telefoon email

16-Daagse Prive Rondreis Rail & Cruise - Canadian Rockies Highlights & Alaska Cruise

Noord-Amerika-Alaska Noord-Amerika-Canada 
Canada-en-Alaska---3
 • Algemene informatie
 • Prijzen
 • Over Alaska

Een ultieme ervaring, cruisen over land en zee, waarbij de schoonheid van Alaska wordt gecombineerd met de ruigheid van de Rocky Mountains. Aan boord van de ms Nieuw Amsterdam van de Holland America Line maakt u een cruise van een week via de Inside Passage naar Alaska. Op zich al een unieke ervaring. Aansluitend een avontuur per trein. U reist met de befaamde Rocky Mountaineer vanuit Vancouver door een spectaculair berglandschap naar Lake Louise en Banff in de Rocky Mountains voor een verblijf inclusief interessante excursies waaronder 2 helikoptervluchten!

Dag 1: Amsterdam - Vancouver
Vlucht naar Vancouver voor de eerste overnachting.

Dag 2: Cruise Alaska
’s Middags inschepen aan boord van de ms Nieuw Amsterdam van Holland America Line. Afvaart om 17.00 uur.

Dag 3: Cruise Alaska
U vaart door de adembenemende Inside Passage, een bergachtig fjordengebied dat wordt gedomineerd door sneeuwwitte gletsjers.

Dag 4: Cruise Alaska
Bezoek aan Juneau, hoofdstad van Alaska. U heeft de middag en een gedeelte van de avond de tijd om deze stad te verkennen.

Dag 5: Cruise Alaska
Aankomst in Skagway, een voormalige goudzoekersplaats, prachtig gelegen tussen de hoge bergen. De middag en avond mogelijkheden om deze plaats verder te ontdekken.

Dag 6: Cruise Alaska
Vandaag brengt u door aan boord van het schip in Glacier Bay National Park, dé topattractie van Alaska.

Dag 7: Cruise Alaska
De ms Nieuw Amsterdam maakt een stop in Ketchitkan, mooi gelegen aan de oevers van de Tongass Narrows en omgeven door dichtbeboste heuvels.

Dag 8: Cruise Alaska
Via de Inside Passage vaart u terug naar Vancouver.

Dag 9: Vancouver
’s Ochtends ontscheping in Vancouver. Twee hotelovernachtingen in Vancouver.

Dag 10: Vancouver
Tijdens een georganiseerde excursie ontdekt u de hoogtepunten van Vancouver.

Dag 11: Treinreis Rocky Mountaineer Vancouver - Kamploops
Het treinavontuur kan beginnen. Vertrek met de Rocky Mountaineer vanuit Vancouver naar Kamloops. Geniet van de fantastische route door Fraser Valley, Fraser Canyon en langs de machtige waterval Hell’s Gate. Overnachting in Kamloops.

Dag 12: Treinreis Rocky Mountaineer Kamloops – Lake Louise
Vervolg de treinreis per Rocky Mountaineer oostwaarts naar Lake Louise. Onderweg passeert u de Rogers Pass en de Spiral Tunnels, een uniek spoortraject. Einde treinreis en overnachting in Lake Louise.

Dag 13: Lake Louise - Banff National Park
Vandaag rijdt u naar Banff. Onderweg bezoek aan het Yoho National Park met als hoogtepunten de Spiral tunnels, Emerald Lake en Kicking Horse River. Overnachting Banff.
 
Dag 14: Banff National Park
Dagexcursie in de omgeving van Banff met een helikoptervlucht over het omringende bergmassief. De tour eindigt in Calgary waar overnacht wordt.

Dag 15: Calgary - Amsterdam
Vanuit Calgary de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 16: Aankomst in Amsterdam
Einde van een spectaculaire reis.

Vanaf € 5329 PP

2 pers./Ocean View & Silver Leaf/volgens programma

Prijzen inclusief overnachting in Vancouver op dag 1, 2 dagen Rocky Mountaineer Silverleaf service, 7 nachten Naar de Inside Passage van Alaska cruise (Ocean View), 10 x ontbijt, 8 x lunch, 7 x diner, 9 nachten hotel accommodatie, transfers treinstation Vancouver, Kamloops en Banff, transfer cruise - hotel Vancouver (dag 9) , bagage afhandeling, havenbelasting en National Parks Pass.
Actviteiten inclusief o.a. Grouse Mountain en Capilano Suspension Bridge, Banff Gondola, Panoramic Helicopter Tour, Calgary Tower.
Exclusief: transfer luchthaven - hotel Vancouver, Vancouver hotel - cruise terminal, transfer naar Calgary luchthaven, overige maaltijden, fooien tijdens cruise ca. USD 16 per persoon per dag.

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:
  BASISPRIJS PER PERSOON, INCLUSIEF:
 • Vlucht Amsterdam - Vancouver / Calgary - Amsterdam met KLM (o.b.v. N-klasse).
 • Luchthavenbelastingen € 305,-. Wijzigingen voorbehouden.
  • EXCLUSIEF:
  • National Park Fees, ter plaatse te betalen.
  • Hoogseizoentoeslag KLM op aanvraag.
  • Toeslag Business Class KLM op aanvraag.
  • Vluchttoeslag overige boekingsklasses KLM (i.p.v. N-klasse) i.v.m. beschikbaarheid.
  • Weekendtoeslag KLM vluchten op vrijdag, zaterdag en zondag.
  • Eventuele brandstoftoeslagen.
   • In verband met sterke koersfluctuaties behouden wij ons het recht voor om (conform onze voorwaarden) koerstoeslagen te berekenen. Deze toeslagen zullen - indien van toepassing - netto, dus zonder opslag worden doorbelast.

Ook wel “The Last Frontier” genoemd. Eigenlijk een bestemming van superlatieven, de grootste gletsjers, de diepste fjorden, de oneindige wildernis, de hoogste bergen en de enorme uitgestrektheid. Omgeven door water aan de ene kant – de Grote Oceaan, Noordelijke IJszee en de Beringzee en Canada aan de andere kant. En toch echt onderdeel van de Verenigde Staten. De ruige natuur en het koude klimaat zijn een uitdaging, maar ’s zomers is het ongeveer 20 graden (uiteraard afhankelijk van de regio) en gaat de zon niet echt onder. Het dierenleven is divers, van elanden en beren t/m walvissen en orka’s. U kunt er een aantal National Parks bezoeken, zoals Katmai National Park (beren spotten) en het uitgestrekte Denali National Park, geflankeerd door de Alaska Range, met als hoogste top de Mount Denali, de hoogste berg van Noord-Amerika. Kortom natuur en avontuur zijn de ingrediënten voor deze bestemming.

toevoegen aan favorieten
toegevoegd aan favorieten
REISVOORSTEL AANVRAGEN

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of vip@executivetravel.nl

"Geweldige reis gemaakt naar Egypte. Fantastisch geregeld, er is zeer goed geluisterd naar onze best wel lastige wensen."

Fam. Jonkers

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge