telefoon email

12-Daagse Prive Tour Florida - Highlights Sunshine State

Noord-Amerika-Verenigde Staten-Florida-Miami en omgeving
florida golf rondreis - miami downtown
 • Algemene informatie
 • Prijzen
 • Over Florida
Dag 1: Amsterdam - Miami
U vliegt naar Miami, waar u de huurauto ophaalt. U rijdt naar Miami Beach voor een verblijf van 2 nachten in het hotel van uw keuze.

Dag 2: Miami
Tijd om het kosmopolitische Miami te ontdekken, met South Beach, waar zich ‘Who is Who’ uit film, muziek en sport treft. Heerlijk genieten van het zandstrand, een cocktail op de trendy Ocean Drive of shoppen in de designershops van Aventura Mall.

Dag 3: Florida Keys
U rijdt van Miami naar de Florida Keys (ca. 250 km) voor 1 overnachting  op Key West of een van de Middle-/Upper Keys. Via 42 bruggen bereikt u het zuidelijkste punt van de Verenigde Staten, Key West, beroemd vanwege haar fraaie stranden en unieke Caribische sfeer. Hier bevind zich het Hemingway huis en het bekende “Sloppy Joe's” met de befaamde “Mojito”.

Dag 4: Naples
U rijdt van Key West naar Naples aan de Gulf van Mexico (ca. 400 km) waar u 1 nacht verblijft. Reist u door de Everglades om Naples te bereiken, vergeet dan onderweg niet om te stoppen en te genieten van de uitgestrekte natuur.

Dag 5: Clearwater
Via de verrassende west-kust van Florida reist u noordwaarts (ca. 280 km). Bezoek onderweg 1 van de vele gezellige plaatsjes met een relaxte sfeer. U verblijft 1 nacht in Clearwater in het hotel van uw keuze.

Dag 6-8: Orlando
Op weg naar de Entertainment Capitol of the World: Orlando. Misschien is het leuk om via Tarpon Springs te rijden om nog even de sfeer van de west-coast lifestyle op te snuiven. U verblijft 3 nachten in Orlando, waar u zich geen moment zult vervalen.

Dag 9-10: Fort Lauderdale
Rij in de richting van Cape Canaveral om vervolgens de oost-kust af te zakken naar Fort Lauderdale (ca. 400 km). U verblijft 2 nachten in deze geliefde badplaats om na te genieten van alle indrukken van uw reis.

Dag 11-12: Miami - Amsterdam
De ochtend biedt nog volop gelegenheid voor de laatste inkopen. ’s Middags rijdt u naar de luchthaven van Miami, waar u de huurauto inlevert. U vliegt terug naar huis, waar u de volgende dag aankomt.

Deze rondreizen zijn volledig op maat voor u samen te stellen, inclusief strandverlengingen!
Vanaf € 2595 PP

RONDREIS INCLUSIEF VLUCHT
2 pers. op basis vanlogies
verblijf mei t/m december 2023

Rondreis met 10 nachten verblijf in superior hotels op basis van logies
Dag 1 Miami: Standard Room, Cardozo Hotel, 2 nachten
Dag 3 Key West / Florida Keys, Standard Room, Margaritaville Beach House, 1 nacht
Dag 4 Naples, Standard Room, Hilton Naples, 1 nacht
Dag 5 Clearwater, Standard Room, Sheraton Sand Key Resort, 1 nacht
Dag 6 Orlando, Standard Room, Rosen Shingle Creek, 3 nachten
Dag 9 Fort Lauderdale, Standard Room, Lago Mar Resort, 2 nachten
Hotels onder voorbehoud van wijzigingen
Inclusief co-pilot road-book en autohuur Avis, categorie B, LDW, 1e tank benzine, aansprakelijkheidsverzekering, 3 extra chauffeurs, airport contractfee.

Prijzen zijn ter indictaie en geven een goed inzicht in de kosten en mogelijkheden. Vraag altijd naar een up-to-date offerte op basis van de laatste aanbiedingen.

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:
BASISPRIJS PER PERSOON, INCLUSIEF:
 • • Vlucht Amsterdam - Miami v.v. met bijvoorbeeld Delta Airlines (via Parijs) t.w.v. €595,- p.p. Een eventuele meer-/minderprijs wordt bij boeking verrekend.
 • • 10 dagen Avis autohuur cat. B

  EXCLUSIEF:
 • • Administratiekosten €30,- per boeking .
 • • Bijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking (max. 9 personen).
 • • Bijdrage SGR €5,- per persoon.
  • OVERIG:
  • • Prijzen business- class en vluchten met andere maatschappijen op aanvraag beschikbaar,
  • • Basisarrangement exclusief vlucht korting €595,-.
 • Hemingway House Key West De bekendste ex-inwoner schrijver Ernest Hemingway kocht dit huis in 1937 en woonde het merendeel van zijn leven hier. Het interieur van het huis is ongewijzigd, de afstammelingen van zijn bekende katten met 4 tenen lopen in de tuin. Er worden rondleidingen met anekdotes over zijn leven en werken gegeven. Elk jaar in augustus wordt er een “look-alike” wedstrijd gehouden.

  Little Havanna Miami De Cubanen die vluchtten voor het regime van Fidel Castro kwamen voornamelijk terecht in de wijk die nu Little Havana heet. U vindt er Cubaanse eethuisjes en een traditionele sigarenfabriek, waar de sigaren nog met de hand worden gerold.

  Art Deco District Miami De art deco gebouwen van Miami zijn wereldberoemd. Ze staan onder meer langs Ocean Drive, de boulevard langs de oceaan. Toch is de art deco hier iets anders dan in Europa onder meer door het gebruik van pastelkleuren. Deze stijl heet daarom Tropical Deco.

  Nikki Beach Nikki Beach in Miami is de verborgen parel van South Beach en is gevestigd op Ocean Drive 1 direct aan de Atlantische Oceaan. Nikki Beach Miami heeft zichzelf ontwikkeld als de plek waar veel jetsetters, celebraties en VIP’s feest vieren. Geniet al liggend op de loungebedden van een lekker drankje en de “South Beach” zon. Nikki Beach Miami heeft ook een uitstekend restaurant waar je na een heerlijke dag op het strand terecht kunt voor een goed diner. *Dress code bij Nikki Beach is ‘casual daywear’ en ‘beach chic attire’.

  Shoppen Worth Avenue Worth Avenue is het uiterst luxueuze winkelhart van Palm Beach. In deze straat zijn veel internationale luxe merken vertegenwoordigd.
  toevoegen aan favorieten
  toegevoegd aan favorieten
  REISVOORSTEL AANVRAGEN

  Persoonlijke Reisadvies

  travel-agent

  Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of vip@executivetravel.nl

  “Geweldige vakantie gehad, goed verzorgd. We zijn blij met de services van Executive VIP Travel.”

  Fam. vd Berg

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge