telefoon email
  • zoekzoek
  • kaartkaart

Anakonda Amazone Cruise

Zuid-Amerika-Peru
anakonda amazone cruises - 3
  • Algemene informatie
  • Prijzen
Ervaar de Amazone op de meest unieke manier!
U vaart door afgelegen en ongerepte gebieden van het Ecuadoriaanse regenwoud terwijl u geniet van de luxe van een all-inclusive 5-sterren schip. Het schip biedt plaats aan maximaal 40 gasten. Aan boord bevinden zich 20 suites voorzien van airconditioning, badkamer en panoramaramen. Voor families zijn er suites met tussendeur.

Het observatiedek met jacuzzi en de lounge is de ideale plek om te ontspannen met een cocktail of gewoon te genieten van het spectaculaire uitzicht. Op gastronomisch gebied is er een breed scala aan nationale en internationale gerechten. Laat u verrassen met unieke gerechten zoals Quinoa Risotto, of de beroemde " Encocado de Pescado ", een prachtige vis bereid in kokossaus. Het is mogelijk om deze cruise te combineren met een bezoek aan Ecuador of Peru. Een onvergetelijke ervaring!


4-Daags Verlengingsarrangement Anakonda Cruise

Dag 1: Quito – Coca – Napo River – Yasuní National Park
Vanaf Quito vliegt u naar Coca. Na aankomst transfer naar de haven van Río Napo waar u met een gemotoriseerde kano stroomafwaarts naar M/V Anakonda vaart. Nadat u aan boord bent gegaan, vaart de boot stroomafwaarts over de Tiputini rivier en ontdekt u het Yasuni National Park. Tijdens zonsondergang kunt u een wandeling maken en zo nog veel meer wildlife ontdekken. Diner en overnachting aan boord van de M/V Anakonda.

Dag 2: Pañacocha Biological Corridor
Vandaag verder stroomafwaarts over de Pañayacu Rivier Delta voor een kanotocht. U betreedt het leefgebied van rivierdolfijnen en doodshoofdaapjes. De rivieren en meren zijn de perfecte habitat voor de Piranha, de Arawana vis en witte kaaimannen. Na een verfrissende duik (voor de moedige) geniet u van een heerlijke BBQ lunch. Eind van de middag een ontdekkingstocht via de junglepaden en in de avond weer aan boord van de M/V Anakonda om te genieten van een heerlijk diner.

Dag 3: Parrot Clay Lick
Een cultureel bezoek aan de lokale bewoners van de amazone om te leren hoe zij leven. Mogelijkheid om lokale handgemaakte souvenirs te kopen. Later in de middag een bezoek aan the Parrot Clay Licks, waar u getuige zult zijn van de meest opwindende wildlife spektakels van de amazone. Na de lunch een ontdekkingstocht via de lokale junglepaden naar het unieke watermuseum. Hierna peddelt u terug naar de M/V Anakonda waar u nog meer kansen krijgt om wildlife te ontdekken en te observeren. Diner en overnachting aan boord.

Dag 4: Coca – Quito
‘s Ochtends vroeg na het ontbijt, transfer per kano naar Coca voor de vlucht naar Quito.
Einde verlengingsarrangement.


5-Daags Verlengingsarrangement Anakonda Cruise

Dag 1: Quito – Coca – Napo River – Yasuní National Park
Vanaf Quito vliegt u naar Coca. Na aankomst transfer naar de haven van Río Napo waar u met een gemotoriseerde kano stroomafwaarts naar de M/V Anakonda vaart. Nadat u aan boord bent gegaan, vaart de boot stroomafwaarts over de Tiputini rivier en ontdekt u het Yasuni National Park. Tijdens zonsondergang kunt u een wandeling maken en zo nog veel meer wildlife ontdekken. Diner en overnachting aan boord van de M/V Anakonda.

Dag 2: Yasuni National Park
De dag begint met een hike door het tropische regenwoud van Yasuni National Park onder leiding van een gids. Na de lunch vaart u dieper het regenwoud in naar ongerepte natuurgebieden met de legendarische Pink River dolfijn, zwarte kaaimannen en de Anaconda. Ook worden zeer waarschijnlijk schildpadden en vele apensoorten gespot. De beste manier om het ecosysteem te ontdekken is per kano.

Voor echte avonturiers is er de mogelijkheid voor een nachtje glamping.

Dag 3: Napo River
Aan de oevers van de Napo rivier bezoekt u een lokaal schooltje. Na de lunch is het tijd om te relaxen aan boord terwijl u stroomopwaarts verder vaart. Er worden diverse activiteiten aangeboden, zoals lezingen en handwerkzaamheden.

Dag 4: Limonchocha Biological Reserve
Na het ontbijt bezoek aan de observatietoren, welke boven in een kapokboom is gebouwd en zo'n 30 meter boven het regenwoud uittorent. Geniet van het fantastische uitzicht. 's Middags bezoek aan Limonchocha Biological Reserve, een prachtig natuurgebied met wel 400 soorten vogels. Ga bij zonsondergang op zoek naar de zwarte kaaimannen. Diner en overnachting aan boord van de M/V Anakonda.

Dag 5: Coca – Quito
‘s Ochtends vroeg na het ontbijt, transfer per kano naar Coca voor de vlucht naar Quito.
Einde verlengingsarrangement.

8-Daags verlengingsarrangement op aanvraag mogelijk.
 
toevoegen aan favorieten
toegevoegd aan favorieten
REISVOORSTEL AANVRAGEN

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of vip@executivetravel.nl

"Perfecte service, nemen alle tijd om alles goed uit te zoeken. De reis was in één woord perfect!"

Dhr. van Put

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge