telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Namibië. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Namibië

  Land van uitgestrekte woestijnen, zoals de Kalahari en de Namib, spectaculaire zonsopgangen in de rode zandduinen van Sossusvlei, oneindige vergezichten, schitterende parken zoals Etosha, het Waterberg plateau en Namib Naukluft. Unieke flora en fauna, zoals de kokerboom, die zijn naam dankt aan het feit dat de ‘bosjesmannen’ de holle takken van deze plant gebruiken om er pijlkokers van te maken. Door de goede infrastructuur is Namibië bij uitstek geschikt om per huurauto te verkennen. Bovendien kent Namibië een ruime keuze aan luxe hotels en lodges.

  U ZOEKT OP:

  14-Daagse Fly & Drive Namibie - Rode Duinen & Olifanten
  Prive Rondreizen | Wildlife & Safari

  14-Daagse Fly & Drive Namibie - Rode Duinen & Olifanten

  Afrika-Namibie

  Land van uitgestrekte woestijnen, zoals de Kalahari en de Namib, spectaculaire zonsopgangen in de rode zandduinen van Sossusvlei, oneindige vergezichten, schitterende parken zoals Etosha, het Waterberg plateau en Namib Naukluft. Unieke flora en fauna, zoals de kokerboom, die zijn naam dankt aan het feit dat de ‘bosjesmannen’ de holle takken van deze plant gebruiken om er pijlkokers van te maken. Door de goede infrastructuur is Namibië bij uitstek geschikt om per huurauto te verkennen.

  Dag 1: Amsterdam - Windhoek
  U vliegt naar Windhoek waar u de volgende ochtend aankomt.

  Dag 2: Windhoek
  Na aankomst op de luchthaven van Windhoek neemt u de huurauto in ontvangst en rijdt aansluitend (ca. 45 minuten) naar één van de kleinschalige guesthouses naar keuze.

  Dag 3: Waterberg Plateau Park
  Vertrek naar Waterberg Plateau Park (ca. 4 uur). Onder leiding van een gids verkent u het park met prachtig uitzicht op de vallei met neushoorns en buffels. Verblijf 1 nacht.

  Dag 4: Etosha National Park
  Op weg naar één van de grootste parken van Afrika, het Etosha National Park, wat letterlijk ‘grote witte vlakte’ betekent. Dit is het leefgebied van o.a. de grootste olifanten ter wereld. Verblijf van 2 nachten in het oosten van Etosha.

  Dag 5: Etosha National Park
  Vandaag tijd voor een gamedrive in Etosha Park in uw huurauto of per jeep onder leiding van een gids. Ook neemt de ranger u graag mee op wandelsafari.

  Dag 6: Etosha National Park
  Via verschillende gamedrive routes van het Etosha Park bereikt u het zuiden van Etosha met ondermeer de witte en zwarte neushoorn. Verblijf 1 nacht in een lodge of camp naar keuze.

  Dag 7: Damaraland
  Rit van Etosha en naar het zuiden van het ruige Damaraland (ca. 4 - 5 uur), met grillige rotsformaties en een grote populatie zwarte neushoorns. U verblijft hier 2 nachten.

  Dag 8: Damaraland
  Twyfelfontein in Damaraland is bekend vanwege de prehistorische rotstekeningen van dieren door de San Bosjesmannen. Ook het versteende woud met boomstammen van miljoenen jaren oud en de ‘Organ Pipes’, vulkanisch gesteente dat door erosie de bijzondere vorm van ‘orgelpijpen’ heeft aangenomen, zijn de moeite van het bezoeken waard.

  Dag 9: Swakopmund
  Vandaag een lange rit (ca. 5 - 6 uur) naar Swakopmund, dat een typisch Duits karakter heeft en gelegen is aan de kust aan de Atlantische Oceaan. Verblijf 2 nachten.

  Dag 10: Swakopmund
  In Swakopmund zijn vele activiteiten mogelijk, zoals quadbiken, sandboarden, surfen, vissen of een boottocht op zee. Bezoek ook Walvis Bay waar pelikanen en flamingo’s leven.

  Dag 11: Sossusvlei
  Vandaag naar Sossusvlei (ca. 5 - 6 uur) gelegen in de Namib woestijn met de hoogste zandduinen ter wereld. U verblijft 2 nachten in Sossusvlei.

  Dag 12: Sossusvlei
  ’s Morgens vroeg op om een prachtige zonsopgang te zien vanaf één van de zanddduinen. Het is een zware klim naar boven, maar het uitzicht is geweldig.

  Dag 13: Windhoek - Amsterdam
  Vandaag rijdt u terug naar Windhoek om de huurauto in te leveren op de luchthaven en terug te vliegen naar Amsterdam.

  Dag 14: Aankomst in Amsterdam
  Einde van een schitterende reis.
   

  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Geweldige reis gemaakt naar Egypte. Fantastisch geregeld, er is zeer goed geluisterd naar onze best wel lastige wensen."

  Fam. Jonkers

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge