telefoon email

14-Daagse Fly & Drive Namibie - Rode Duinen & Olifanten

Afrika-Namibie
namibië - 9
 • Algemene informatie
 • Prijzen
 • Over Namibië

Land van uitgestrekte woestijnen, zoals de Kalahari en de Namib, spectaculaire zonsopgangen in de rode zandduinen van Sossusvlei, oneindige vergezichten, schitterende parken zoals Etosha, het Waterberg plateau en Namib Naukluft. Unieke flora en fauna, zoals de kokerboom, die zijn naam dankt aan het feit dat de ‘bosjesmannen’ de holle takken van deze plant gebruiken om er pijlkokers van te maken. Door de goede infrastructuur is Namibië bij uitstek geschikt om per huurauto te verkennen.

Dag 1: Amsterdam - Windhoek
U vliegt naar Windhoek waar u de volgende ochtend aankomt.

Dag 2: Windhoek
Na aankomst op de luchthaven van Windhoek neemt u de huurauto in ontvangst en rijdt aansluitend (ca. 45 minuten) naar één van de kleinschalige guesthouses naar keuze.

Dag 3: Waterberg Plateau Park
Vertrek naar Waterberg Plateau Park (ca. 4 uur). Onder leiding van een gids verkent u het park met prachtig uitzicht op de vallei met neushoorns en buffels. Verblijf 1 nacht.

Dag 4: Etosha National Park
Op weg naar één van de grootste parken van Afrika, het Etosha National Park, wat letterlijk ‘grote witte vlakte’ betekent. Dit is het leefgebied van o.a. de grootste olifanten ter wereld. Verblijf van 2 nachten in het oosten van Etosha.

Dag 5: Etosha National Park
Vandaag tijd voor een gamedrive in Etosha Park in uw huurauto of per jeep onder leiding van een gids. Ook neemt de ranger u graag mee op wandelsafari.

Dag 6: Etosha National Park
Via verschillende gamedrive routes van het Etosha Park bereikt u het zuiden van Etosha met ondermeer de witte en zwarte neushoorn. Verblijf 1 nacht in een lodge of camp naar keuze.

Dag 7: Damaraland
Rit van Etosha en naar het zuiden van het ruige Damaraland (ca. 4 - 5 uur), met grillige rotsformaties en een grote populatie zwarte neushoorns. U verblijft hier 2 nachten.

Dag 8: Damaraland
Twyfelfontein in Damaraland is bekend vanwege de prehistorische rotstekeningen van dieren door de San Bosjesmannen. Ook het versteende woud met boomstammen van miljoenen jaren oud en de ‘Organ Pipes’, vulkanisch gesteente dat door erosie de bijzondere vorm van ‘orgelpijpen’ heeft aangenomen, zijn de moeite van het bezoeken waard.

Dag 9: Swakopmund
Vandaag een lange rit (ca. 5 - 6 uur) naar Swakopmund, dat een typisch Duits karakter heeft en gelegen is aan de kust aan de Atlantische Oceaan. Verblijf 2 nachten.

Dag 10: Swakopmund
In Swakopmund zijn vele activiteiten mogelijk, zoals quadbiken, sandboarden, surfen, vissen of een boottocht op zee. Bezoek ook Walvis Bay waar pelikanen en flamingo’s leven.

Dag 11: Sossusvlei
Vandaag naar Sossusvlei (ca. 5 - 6 uur) gelegen in de Namib woestijn met de hoogste zandduinen ter wereld. U verblijft 2 nachten in Sossusvlei.

Dag 12: Sossusvlei
’s Morgens vroeg op om een prachtige zonsopgang te zien vanaf één van de zanddduinen. Het is een zware klim naar boven, maar het uitzicht is geweldig.

Dag 13: Windhoek - Amsterdam
Vandaag rijdt u terug naar Windhoek om de huurauto in te leveren op de luchthaven en terug te vliegen naar Amsterdam.

Dag 14: Aankomst in Amsterdam
Einde van een schitterende reis.
 

Vanaf € 4986 PP

2 pers./volgens programma/LO

Prijzen zijn inclusief alle vluchten, autohuur en 11 overnachtingen, maaltijden en excursies volgens programma.

ACCOMMODATIE:

 • 1 nacht Windhoek: Olive Grove Guesthouse (Luxury Room) o.b.v. logies en ontbijt
 • 1 nacht Waterberg Plateau Park: Okonjima Bush Camp (Chalet) inclusief alle maaltijden en activiteiten
 • 2 nachten Etosha NP: Onguma Tented Camp inclusief alle maaltijden, 2 natuurwandelingen en gamedrives in Etosha NP
 • 1 nacht Etosha NP: Ongava Lodge (Chalet) inclusief alle maaltijden, activiteiten, lokale drankjes en park fees
 • 2 nachten Twyfelfontein in Mowani Mountain Camp (View Room) inclusief alle maaltijden en 2 activiteiten per dag
 • 2 nachten Swakopmund in Swakopmund Guesthouse (Luxury Room) o.b.v. logies en ontbijt
 • 2 nachten Sossusvlei Desert Lodge (Suite) inclusief alle maaltijden, lokale dranken, safari-activiteiten in NamibRand Nature Reserve, natuurwandelingen, park fees, sterrenkijken en excursie naar Sossusvlei.
AUTOHUUR: Categorie N, Toyota Hilux D/Cab of vergelijkbaar, 12 X 24 uur, CDW verzekering, diefstalverzekering, PAI verzekering, airport surcharge, tourism levy, tax 14%, ongelimiteerd aantal km, extra bestuurder. Ter plaatse te betalen: deposit, contract fee, chauffeurskosten 18-20 jaar, GPS, toeslag Premium Cover, Delivery/Collection fee indien van toepassing, afkoop eigen risico water-/zand-/bodemschade, brandstof.

NIET INBEGREPEN: Uitgaven van persoonlijke aard, fooien, maaltijden en drankjes buiten het programma, parkentreegelden en overige excursiekosten, visumkosten en brandstof.

Genoemde prijzen zijn indicatieprijzen. De exacte prijs kan worden uitgerekend op basis van de door u gewenste vertrekdatum, het reisgezelschap en de keuze van de hotels.
basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:
  BASISPRIJS PER PERSOON, INCLUSIEF:
 • Vlucht Amsterdam - Windhoek v.v. met KLM (N-klasse).
 • Luchthavenbelastingen € 261,-. Wijzigingen voorbehouden.
 • Autohuur Categorie N, Toyota Hilux of gelijkwaardig, 12 X 24 uur, inclusief verzekeringen o.b.v. 2 personen.
  • EXCLUSIEF:
  • Toeslag Business Class KLM/Air Namibia op aanvraag.
  • Eventuele vluchttoeslag KLM/Air Namibia overige boekingsklasses (i.p.v. N-klasse) i.v.m. beschikbaarheid en eventuele hoogseizoentoeslag.
  • Vertrekbelastingen (indien van toepassing).
    OVERIG:
   • In verband met sterke koersfluctuaties behouden wij ons het recht voor om (conform onze voorwaarden) koerstoeslagen te berekenen. Deze toeslagen zullen - indien van toepassing - netto, dus zonder opslag worden doorbelast.

Land van uitgestrekte woestijnen, zoals de Kalahari en de Namib, spectaculaire zonsopgangen in de rode zandduinen van Sossusvlei, oneindige vergezichten, schitterende parken zoals Etosha, het Waterberg plateau en Namib Naukluft. Unieke flora en fauna, zoals de kokerboom, die zijn naam dankt aan het feit dat de ‘bosjesmannen’ de holle takken van deze plant gebruiken om er pijlkokers van te maken. Door de goede infrastructuur is Namibië bij uitstek geschikt om per huurauto te verkennen. Bovendien kent Namibië een ruime keuze aan luxe hotels en lodges.

toevoegen aan favorieten
toegevoegd aan favorieten
REISVOORSTEL AANVRAGEN

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of vip@executivetravel.nl

“Wij zijn fantastisch geholpen door Roeline, geen vraag was te gek en alles is goed geregeld.”

Mevr. Lagerweij

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge