telefoon email

11-Daagse Prive Rondreis & Cruise - The Best of Egypt

Afrika-Egypte-Hurghada Afrika-Egypte-Luxor Afrika-Egypte-Caïro 
egypte - 27
 • Algemene informatie
 • Prijzen
 • Over Egypte
Egypte, ongetwijfeld één van de meest fascinerende reisdoelen ter wereld, met een 6.000 jaar oude geschiedenis, Cairo - in de schaduw van de Piramiden van Gizeh - met het unieke Egyptisch Museum, Memphis, Sakkara, Abu Simbel, Luxor met het Dal der Koningen, de Hatsjepsut Tempel en de Tempel van Karnak, waar ’s avonds onder de sterrenhemel het unieke klank en lichtspel “kippenvel” bezorgt. Deze historische bezienswaardigheden zijn het beste via een reis over de Nijl bereikbaar.

Dag 1: Amsterdam - Cairo
U vliegt van Amsterdam naar Cairo. Bij aankomst ontvangst en transfer naar uw hotel naar keuze voor een verblijf van 3 nachten.

Dag 2: Cairo
Deze dag staat in het teken van een nadere kennismaking met de omgeving van Cairo en natuurlijk de piramiden van Gizeh en de Sfinx. Vervolgens bezoek aan Memphis, de hoofdstad van het oude Egypte, de Alabaster Sfinx, het Ramses II museum en de Piramide van Sakkara.

Dag 3: Cairo
Vandaag wordt ingevuld met een bezoek aan het Egyptisch Museum van Oudheden, waar ondermeer vele schatten van Toetanchamon zijn tentoongesteld. Vervolgens bezoekt u de Citadel van Salah El Din, de Mohammed Ali Alabaster Moskee en de Khan El Khalili bazaar.

Dag 4: Cairo - Aswan
Na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Cairo voor de vlucht naar Aswan. Aansluitend transfer en inscheping aan boord van Sonesta St. George Nile Cruise, voor een verblijf van 3 nachten op basis van volpension. Ook de vele interessante excursies onderweg zijn inclusief. Zo wordt er vandaag een zeiltochtje per felucca gemaakt en een bezoek gebracht aan de High Dam en Philae tempel. ’s Avonds Nubische show en overnachting aan boord in Aswan.

Dag 5: Aswan - Kom Ombo - Edfu
U zakt de Nijl af naar Kom Ombo met een bezoek aan de dubbeltempel gewijd aan de goden Sobek en Horus. ’s Middags vaart u verder langs kleine dorpjes en met palmen begroeide oevers in de richting van Edfu. Hier een bezoek aan de Tempel van Horus. ‘s Avonds Egyptisch ‘Galabeya’ feest en overnachting aan boord in Esna.

Dag 6: Edfu - Luxor
Vroeg in de morgen vaart u naar Luxor om hier de bezienswaardigheden op de westoever te bekijken met Vallei der Koningen, Tempel van Hatsjepsut en kolossen van Memnon. ’s Middags ter vrije besteding en ’s avonds muziekavond. Overnachting aan boord in Luxor.

Dag 7: Luxor - Rode Zee
Ontbijt en ontscheping. Hoogtepunten van vandaag zijn de bezichtigingen van de Karnak en Luxor tempels op de oostoever. Aansluitend transfer naar Hurghada voor nog een heerlijk verblijf aan de Rode Zee, gedurende 4 overnachtingen in een hotel naar keuze.

Dag 8 t/m 10: Rode Zee
Dagen ter vrije besteding om te genieten van zon, zee, strand en de adembenemende onderwaterwereld van de Rode Zee.

Dag 11: Rode Zee - Amsterdam
Na een vroeg ontbijt transfer naar de luchthaven voor de vlucht via Cairo naar Amsterdam.
Vanaf € 1995 PP

2 pers./Double/volgens programma
januari t/m november 2021

Rondreis inclusief alle transfers, excursies volgens programma en 10 hotelovernachtingen, maar exclusief vluchten.

HOTELS (of gelijkwaardig):
3 nachten Cairo: Hotel Marriott Mena House, Deluxe Garden View Room, LO
3 nachten Cruise Aswan-Luxor: MS Sonesta St.George Deluxe Cabin, VP
4 nachten Oberoi Sahl Hasheesh, Deluxe Suite, LO.

Niet inbegrepen: Visumkosten ca. €20,-, entreegelden bv. toegang Piramiden van Gizeh (beperkt aantal personen per dag), Hall of mummies in het Egyptisch museum, Graf van Tut Anch Amoun in Luxor, Solar Boat, departure & arrival tax.

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:
  BASISPRIJS PER PERSOON, INCLUSIEF:
 • Prive transfers luchthavens - hotel v.v.
 • Overige transfers en excursies volgens programma.
 • 10 overnachtingen o.b.v. logies en ontbijt.
 • 2 lunches in plaatselijke restaurants tijdens de tours in Cairo.
 • EXCLUSIEF:
 • Vluchten
 • Visumkosten Egypte.
 • Diverse entreegelden.
  OVERIG:
 • Verlengingsprijzen zijn per persoon per nacht en gelden uitsluitend in combinatie met het basisarrangement.
  • In verband met sterke koersfluctuaties behouden wij ons het recht voor om (conform onze voorwaarden) koerstoeslagen te berekenen. Deze toeslagen zullen - indien van toepassing - netto, dus zonder opslag worden doorbelast.

Egypte, ongetwijfeld één van de meest fascinerende reisdoelen ter wereld, met een 6.000 jaar oude geschiedenis, Cairo - in de schaduw van de Piramiden van Gizeh - met het unieke Egyptisch Museum, Memphis, Sakkara, Abu Simbel, Luxor met het Dal der Koningen, de Hatsjepsut Tempel en de Tempel van Karnak, waar ’s avonds onder de sterrenhemel het unieke klank en lichtspel “kippenvel” bezorgt. Deze historische bezienswaardigheden zijn het beste via een luxe Nijlcruise bereikbaar. Ook is Egypte ideaal voor een heerlijke ontspannen strandvakantie in één van de luxe resorts aan de Rode Zee kust.

toevoegen aan favorieten
toegevoegd aan favorieten

Highlights

 • alle highlights
 • inclusief nijlcruise
 • luxe overnachtingen
REISVOORSTEL AANVRAGEN

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of vip@executivetravel.nl

"Perfecte service, nemen alle tijd om alles goed uit te zoeken. De reis was in één woord perfect!"

Dhr. van Put

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge