds meer in de buurt komen van Antarctica ’s witte wildernis. Antarctica staat bekend om zijn ijsbergen, gletsjers, zeehonden en orka's. Iedere dag kunt u met een zodiac (rubber boot) een trip maken naar één van de vele eilanden of met de zodiac op zoek gaan naar wildlife. In de avond kunt u genieten van de gekleurde middernacht zonsondergang.
  * De zodiacs varen alleen uit als het weer het toe laat.

  Dag 9-10 : Terugkeer via Drake Passage
  Als er weer terug genavigeerd wordt via de Drake Passage naar het vaste land, kunt u gaan kijken naar zeevogels en wilde dieren die u misschien daarvoor gemist heeft. Volg een presentatie van het Expeditie Team of wissel foto’s uit met nieuwe vrienden als we terugvaren naar Ushuaia.

  Dag 11: Ushuaia, Argentinië
  Na het ontbijt gaat u van boord en wordt u naar de luchthaven van Ushuaia gebracht voor de vlucht terug naar Buenos Aires. Tevens mogelijkheid om uw reis te verlengen in Argentinië of Chili.
  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Perfecte service, nemen alle tijd om alles goed uit te zoeken. De reis was in één woord perfect!"

  Dhr. van Put

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge