telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Thema
  Bestemming
  Faciliteiten

  Cruises

  Cruisen in een zeer populaire manier van reizen. Leuk voor jong, oud, families, honeymooners en ook heel gemakkelijk te combineren met een city-break, een rondreis of een verlenging op een exotische bestemming. Een zeer afwisselende manier van reizen. Van bijzondere (zeil)cruises, tot ijsbrekers en Amazone cruises!

  U ZOEKT OP:

  16-Daagse Prive Rondreis Rail & Cruise - Canadian Rockies Highlights & Alaska Cruise
  Prive Rondreizen | Cruises | Treinreizen

  16-Daagse Prive Rondreis Rail & Cruise - Canadian Rockies Highlights & Alaska Cruise

  Noord-Amerika-Alaska Noord-Amerika-Canada 
  Een ultieme ervaring, cruisen over land en zee, waarbij de schoonheid van Alaska wordt gecombineerd met de ruigheid van de Rocky Mountains. Aan boord van de ms Nieuw Amsterdam van de Holland America Line maakt u een cruise van een week via de Inside Passage naar Alaska. Op zich al een unieke ervaring. Aansluitend een avontuur per trein. U reist met de befaamde Rocky Mountaineer vanuit Vancouver door een spectaculair berglandschap naar Lake Louise en Banff in de Rocky Mountains voor een verblijf inclusief interessante excursies waaronder 2 helikoptervluchten!

  Dag 1: Amsterdam - Vancouver
  Vlucht naar Vancouver voor de eerste overnachting.

  Dag 2: Cruise Alaska
  ’s Middags inschepen aan boord van de ms Nieuw Amsterdam van Holland America Line. Afvaart om 17.00 uur.

  Dag 3: Cruise Alaska
  U vaart door de adembenemende Inside Passage, een bergachtig fjordengebied dat wordt gedomineerd door sneeuwwitte gletsjers.

  Dag 4: Cruise Alaska
  Bezoek aan Juneau, hoofdstad van Alaska. U heeft de middag en een gedeelte van de avond de tijd om deze stad te verkennen.

  Dag 5: Cruise Alaska
  Aankomst in Skagway, een voormalige goudzoekersplaats, prachtig gelegen tussen de hoge bergen. De middag en avond mogelijkheden om deze plaats verder te ontdekken.

  Dag 6: Cruise Alaska
  Vandaag brengt u door aan boord van het schip in Glacier Bay National Park, dé topattractie van Alaska.

  Dag 7: Cruise Alaska
  De ms Nieuw Amsterdam maakt een stop in Ketchitkan, mooi gelegen aan de oevers van de Tongass Narrows en omgeven door dichtbeboste heuvels.

  Dag 8: Cruise Alaska
  Via de Inside Passage vaart u terug naar Vancouver.

  Dag 9: Vancouver
  ’s Ochtends ontscheping in Vancouver. Twee hotelovernachtingen in Vancouver.

  Dag 10: Vancouver
  Tijdens een georganiseerde excursie ontdekt u de hoogtepunten van Vancouver.

  Dag 11: Treinreis Rocky Mountaineer Vancouver - Kamploops
  Het treinavontuur kan beginnen. Vertrek met de Rocky Mountaineer vanuit Vancouver naar Kamloops. Geniet van de fantastische route door Fraser Valley, Fraser Canyon en langs de machtige waterval Hell’s Gate. Overnachting in Kamloops.

  Dag 12: Treinreis Rocky Mountaineer Kamloops – Lake Louise
  Vervolg de treinreis per Rocky Mountaineer oostwaarts naar Lake Louise. Onderweg passeert u de Rogers Pass en de Spiral Tunnels, een uniek spoortraject. Einde treinreis en overnachting in Lake Louise.

  Dag 13: Lake Louise - Banff National Park
  Vandaag rijdt u naar Banff. Onderweg bezoek aan het Yoho National Park met als hoogtepunten de Spiral tunnels, Emerald Lake en Kicking Horse River. Overnachting Banff.
   
  Dag 14: Banff National Park
  Dagexcursie in de omgeving van Banff met een helikoptervlucht over het omringende bergmassief. De tour eindigt in Calgary waar overnacht wordt.

  Dag 15: Calgary - Amsterdam
  Vanuit Calgary de terugvlucht naar Amsterdam.

  Dag 16: Aankomst in Amsterdam
  Einde van een spectaculaire reis.
  LEES MEER
  8-Daagse Nijlcruise Aswan - Luxor, The Oberoi Zahra
  Prive Rondreizen | Cruises | Experiences

  8-Daagse Nijlcruise Aswan - Luxor, The Oberoi Zahra

  Afrika-Egypte-Luxor

  The Oberoi Zahra is een luxueus cruiseschip met slechts 27 ruime suites. Een Egyptoloog begeleidt alle excursies. Faciliteiten aan boord zijn een restaurant, bar, lounge, sigarenlounge, theater, bibliotheek boetiekje, zwembad op het zonnedek en spa met 4 behandelkamers, fitness.

  Luxury Suites (26 m²) met badkamer, LCD-TV, DVD/CD, minibar, airco, telefoon, internet, kluisje. Grand Suite (50 m²) met aparte woonkamer en terras met jacuzzi.

  8-DAAGS PROGRAMMA OBEROI ZAHRA

  Dag 1: Inscheping in Aswan
  Inscheping op de Oberoi Zahra vanaf 12.00 uur. Lunch aan boord. Na de lunch bezoek aan de Nasser Dam en Philae tempel. Diner aan boord en overnachting in Aswan.

  Dag 2: Aswan
  Optionele excursie naar Abu Simbel (optioneel) of vrije tijd. Na zonsondergang bijwonen van het klank- en lichtshow bij de Philae tempel. Diner aan boord en overnachting in Aswan.

  Dag 3: Aswan - Komombo - Aswan
  Vertrek naar Komombo. Na het ontbijt bezoek aan de goed bewaarde tempel van Komombo. De ene zijde van de tempel is gewijd aan ‘Crocodile God Sobek, God of Fertility’ en ‘Creator of the World’, de andere zijde aan ‘Falcom God Haroeis’, bekent als Horus. Zeilend terug naar Aswan. Lunch aan boord. Feluccatocht op de Nijl naar de botanische tuinen van Aswan. Cocktail reception en entertainment. Diner aan boord en overnachting in Aswan.

  Dag 4: Aswan – Edfu
  Vertrek naar Edfu. Bezoek aan de goed bewaarde tempel van Horus in Edfu. Diner aan boord en overnachting in Edfu.

  Dag 5: Edfu – Luxor
  Vertrek naar Luxor. Lunch aan boord.
  Na de lunch bezoek aan de tempels van Karnak in Luxor en het Luxor museum. Diner aan boord en overnachting in Luxor.

  Dag 6: Luxor – Quina
  Na het ontbijt excursie naar de West Bank met ondermeer de indrukwekkende ‘Vallei of the Kings’, ‘Royal Tombs’, ‘King Tut’s Tomb’, ‘Ramses Six’, ‘Tempel Madinat Habu’ en ‘Colossi van Memnon’. Zeilend naar Quina en lunch. Na de lunch privé bezoek van de Tempel van Dendara, gewijd aan Hathor, ‘Goddess of Music, Love en Joy’. Diner aan boord en overnachting in Quina.

  Dag 7: Quina – Luxor
  Vertrek naar Luxor. Na het ontbijt excursie naar de West Bank met o.a. de vallei met de graven van de edelen en de restanten van het arbeidersdorp Dier el Medina. Lunch. Bezoek aan de tempels van Luxor. ‘s Avonds galadiner en live muziek. Overnachting in Luxor.

  Dag 8: Luxor
  Ontbijt aan boord en ontscheping.

  Nijlcruises zijn exclusief vluchten en kunnen ook in omgekeerde volgorde worden uitgevoerd: van Luxor naar Aswan. Tevens mogelijkheid voor een 4-daagse Nijlcruise vanaf Aswan of een 5-daagse Nijlcruise Luxor met aangepast programma's.
   

  LEES MEER
  8-Daagse Nijlcruise Sonesta Dahabeya Amirat
  Cruises

  8-Daagse Nijlcruise Sonesta Dahabeya Amirat

  Afrika-Egypte-Luxor
  Dag 1: Aswan
  Inschepen in Aswan voor een authentieke en ontspannen cruise over de Nijl in stijl op de gracieuze en elegante Sonesta Dahabeya - the Amirat. Door de kleinschaligheid van dit schip meert u aan op unieke plekken waar andere Nijlcruiseschepen niet komen.
   
  Dag 2 : Aswan - Kom Ombo
  Bezichtiging van de High Dam, Old Dam en Philae Tempel gewijd aan de godin Isis. Aansluitend varen naar Kom Ombo.

  Dag 3:  Kom Ombo - Edfu
  Bezoek aan de dubbeltempel van Kom Ombo gewijd aan de goden Sobek en Horus. Optionele excursie naar El Silsila (optioneel) of vrije tijd. Varend langs authentieke dorpjes langs de met palmen begroeide oevers van de Nijl komt u aan in Edfu. U meert aan bij een eilandje in de Nijl voor overnachting aan boord.

  Dag 4: Edfu - Esna
  In Edfu wordt een bezoek gebracht aan de prachtig bewaard gebleven Tempel van Horus. Aansluitend varen richting Esna. Het schip meert aan bij een eilandje in de omgeving.

  Dag 5:  Esna - Luxor
  Een ontspannen dagje aan boord. Na het ontbijt vaart u via het passeren van de sluis naar Luxor waar het schip aanmeert.

  Dag 6: Luxor
  Vandaag een bezoek aan het magnifieke tempelcomplex van Karnak en de Tempel van Luxor.

  Dag 7: Luxor
  Een bezoek aan de West Bank met de Vallei der Koningen en het graf van Toetanchamon, de Vallei der Koninginnen, Medinet Habu Tempel en de kolossen van Memnon zijn de laatste hoogtepunten van uw reis.

  Dag 8: Luxor
  Ontbijt aan boord en ontscheping. Einde van een onvergetelijke cruise.

  Deze Nijlcruise kan ook in omgekeerde volgorde worden uitgevoerd: van Luxor naar Aswan.
  LEES MEER
  One Ocean Expeditions
  Cruises | Experiences

  One Ocean Expeditions

  Zuid-Amerika-Antarctica Zuid-Amerika-Argentinie Zuid-Amerika-Chili 
  Ontdek Antarctica aan boord van een voormalig expeditie schip van One Ocean Expeditions. Onderweg vertellen de uitstekende gidsen uitgebreid over het dierenleven. Luister naar de verhalen over het Prehistorisch uitziende zeeluipaard en deze rover in actie. Grote kans dat u walvissen ziet terwijl u langs de majestueuze ijsbergen en gletsjers vaart. De vloot bestaat uit 2 schepen met aan boord een bibliotheek, plungepool, sauna, dineerruimte, bar, lounge en observatiedek.

  Na een dag in de Antarctische buitenlucht verzorgt de chef-kok een heerlijke maaltijd om de inwendige mens te versterken. Naast Antarctica worden ook Groenland en Spitsbergen aangedaan en is het mogelijk uw vaarexpeditie uit te breiden met een reis langs Chili en Zuid-Argentinië.
  LEES MEER
  Australis Chili en Argentinie
  Wildlife & Safari | Cruises | Experiences

  Australis Chili en Argentinie

  Zuid-Amerika-Argentinie Zuid-Amerika-Chili 
  Cruise mee met de Stella Australis langs de meest spectaculaire baaien, fjorden, bergen en gletsjers van Chili en Argentinië. Grote kans dat u pinguïns, zeeleeuwen en dolfijnen met eigen ogen kunt bewonderen. U leert één van de meest adembenemende wildernis regio's in de wereld kennen!

  De cruises starten in Puntarenas, Chili en eindigen in Ushuaia, Argentinië, maar de reis wordt ook andersom uitgevoerd. U vaart langs het uiterste zuiden van Patagonië, door het Beagle kanaal en langs Kaap Hoorn, plekken die ook wel 'het einde van de wereld' worden genoemd. Zou dit niet de perfecte manier zijn om uw reis door Chili of Argentinië te eindigen?

  Met opblaasbare rubberboten, de zogeheten Zodiacs, kunt u excursies maken en leert u van uw ervaren gidsen over het milieu. Er zijn ook optionele lezingen aan boord waar verteld wordt over de flora en de fauna in het gebied. Deze ervaring mag u niet missen.


  Onderstaande cruises kunt u reserveren in combinatie met een landarrangement in Argentinië en Chili. De vermelde routes zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
  Bel ons voor een vrijblijvende offerte op maat: 035-5
  43 1588.

  4-Daagse Cruise M/V Stella Australis Punta Arenas – Punta Arenas

  Dag 1: Punta Arenas
  Check in tussen 13:00 uur en 17:00 uur. Om 18:00 dient u aan boord te zijn en wordt u welkom geheten met een cocktail door de crew en de kapitein. Na vertrek van het schip leert u de aankomende dagen één van de meest schitterende wildernisgebieden van de wereld kennen. U zult over de Magellan en de Fuegian – Patagonian kanalen varen en Zuid Patagonia en Tierra del Fuego archipelago ontdekken.

  Dag 2: Ainsworth bay – Brookes Fjord
  Vroeg in de ochtend wordt er verder gevaren naar Ainsworth Bay in het Alberto De Agostini National Park. Hier maakt u een wandeling naar een bever dam in het prachtige Magellan bos . Waar u ook wandelt op het eiland of het strand, u hebt grote kans om zeeolifanten tegen te komen. Houdt u er wel rekening mee dat het niet gegarandeerd is dat u zeeolifanten tegen zult komen doordat ze soms ook op onvoorspelbare trektochten kunnen zijn. Later op de dag word er verder gevaren naar Brookes Fjord waar u een korte wandeling maakt.

  Dag 3: Aguila Glacier – Condor Glacier
  Er zal verder worden gevaren naar de Aguila Glacier waar u per Zodiac boot naar de gletsjer vaart en een wandeling maakt naar de voet van de gletsjer. U ervaart de schoonheid van het koude regenwoud u zult zien hoe de natuurkrachten het landschap hebben veranderd. In de middag komt u aan bij de indrukwekkende Condor Glacier. U vaart dicht bij de gletsjerwand met de Zodiac boot.

  Dag 4: Magdalena Island – Punta Arenas
  ’s Morgens vroeg (als het weer het toelaat) gaat u aan land gaan bij Magdalena Island, dat bewoond wordt door een immense kolonie Magellan pinguïns, die u zult zien tijdens de wandeling naar de vuurtoren (in de maanden September en April zullen de pinguïns er niet zijn en zal de excursie worden vervangen door een zodiac boottocht langs Martha Island om daar zeeleeuwen te bewonderen). Om ca. 11:30 aankomst in Punta Arenas en ontscheping.

  ------------------------------------------------------------------------------
  4-Daagse Cruise M/V Stella Australis Ushuaia - Ushuaia

  Dag 1: Ushuaia
  Om uiterlijk 17:30 dient u aan boord te zijn en wordt u welkom geheten met een cocktail door de crew en de kapitein die een presentatie geven. Na vertrek van het schip leert u de aankomende dagen één van de meest schitterende wildernisgebieden van de wereld kennen: het Beagle kanaal, Vuurland en Zuidelijk Patagonië.

  Dag 2: Cape Horn – Wulaia Bay
  Via het Murray kanaal, langs Nassau Bay vaart u naar Cape Horn National Park, waar u van boord gaat als het weer het toelaat. Kaap Hoorn was één van de belangrijkste punten van het scheepsvaart verkeer tussen de Atlantische en de stille Oceaan en werd ook wel het einde van de aarde genoemd. In de middag wordt er aan land gegaan bij het historische Wulaia Bay, voorheen het leefgebied van de “yamana” indianen. Dit gebied is beroemd om zijn schoonheid. U kunt een mooie wandeling maken door de bijzondere wouden of naar één van de mooie uitkijkpunten gaan.

  Dag 3: Glacier Garibaldi – Glacier Pia – Avenida de los Glaciares
  In de ochtend komt u aan bij Garibaldi fjord waar u van boord gaat voor een wandeling door het bos naar een bevroren waterval. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de Garibaldi gletsjer. Als u aan boord wenst te blijven hebt u alsnog een schitterende uitzicht op de Garibaldi gletsjer vanaf het bovenste dek. Na de lunch vaart u verder via het Beagle kanaal naar Pia Glacier waar u het schip verlaat voor een mooie korte wandeling naar het uitzichtpunt. De Pia gletsjer strekt zich uit van de hoge bergen tot aan de zee. Na het spectaculaire uitzicht op de Pia Glacier wordt er verder gevaren door de majestueuze ‘Glacier Alley’.

  Dag 4: Ushuaia
  Aankomst in Ushuaia, de meest zuidelijkste stad ter wereld en de belangrijkste stad van Argentinië in het Tierra del Fuego gedeelte. Ontscheping om ca. 08:00.

  ------------------------------------------------------------------------------
  5-Daagse Cruise M/V Stella Australis Ushuaia – Punta Arenas

  Dag 1: Ushuaia (Argentinië)
  Om uiterlijk 17:30 dient u aan boord te zijn en wordt u verwelkomd met een cocktail door de crew en de kapitein die een presentatie geven. Na vertrek van het schip leert u de aankomende dagen één van de meest schitterende wildernisgebieden van de wereld kennen: het Beagle kanaal, Vuurland en Zuidelijk Patagonië.

  Dag 2: Cape Horn – Wulaia Bay
  Via het Murray kanaal, langs Nassau Bay vaart u naar Cape Horn National Park, waar u van boord gaat als het weer het toelaat. Kaap Hoorn was één van de belangrijkste punten van het scheepsvaart verkeer tussen de Atlantische en de stille Oceaan en werd ook wel het einde van de aarde genoemd. In de middag wordt er aan land gegaan bij het historische Wulaia Bay, voorheen het leefgebied van de “yamana” indianen. Dit gebied is beroemd om zijn schoonheid. U kunt een mooie wandeling maken door de bijzondere wouden of naar één van de mooie uitkijkpunten gaan.

  Dag 3: Pia Glacier – Garibaldi Glacier
  De boot vaart verder via het Beagle kanaal naar Pia Glacier waar u van het schip gaat om een mooie korte wandeling te maken naar het uitzichtpunt van de gletsjer die zich uitstrekt van de hoge bergen tot aan de zee. Eind van de middag komt u aan bij de Garibaldi fjord en gaat u van boord voor een wandeling door het bos naar een bevroren waterval en geniet u van een spectaculaire uitzicht. Als u aan boord wenst te verblijven, hebt u alsnog een schitterende uitzicht op de Garibaldi Glacier vanaf het bovenste dek.

  Dag 4: Piloto and Nena Glaciers – De Agostini Sound and Águila Glacier
  In de morgen wordt er gevaren door het Cockburn kanaal om voor anker te gaan in Chico Sound. Per Zodiac gaat u op pad naar de Alakuf fjord die bekent staat om haar prachtige watervallen. Vanaf de zee kunt u de Piloto en de Nena Glaciers bewonderen. ’s Middags bereikt u de spectaculaire De Agostini Sound, gelegen in het hart van de Darwin Mountain Range. De Zodiac brengt u later die middag naar de Aguila gletsjer en maakt u een wandeling naar de voet van de gletsjer. Een unieke gelegenheid om het koude regenwoud en de natuurkrachten in dit spectaculaire landschap te ontdekken.

  Dag 5: Magdalena Island – Punta Arenas (Chili)
  Als het weer het toelaat gaat u vroeg in de morgen van boord op Magdalena Island die door een grote kolonie Magelhaenes pinguïns wordt bewoond. Tijdens de wandeling naar de vuurtoren zult u deze treffen (in de maanden September en April zullen de Pinguïns er niet zijn en zal de excursie worden vervangen door een zodiac tocht langs Martha Island om daar zeeleeuwen te bewonderen).
  U zult na deze excursie rond 11:30 aankomen in Punta Arenas in Chili.

  ------------------------------------------------------------------------------
  5-Daagse Cruise M/V Stella Australis Punta Arenas – Ushuaia

  Dag 1: Punta Arenas
  Check in tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Om 17:30 dient u aan boord te zijn, u word verwelkomt met een cocktail door de crew en de kapitein die een presentatie geeft. Na vertrek van het schip leert u de aankomende dagen één van de meest schitterende wildernissen van de wereld kennen, u zult het Beagle kanaal, Vuurland en Zuidelijk Patagonië tegekomen.

  Dag 2: Ainsworth Bay – Tucker Islets
  Vroeg in de ochtend word er verder gevaren naar Ainsworth Bay in het Alberto De Agostini National Park. Hier word van boord gegaan en gaat u een wandeling maken naar een bever dam in het prachtige bos. U wandelt verder naar het strand om daar een stuk over het strand te lopen en op zoek te gaan naar zeeolifanten. Later op de dag word er verder gevaren naar Tuckers Island waar u na de lunch aan zult komen en van boord zal gaan en met de zodiac bootjes zo dichtbij mogelijk bij een kolonie Magelhaenes pinguïns te komen. (In de maanden September en April zullen de pinguïns er niet zijn en zal de excursie worden vervangen door een wandeling naar een gletsjer).

  Dag 3: Pia Glacier – Glacier Alley
  De boot vaart verder via het Beagle kanaal naar Pia Glacier waar u van het schip zal gaan om een mooie korte wandeling te maken naar het uitzichtpunt van de gletsjer die zich uitstrekt van de hoge bergen tot aan de zee. Na het spectaculaire uitzicht op de Pia Glacier word er verder gevaren door majestueuze Glacier Alley.

  Dag 4: Cape Horn – Whulaia Bay
  Via het Murray kanaal, langs Nassau Bay betreden we Cape Horn National Park, waar we van boord zullen gaan als het weer het toelaat. Kaap Hoorn was één van de belangrijkste punten van het scheepsvaart verkeer tussen de Atlantische en de stille Oceaan en werd ook wel het einde van de aarde genoemd. In de middag word er aan land gegaan bij Wulaia Bay, dit gebied is beroemd om zijn schoonheid, u kunt een mooie wandeling maken door de bijzondere wouden of naar één van de mooie uitkijkpunten gaan.

  Dag 5: Ushuaia
  Aankomst in Ushuaia, de meest zuidelijkste stad ter wereld en de belangrijkste stad van Argentinië in het Tierra del Fuego gedeelte. Hier zal u om 08:00 aan komen.
  LEES MEER
  14-Daagse Prive Rondreis Myanmar - The Road to Mandalay
  Prive Rondreizen | Cruises

  14-Daagse Prive Rondreis Myanmar - The Road to Mandalay

  Azie-Myanmar
  Myanmar, het voormalige Birma, is een ongerepte en authentieke Aziatische bestemming waar nog veel te ontdekken valt. Het land is lang van de buitenwereld afgesloten geweest en nog steeds zijn sommige delen van het land niet begaanbaar, maar veel plaatsen kunnen zonder problemen worden bezocht. Prachtige boeddhistische tempels en pagodes, verstilde kloosters, monniken in oranje gewaden, een rustiek plattelandsleven, traditionele bergvolkeren, drijvende markten, groene rijstvelden en een uiterst vriendelijke bevolking. Weinig andere landen geven de reiziger nog zoveel nieuwe indrukken.

  Dag 1: Amsterdam - Yangon
  Vanuit Amsterdam reist u via Bangkok of Kuala Lumpur naar Yangon, de hoofdstad van Myanmar.

  Dag 2: Yangon
  Aankomst en transfer naar uw hotel. Vervolgens een korte stadswandeling door het centrum langs o.a. het Mahabandoola Park, de Bogyoke markt en de enorme gouden Sule Pagode.

  Dag 3: Yangon - Bagan
  Vlucht naar Bagan en kennismaking met de traditionele leefwijze van de bevolking in het plaatsje Nyaung-U en de omringende dorpjes. Vervolgens per paardenkoets langs de vele boeddhistische tempels, ruïnes en stoepa’s in Bagan.

  Dag 4: Bagan
  ’s Morgens neemt de gids u mee voor een fietstochtje langs de mooiste tempels van Bagan. Tegen lunchtijd keert u weer terug. Optioneel ballonvaart met prachtige zonsopkomst over de tempels van Bagan en de Irrawady Rivier. In de namiddag vaart u naar een zandbank in de rivier en geniet u onder het genot van een hapje en drankje van een mooie zonsondergang.

  Dag 5: Irrawady cruise
  U stapt aan boord van de RV Paukan voor een 3-daagse cruise in stijl over de Irrawaddy rivier, “The Road to Mandalay”. Voor wie liever over land reist, kunnen wij een reis exclusief cruise aanbieden (prijs op aanvraag). Een volle dag aan boord van de cruise. 's Avonds afvaart bij één van de dorpjes aan de rivier. Diner en overnachting aan boord.

  Dag 6: Irrawady cruise, Yandabo
  ’s Morgens aan land voor een wandeling door Yandabo en bezoek aan een pottenbakkerij, een lokaal schooltje en een klooster. Vervolgens varen naar Myin Mu. Diner en overnachting aan boord.

  Dag 7: Einde cruise, Sagaing - Ava - Amarapura - Mandalay
  Ontscheping en bezoek aan de prachtig gedecoreerde pagodes en kloosters van Sagaing, het religieuze centrum van Myanmar. Tevens bezoek aan de lokale markt. Vervolgens per ferry naar Ava voor een stadsrondrit per paardenkoets (inclusief lunch). Vervolgens naar de voormalige koningsstad Amarapura en de beroemde Mahamuni Pagode voordat u verder rijdt richting Mandalay.

  Dag 8: Mandalay - Mingun
  Een volle dag in het teken van Mandalay en Mingun. U maakt een boottochtje over de Irrawady Rivier naar Mingun voor een bezoek aan de gelijknamige pagode en enorme bronzen klok. Op de terugreis lunch aan boord. 's Middags stadsrondrit door Mandalay.

  Dag 9: Mandalay - Heho, Inlemeer
  Vlucht naar Heho en aansluitend een mooie rit naar het pittoreske en kalme Inle meer, waar u 3 nachten verblijft.

  Dag 10:Inlemeer
  Een prachtige tocht langs de dorpjes aan het meer, met houten huizen op palen, drijvende markten en drijvende akkers. Lunch bij een lokale Intha familie.

  Dag 11: Inlemeer, Sagar
  Een ontspannen dagje varen naar Sagar, één van de mooiste plekken aan het meer. Eenmaal in Sagar ziet u de deels onder water gelegen stupa’s en bezoekt u authentieke dorpjes.

  Dag 12: Heho - Yangon
  Vlucht van Heho naar Yangon, waar u de Shwedagon Pagode met een enorme gouden koepel, kleurrijke gebouwen, Chinese gebedshuizen, tempels en Boeddhabeelden niet mag missen.

  Dag 13: Yangon - einde of strandverlenging Ngapali of Hua Hin (Thailand)
  Transfer naar de luchthaven van Yangon voor de vlucht terug naar huis. Of mogelijkheid voor verlenging aan het strand van Ngapali in het westen van Myanmar of Hua Hin in Thailand.

  Dag 14: Einde van de reis
  Aankomst in Amsterdam.
  LEES MEER
  Anakonda Amazone Cruise
  Cruises | Experiences

  Anakonda Amazone Cruise

  Zuid-Amerika-Peru
  Ervaar de Amazone op de meest unieke manier!
  U vaart door afgelegen en ongerepte gebieden van het Ecuadoriaanse regenwoud terwijl u geniet van de luxe van een all-inclusive 5-sterren schip. Het schip biedt plaats aan maximaal 40 gasten. Aan boord bevinden zich 20 suites voorzien van airconditioning, badkamer en panoramaramen. Voor families zijn er suites met tussendeur.

  Het observatiedek met jacuzzi en de lounge is de ideale plek om te ontspannen met een cocktail of gewoon te genieten van het spectaculaire uitzicht. Op gastronomisch gebied is er een breed scala aan nationale en internationale gerechten. Laat u verrassen met unieke gerechten zoals Quinoa Risotto, of de beroemde " Encocado de Pescado ", een prachtige vis bereid in kokossaus. Het is mogelijk om deze cruise te combineren met een bezoek aan Ecuador of Peru. Een onvergetelijke ervaring!


  4-Daags Verlengingsarrangement Anakonda Cruise

  Dag 1: Quito – Coca – Napo River – Yasuní National Park
  Vanaf Quito vliegt u naar Coca. Na aankomst transfer naar de haven van Río Napo waar u met een gemotoriseerde kano stroomafwaarts naar M/V Anakonda vaart. Nadat u aan boord bent gegaan, vaart de boot stroomafwaarts over de Tiputini rivier en ontdekt u het Yasuni National Park. Tijdens zonsondergang kunt u een wandeling maken en zo nog veel meer wildlife ontdekken. Diner en overnachting aan boord van de M/V Anakonda.

  Dag 2: Pañacocha Biological Corridor
  Vandaag verder stroomafwaarts over de Pañayacu Rivier Delta voor een kanotocht. U betreedt het leefgebied van rivierdolfijnen en doodshoofdaapjes. De rivieren en meren zijn de perfecte habitat voor de Piranha, de Arawana vis en witte kaaimannen. Na een verfrissende duik (voor de moedige) geniet u van een heerlijke BBQ lunch. Eind van de middag een ontdekkingstocht via de junglepaden en in de avond weer aan boord van de M/V Anakonda om te genieten van een heerlijk diner.

  Dag 3: Parrot Clay Lick
  Een cultureel bezoek aan de lokale bewoners van de amazone om te leren hoe zij leven. Mogelijkheid om lokale handgemaakte souvenirs te kopen. Later in de middag een bezoek aan the Parrot Clay Licks, waar u getuige zult zijn van de meest opwindende wildlife spektakels van de amazone. Na de lunch een ontdekkingstocht via de lokale junglepaden naar het unieke watermuseum. Hierna peddelt u terug naar de M/V Anakonda waar u nog meer kansen krijgt om wildlife te ontdekken en te observeren. Diner en overnachting aan boord.

  Dag 4: Coca – Quito
  ‘s Ochtends vroeg na het ontbijt, transfer per kano naar Coca voor de vlucht naar Quito.
  Einde verlengingsarrangement.


  5-Daags Verlengingsarrangement Anakonda Cruise

  Dag 1: Quito – Coca – Napo River – Yasuní National Park
  Vanaf Quito vliegt u naar Coca. Na aankomst transfer naar de haven van Río Napo waar u met een gemotoriseerde kano stroomafwaarts naar de M/V Anakonda vaart. Nadat u aan boord bent gegaan, vaart de boot stroomafwaarts over de Tiputini rivier en ontdekt u het Yasuni National Park. Tijdens zonsondergang kunt u een wandeling maken en zo nog veel meer wildlife ontdekken. Diner en overnachting aan boord van de M/V Anakonda.

  Dag 2: Yasuni National Park
  De dag begint met een hike door het tropische regenwoud van Yasuni National Park onder leiding van een gids. Na de lunch vaart u dieper het regenwoud in naar ongerepte natuurgebieden met de legendarische Pink River dolfijn, zwarte kaaimannen en de Anaconda. Ook worden zeer waarschijnlijk schildpadden en vele apensoorten gespot. De beste manier om het ecosysteem te ontdekken is per kano.

  Voor echte avonturiers is er de mogelijkheid voor een nachtje glamping.

  Dag 3: Napo River
  Aan de oevers van de Napo rivier bezoekt u een lokaal schooltje. Na de lunch is het tijd om te relaxen aan boord terwijl u stroomopwaarts verder vaart. Er worden diverse activiteiten aangeboden, zoals lezingen en handwerkzaamheden.

  Dag 4: Limonchocha Biological Reserve
  Na het ontbijt bezoek aan de observatietoren, welke boven in een kapokboom is gebouwd en zo'n 30 meter boven het regenwoud uittorent. Geniet van het fantastische uitzicht. 's Middags bezoek aan Limonchocha Biological Reserve, een prachtig natuurgebied met wel 400 soorten vogels. Ga bij zonsondergang op zoek naar de zwarte kaaimannen. Diner en overnachting aan boord van de M/V Anakonda.

  Dag 5: Coca – Quito
  ‘s Ochtends vroeg na het ontbijt, transfer per kano naar Coca voor de vlucht naar Quito.
  Einde verlengingsarrangement.

  8-Daags verlengingsarrangement op aanvraag mogelijk.
   
  LEES MEER
  10-Daagse Prive Rondreis Griekenland - Island Hopping Cycladen per prive jacht
  Prive Rondreizen | Cruises | Experiences

  10-Daagse Prive Rondreis Griekenland - Island Hopping Cycladen per prive jacht

  Europa-Griekenland-Athene Europa-Griekenland-Santorini 
  Vaar met uw familie of een groep vrienden per privé motorjacht met schipper langs de verschillende grotere en kleinere eilanden in de Cycladen en meer aan bij idyllische baaien met een prachtig wit zandstrand tegen een achtergrond van steile kliffen. Ontdek traditionele dorpjes met witte huizen en blauwe luiken op eilandjes, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Bezoek de belangrijkste historische bezienswaardigheden van Athene, beklim de top van Mount Zeus op Naxos en eindig met een wandeling over de kraterrand en culinaire verwennerij op Santorini.

  Dag 1: Nederland - Athene
  Aankomst in Athene en transfer naar uw hotel in het centrum voor 1 overnachting. De rijke historische kunstschatten en culturele prestaties van de Grieken worden onthuld tijdens de stadstour, wanneer u samen met de gids o.a. het Parthenon en Acropolis Museum bezoekt. Diner in een traditioneel Grieks restaurant met uitzicht op de Parthenon.

  Dag 2: Athene - Tinos
  Maak kennis met de lokale gastronomie tijdens een culturele ‘foodtour’, die start met een bezoek aan de centrale ‘foodmarket’. Wandel door authentieke buurten en bezoek verschillende gespecialiseerde etenswarenwinkeltjes en restaurantjes om te proeven van diverse lekkernijen. Na deze bijzondere lunch transfer naar de haven van Rafina voor de inscheping aan boord van uw privé jacht. Vaartocht naar het bergachtige eiland Tinos, met prachtige traditionele dorpjes en terrasvormige velden.

  Dag 3: Tinos
  Onder leiding van een gids maakt u een pittige wandeling van Falatodos Village via Volax naar Tinos Town met onderweg een privé kookles bij een lokale familie voor de lunch. De wandeling kan geheel naar uw wensen worden aangepast. ’s Middags heerlijk relaxen aan boord en zwemmen in het kristalheldere water.

  Dag 4: Tinos - Naxos
  Zet koers naar Naxos voor een wandeling over het eiland die start bij twee marmeren beelden “Kouroi “ en via het Venetiaanse kasteel en olijfgaarden eindigt in Chalki, één van de mooiste plaatsen op het eiland.

  Dag 5: Naxos
  Optioneel klim naar de top van de hoogte berg van de Cycladen, Mount Zeus, met een belangrijke historische betekenis. Lunch in Apiranthos, een authentiek en pittoresk bergdorpje met een bijzondere architectuur. Zoek ’s middags verkoeling op één van de mooie zandstranden en neem een duik in de Egeïsche Zee.

  Dag 6: Kleine Cycladen
  Vaar langs de kleine onbekende eilanden van de Cycladen waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan en er nauwelijks autoverkeer is. De lokale bevolking leeft hier voornamelijk van visserij en heeft een ander gevoel voor tijd. Bijzonder om te ervaren.

  Dag 7: Santorini
  Vaartocht naar Santorini waar u helaas afscheid neemt van uw privé motorjacht. Na aankomst transfer naar uw hotel en vervolgens wandeling met de gids over de beroemde kraterrand. Geniet onderweg van het schitterende uitzicht en bezoek unieke en interessante plaatsen vol mythen en historie. Onderweg geniet u van een diner met lichte Griekse ‘mezes’.   

  Dag 8: Santorini
  Bezichtiging van de archeologische plaats Akrotiri, het Griekse Pompeï. Vervolgens zee kajakken langs steile rotswanden, mooie stranden en verborgen inhammen. Picknick lunch onderweg met mogelijkheid om te zwemmen en snorkelen.

  Dag 9: Santorini
  Ochtend ter vrije besteding. In de namiddag tour langs verschillende wijnboerderijen met een wijnproeverij en als afsluiting een Grieks diner in een traditionele taverne.   

  Dag 10: Santorini - Nederland
  Tijd om afscheid te nemen van Griekenland. Vlucht terug naar Nederland.
  LEES MEER
  Seabourn Caribbean
  Cruises | Extreme Luxury | Experiences

  Seabourn Caribbean

  Caribbean-St. Maarten
  Seabourn Cruise Line

  Cruisen op een Seabourn-schip is anders dan elke andere vorm van reizen. De ervaring is luxueus, maar toch ontspannen - elegant, maar toch casual - luxueus en toch ingetogen. De intieme schepen bezoeken de meest gewilde bestemmingen wereldwijd, varen naar het hart van historische steden, maar ook naar verborgen juweeltjes waar grotere schepen niet kunnen volgen.
   
  Seabourn was de eerste pionier op het gebied van kleinschalige, ultra-luxe cruises. De vloot van intieme schepen met alleen suites, kan tussen de 458 en 600 gasten vervoeren. Aan boord worden gasten bediend door een bekroonde bemanning (er is bijna evenveel bemanning als gasten), welke uitgebreid getraind is om Seabourn's kenmerkende stijl van gastvrijheid te bezorgen. Veel gasten vinden de Seabourn-cruise-ervaring hun favoriete manier van reizen en keren regelmatig terug om met Seabourn te varen.

  Inbegrepen
  * Goed ingerichte suites met uitzicht op de oceaan, een televisie, een gevulde minibar, een met marmer beklede badkamer met bad en douche, superieure bed- en bad linnen, luxe badjassen en slippers, toiletartikelen van Molton Brown-London en L'Occitane, PressReader mobile, een walk-in closet.
  * Alle gastronomische maaltijden worden vakkundig bereid met de meest verse ingrediënten. Ze worden geserveerd in The Restaurant, Sushi (Seabourn Encore en Seabourn Oviation), The Grill by Thomas Keller (reserveringen tot 15 dagen voor vertrek, 1x per cruise per gast mogelijk), The Colonnade, Earth & Ocean at the PatioTM of in-suite dining.
  * Fooien
  * Open bar met geselecteerde premium merken.
  * Activiteiten aan walzijde zoals wandelen, shoppen met de chef-kok (niet in elke haven en beperkte beschikbaarheid)
  * Seabourn Square met coffee bar, bibliotheek, computer or business center, concierge en bestemmingsservices.
  * Outdoor whirlpools, outdoor pools, lounges, bars, restaurants.
  * 9-hole golf putting course en shuffleboard (Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn, Seabourn Quest)
  * Watersports Marina (alleen op geselecteerde afvaarten en weersafhankelijk)
  * Zonterras met dubbele sun loungers
  * Casino (voor eigen rekeing)
  * Shop(s)/Boutique(s) (voor eigen rekeing)
  * Medische faciliteiten

   
  LEES MEER
  Seabourn Alaska
  Cruises | Extreme Luxury | Experiences

  Seabourn Alaska

  Noord-Amerika-Alaska
  Seabourn Cruise Line

  Cruisen op een Seabourn-schip is anders dan elke andere vorm van reizen. De ervaring is luxueus, maar toch ontspannen - elegant, maar toch casual - luxueus en toch ingetogen. De intieme schepen bezoeken de meest gewilde bestemmingen wereldwijd, varen naar het hart van historische steden, maar ook naar verborgen juweeltjes waar grotere schepen niet kunnen volgen.
   
  Seabourn was de eerste pionier op het gebied van kleinschalige, ultra-luxe cruises. De vloot van intieme schepen met alleen suites, kan tussen de 458 en 600 gasten vervoeren. Aan boord worden gasten bediend door een bekroonde bemanning (er is bijna evenveel bemanning als gasten), welke uitgebreid getraind is om Seabourn's kenmerkende stijl van gastvrijheid te bezorgen. Veel gasten vinden de Seabourn-cruise-ervaring hun favoriete manier van reizen en keren regelmatig terug om met Seabourn te varen.

  Inbegrepen
  * Goed ingerichte suites met uitzicht op de oceaan, een televisie, een gevulde minibar, een met marmer beklede badkamer met bad en douche, superieure bed- en bad linnen, luxe badjassen en slippers, toiletartikelen van Molton Brown-London en L'Occitane, PressReader mobile, een walk-in closet.
  * Alle gastronomische maaltijden worden vakkundig bereid met de meest verse ingrediënten. Ze worden geserveerd in The Restaurant, Sushi (Seabourn Encore en Seabourn Oviation), The Grill by Thomas Keller (reserveringen tot 15 dagen voor vertrek, 1x per cruise per gast mogelijk), The Colonnade, Earth & Ocean at the PatioTM of in-suite dining.
  * Fooien
  * Open bar met geselecteerde premium merken.
  * Activiteiten aan walzijde zoals wandelen, shoppen met de chef-kok (niet in elke haven en beperkte beschikbaarheid)
  * Seabourn Square met coffee bar, bibliotheek, computer or business center, concierge en bestemmingsservices.
  * Outdoor whirlpools, outdoor pools, lounges, bars, restaurants.
  * 9-hole golf putting course en shuffleboard (Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn, Seabourn Quest)
  * Watersports Marina (alleen op geselecteerde afvaarten en weersafhankelijk)
  * Zonterras met dubbele sun loungers
  * Casino (voor eigen rekeing)
  * Shop(s)/Boutique(s) (voor eigen rekeing)
  * Medische faciliteiten
  LEES MEER
  Silver Explorer Antarctica
  Cruises | Experiences

  Silver Explorer Antarctica

  Zuid-Amerika-Antarctica Zuid-Amerika-Argentinie 
  Silver Explorer, van dezelfde rederij als van de Silver Galapagos, is een expeditie
  cruiseschip, speciaal ontworpen om te navigeren over de wateren van s 'werelds
  meest afgelegen bestemmingen, zoals Antarctica.
  Een vloot van Zodiac boten maakt het mogelijk om onder begeleiding van een
  expeditie team zelfs de meest afgelegen locaties te bezoeken. Met de luxe en het
  comfort aan boord, ontdekt u Antarctica op een stijlvolle manier, terwijl u niets van
  het natuurschoon hoeft te missen.
  • Waarom reizen met Silversea?
  • Luxeus reizen aan boord van kleine, intieme schepen
  • Ruime luxueuze oceanview suites (85% met balkon)
  • Butlerservice
  • In-Suite dineren en 24/7 roomservice
  • Ruime keuze aan restaurants inclusief de nieuwe Slow Food formule in restaurant La Terrazza
  • Keuken verzorgd door Relais & Chateaux
  • Gratis dranken: wijn, champagne en sterke dranken

  Dag 1: Ushuaia, Argentinië
  Vertrek vanaf de luchthaven van Buenos Aires per Silversea Air Charter naar
  Ushuaia in het uiterste zuiden van Argentinië, waar u na aankomst naar de haven
  wordt gebracht om aan boord te gaan van de Silver Explorer. Nadat u bent
  ingecheckt en het schip de haven heeft verlaten wordt het Expeditie team aan u
  voorgesteld.

  Dag 2-3: Drake Passage
  De Drake Passage heeft een beruchte reputatie vanwege zijn turbulente zeeën,
  het is een natuurlijke grens waar koud polair water noordwaarts stroomt en
  warmer equatoriaal water zuidwaarts beweegt. Besteedt uw tijd op het dek en
  geniet van het natuur en de verschillende soorten zeevogels of volg een discussie
  over de wilde dieren, natuur en geschiedenis georganiseerd door deskundige
  natuurkenners en gastdocenten. U wordt voorbereid op uw avontuurlijke reis die
  nog voor u ligt.

  Dag 4 t/m 8: Antarctic Peninsula
  Terwijl het schip verder vaart richting Antarctica zal het ijs dikker worden, en zult
  u zien dat we steeds meer in de buurt komen van Antarctica ’s witte wildernis.
  Antarctica staat bekend om zijn ijsbergen, gletsjers, zeehonden en orka's. Iedere
  dag kunt u met een zodiac (rubber boot) een trip maken naar één van de vele
  eilanden of met de zodiac op zoek gaan naar wildlife. In de avond kunt u genieten
  van de gekleurde middernacht zonsondergang.
  * De zodiacs varen alleen uit als het weer het toe laat.

  Dag 9-10 : Terugkeer via Drake Passage
  Als er weer terug genavigeerd wordt via de Drake Passage naar het vaste land,
  kunt u gaan kijken naar zeevogels en wilde dieren die u misschien daarvoor
  gemist heeft. Volg een presentatie van het Expeditie Team of wissel foto’s uit met
  nieuwe vrienden als we terugvaren naar Ushuaia.

  Dag 11: Ushuaia, Argentinië
  Na het ontbijt gaat u van boord en wordt u naar de luchthaven van Ushuaia
  gebracht voor de vlucht terug naar Buenos Aires. Tevens mogelijkheid om uw reis
  te verlengen in Argentinië of Chili.
  LEES MEER
  14-Daagse Prive Rondreis & Cruise Cambodja en Vietnam - Ontdek de geheimen van de Mekong Rivier & Angkor Wat
  Prive Rondreizen | Cruises | Experiences

  14-Daagse Prive Rondreis & Cruise Cambodja en Vietnam - Ontdek de geheimen van de Mekong Rivier & Angkor Wat

  Azie-Cambodja Azie-Vietnam 
  Ontdek de mysteries en wonderen van de Mekong rivier tijdens een 8-daagse Mekong Expeditie Cruise met Aqua Expeditions, onderdeel van deze unieke rondreis die u meeneemt terug in de tijd langs een legendarisch landschap; van het koloniale en chique Saigon tot het wereldberoemde Angkor Wat complex. Een reis met bijzondere ontmoetingen en een kennismaking met interessante culturen, waaronder Boeddhistische monniken, Khmer boeren in Cambodja en kleine ondernemers op de drijvende markten in Vietnam.
   
  Dag 1: Amsterdam - Saigon/ Ho Chi Minh City (Vietnam)
  Vlucht van Amsterdam naar Saigon in Vietnam.

  Dag 2: Saigon/ Ho Chi Minh City (Vietnam)  
  Na aankomst transfer naar uw hotel. ’s Middags een oriënterende stadstour. ’s Avonds verkenning van de culinaire cultuur van Vietnam tijdens een foodtour per Vespa.

  Dag 3: Saigon - Thoi Son (Vietnam)  
  Fietstocht ‘off the beaten track’ langs kokosnootplantages, fruitboomgaarden en traditionele dorpjes op het eiland Ben Tre. Overnachting in een boutique eco-lodge in Thoi Son.

  Dag 4: Aqua Expeditions Cruise 
  Inscheping aan boord van de Aqua Mekong, een luxueus boutique riviercruise. Laat het leven langs de Mekong rivier aan u voorbij gaan als een film vanachter de panoramaramen van uw luxe suite.

  Dag 5: Aqua Expeditions Cruise    
  Keuze uit een bezoek aan het weversdorp Binh Thanh of de levendige markt van Sa Dec. ’s Middags wandeling door een traditioneel dorpje in de Mekong Delta met een bezoek aan een lokale familie. Optioneel fietstocht. 

  Dag 6: Aqua Expeditions Cruise (grensoversteek) 
  Vanochtend naar de drijvende markt van Chau Doc en de Long Son Pagoda. Optioneel fietstocht op Long Khanh Island of een tochtje per riksja naar Tan Chau Market. ’s Middags relaxen bij het zwembad, kookles of een traditionele Khmer massage. Intussen steekt u de grens over met Cambodja.

  Dag 7: Aqua Expeditions Cruise  (Cambodja)
  Optioneel fietstocht langs tempels, wadende ossen en met riet bedekte huizen op palen. Na de lunch naar de tamarinde bomen in het traditionele dorpje Preah Prosop.

  Dag 8: Aqua Expeditions Cruise  - Phnom Penh (Cambodja)
  Per tuk tuk verkent u Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Indien u de cruise korter wenst te maken, kunt u hier van boord gaan.

  Dag 9: Aqua Expeditions Cruise - Koh Chen (Cambodja)
  Bezoek aan Koh Chen, een dorpje dat bekend staat om de vele zilversmederijen. ’s Middags komt u meer te weten over het leven van de Khmer in Kampong Chhnang. Optioneel fietstocht.

  Dag 10: Aqua Expeditions Cruise - Tonle Sap Meer (Cambodja)
  Bezoek aan de dorpjes rondom het Tonle Sap Meer. Na de lunch bezoek aan het drijvende dorp Moat Khla voor het bijwonen van een Boeddhistische ceremonie.

  Dag 11: Aqua Expeditions Cruise - Ontscheping Siem Reap
  Met kleine bootjes vaart u naar het Prek Toal Core Bird Reserve, waar vele zeldzame vogels leven. Hierna ontscheping en transfer naar uw hotel in Siem Reap. ’s Middags ter vrije besteding of optioneel een street food tour per tuk tuk.

  Dag 12: Angkor Wat
  Bezichtiging van Angkor Thom, de laatste hoofdstad van het Khmer imperium en het immense Bayon tempelcomplex. ’s Middags bezoek aan Angkor Wat en gondelvaart met spectaculaire zonsondergang. Aansluitend diner met traditionele dansshow.  

  Dag 13: Siem Reap
  Ontdek de kleurrijke market in Siem Reap voordat u naar de luchthaven wordt gebracht voor de terugvlucht.  

  Dag 14: Siem Reap - Amsterdam
  Aankomst in Amsterdam.
   
   
  LEES MEER
  Seabourn Antarctica & Zuid-Amerika
  Cruises | Extreme Luxury | Experiences

  Seabourn Antarctica & Zuid-Amerika

  Zuid-Amerika-Argentinie
  Seabourn Cruise Line

  Cruisen op een Seabourn-schip is anders dan elke andere vorm van reizen. De ervaring is luxueus, maar toch ontspannen - elegant, maar toch casual - luxueus en toch ingetogen. De intieme schepen bezoeken de meest gewilde bestemmingen wereldwijd, varen naar het hart van historische steden, maar ook naar verborgen juweeltjes waar grotere schepen niet kunnen volgen.
   
  Seabourn was de eerste pionier op het gebied van kleinschalige, ultra-luxe cruises. De vloot van intieme schepen met alleen suites, kan tussen de 458 en 600 gasten vervoeren. Aan boord worden gasten bediend door een bekroonde bemanning (er is bijna evenveel bemanning als gasten), welke uitgebreid getraind is om Seabourn's kenmerkende stijl van gastvrijheid te bezorgen. Veel gasten vinden de Seabourn-cruise-ervaring hun favoriete manier van reizen en keren regelmatig terug om met Seabourn te varen.

  Inbegrepen
  * Goed ingerichte suites met uitzicht op de oceaan, een televisie, een gevulde minibar, een met marmer beklede badkamer met bad en douche, superieure bed- en bad linnen, luxe badjassen en slippers, toiletartikelen van Molton Brown-London en L'Occitane, PressReader mobile, een walk-in closet.
  * Alle gastronomische maaltijden worden vakkundig bereid met de meest verse ingrediënten. Ze worden geserveerd in The Restaurant, Sushi (Seabourn Encore en Seabourn Oviation), The Grill by Thomas Keller (reserveringen tot 15 dagen voor vertrek, 1x per cruise per gast mogelijk), The Colonnade, Earth & Ocean at the PatioTM of in-suite dining.
  * Fooien
  * Open bar met geselecteerde premium merken.
  * Activiteiten aan walzijde zoals wandelen, shoppen met de chef-kok (niet in elke haven en beperkte beschikbaarheid)
  * Seabourn Square met coffee bar, bibliotheek, computer or business center, concierge en bestemmingsservices.
  * Outdoor whirlpools, outdoor pools, lounges, bars, restaurants.
  * 9-hole golf putting course en shuffleboard (Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn, Seabourn Quest)
  * Watersports Marina (alleen op geselecteerde afvaarten en weersafhankelijk)
  * Zonterras met dubbele sun loungers
  * Casino (voor eigen rekeing)
  * Shop(s)/Boutique(s) (voor eigen rekeing)
  * Medische faciliteiten
  LEES MEER
  Seabourn Azië & Oceanië
  Cruises | Extreme Luxury | Experiences

  Seabourn Azië & Oceanië

  Oceanie-Australie
  Seabourn Cruise Line

  Cruisen op een Seabourn-schip is anders dan elke andere vorm van reizen. De ervaring is luxueus, maar toch ontspannen - elegant, maar toch casual - luxueus en toch ingetogen. De intieme schepen bezoeken de meest gewilde bestemmingen wereldwijd, varen naar het hart van historische steden, maar ook naar verborgen juweeltjes waar grotere schepen niet kunnen volgen.
   
  Seabourn was de eerste pionier op het gebied van kleinschalige, ultra-luxe cruises. De vloot van intieme schepen met alleen suites, kan tussen de 458 en 600 gasten vervoeren. Aan boord worden gasten bediend door een bekroonde bemanning (er is bijna evenveel bemanning als gasten), welke uitgebreid getraind is om Seabourn's kenmerkende stijl van gastvrijheid te bezorgen. Veel gasten vinden de Seabourn-cruise-ervaring hun favoriete manier van reizen en keren regelmatig terug om met Seabourn te varen.

  Inbegrepen
  * Goed ingerichte suites met uitzicht op de oceaan, een televisie, een gevulde minibar, een met marmer beklede badkamer met bad en douche, superieure bed- en bad linnen, luxe badjassen en slippers, toiletartikelen van Molton Brown-London en L'Occitane, PressReader mobile, een walk-in closet.
  * Alle gastronomische maaltijden worden vakkundig bereid met de meest verse ingrediënten. Ze worden geserveerd in The Restaurant, Sushi (Seabourn Encore en Seabourn Oviation), The Grill by Thomas Keller (reserveringen tot 15 dagen voor vertrek, 1x per cruise per gast mogelijk), The Colonnade, Earth & Ocean at the PatioTM of in-suite dining.
  * Fooien
  * Open bar met geselecteerde premium merken.
  * Activiteiten aan walzijde zoals wandelen, shoppen met de chef-kok (niet in elke haven en beperkte beschikbaarheid)
  * Seabourn Square met coffee bar, bibliotheek, computer or business center, concierge en bestemmingsservices.
  * Outdoor whirlpools, outdoor pools, lounges, bars, restaurants.
  * 9-hole golf putting course en shuffleboard (Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn, Seabourn Quest)
  * Watersports Marina (alleen op geselecteerde afvaarten en weersafhankelijk)
  * Zonterras met dubbele sun loungers
  * Casino (voor eigen rekeing)
  * Shop(s)/Boutique(s) (voor eigen rekeing)
  * Medische faciliteiten
  LEES MEER
  8-Daagse Luxe Cruise Kroatie Zuid-Adriatische Zee
  Prive Rondreizen | Cruises | Experiences

  8-Daagse Luxe Cruise Kroatie Zuid-Adriatische Zee

  Europa-Kroatie
  Ontdek de prachtige natuur, het kristalheldere water, de mooie stranden en de interessante geschiedenis van Dalmatië, een regio in het zuiden van Kroatië, per luxe cruiseschip MS Adriatic Princess. Van smaragdgroene meren en rivieren tot eeuwenoude Griekse en Romeinse steden en dorpjes en vanzelfsprekend het oude gerestaureerde Dubrovnik. Ook de schoonheid van de diverse eilanden, zal een betoverende indruk achterlaten. Het trendy eiland Hvar met haar mooie stranden en vele kunstschatten, het afwisselende eiland Korčula, het groene eiland Mljet, zijn stuk voor stuk pareltjes.

  Dag 1
  Aankomst in Split voor de inscheping aan boord van de MS Adriatic Princess, een intiem schip met       slechts 18 cabins. Diner en overnachting aan boord in Split.

  Dag 2
  Na het ontbijt kunt u Split verder verkennen (optioneel met gids). Vervolgens zet het schip koers naar het eiland Hvar. Aansluitend diner en overnachting in Korčula.

  Dag 3
  U begint de dag in een mooie baai waar u een duik kunt nemen in het kristalheldere water. Aansluitend naar het groene eiland Mljet, met prachtig nationaal park. Overnachting in Slano.

  Dag 4
  Vandaag een optionele excursie ‘’Taste of Dalmatia’’, waarbij u kennismaakt met lokale specialiteiten. Vervolgens vaart u naar het eiland Lopud voor een korte stop, alvorens aan te leggen in Dubrovnik. Hier kunt u een optionele excursie maken naar de oude stad.

  Dag 5
  Vandaag een mooie excursie. U wordt via de vallei van Konavle en het indrukwekkende bergebied, naar Montenegro gereden. Via Boka Bay en Perast komt u aan in Kotor wat op de lijst van UNESCO staat. Eind van de dag retour naar Dubrovnik voor het diner en overnachting.

  Dag 6
  U vaart vandaag naar de eilandengroep ‘’Elafieten’’. U stopt op één van de onbewoonde eilanden waar u kunt wandelen en zwemmen. Na de lunch vaart u door naar het Venetiaanse Korčula, waar Marco Polo gewoond zou hebben. Optioneel een excursie.

  Dag 7
  U vaart langs het schiereiland Pelješac en Hvar. Bezoek het eiland Brač, bekend om haar marmer. Optioneel bezoek aan een steenhouwerij in PučišÄ‡a. Vervolgens terug naar Split.

  Dag 8
  Na het ontbijt ontscheping in Split.
   
  LEES MEER
  Seadream Yacht Club Caribbean
  Cruises | Extreme Luxury | Experiences

  Seadream Yacht Club Caribbean

  Caribbean-St. Maarten

  SeaDream Yacht Club biedt met twee identieke, elegante en luxueuze jachten Seadream l & Seadream ll, cruises aan in de Caribbean en het Middelandse Zeegebied. Het is uniek uitzonderlijk en een must voor diegenen die op zoek zijn naar een verfijnde manier van cruisen. ‘This is Yachting, Not Cruising’. Geniet van het verschil.


  De eigen gepersonaliseerde SeaDream's bekroonde 6-sterren service is ongeëvenaard. Vanaf het moment dat u door de kapitein wordt verwelkomd, voelt het alsof u wordt verwelkomd op uw eigen luxe jacht.  De jachten hebben een maximumcapaciteit aan boord van 112 gasten en beschikken over 95 bemanningsleden. Uw bemanning heeft een passie voor het leveren van een zeer persoonlijke en anticiperende service. De reizen zijn all inclusive en alle hutten aan boord beschikken over een prachtig uitzicht op zee.

  De jachten zijn middelgroot waardoor ze aan kunnen meren bij de kleinere havens. Hierdoor kunt u een aantal schitterende plaatsen bezoeken die voor grotere cruiseschepen niet toegankelijk zijn.


  Caribbean
  Van november tot april vaart SeaDream Yacht Club in het Caribisch gebied. De natuurlijke schoonheid van de Caribbean, met zijn kilometerslange stranden, privébaaien en schitterend turquoise water, komt tot leven met de casual luxe van een SeaDream-jacht. Elke reis is ontworpen om de kleurrijke bezienswaardigheden, het heerlijke eten en het nachtleven van het Caribisch gebied te ervaren.
   

  Mediterranean
  Yachting in de Middellandse Zee is het beste in mei tot oktober. Geniet van de lange dagen zon, drukke terrasjes en zwemmen vanaf het jacht. Van de Algave tot de Egeïsche Zee bezoekt SeaDream in deze periode enkele van de meest kleurrijke en historische havens van het gebied.


  Inbegrepen
  * Goed ingerichte hutten en suites met o.a. een onbelemmerd uitzicht op de oceaan, een televisie, een cd- / dvd-speler, een iPod-dock, een gevulde minibar, een met marmer beklede badkamer met een douche met meerdere stralen, toiletartikelen van Bvlgari, gepersonaliseerd briefpapier, een haardroger, superieure Belgische bed - en badlinnen en luxe katoenen badjassen en slippers.
  * Alle gastronomische maaltijden die vakkundig zijn bereid à la minute met de meest verse ingrediënten worden geserveerd in de Dining Salon of buiten in het Topside Restaurant.
  *24-uursroomservice van het menu in de suite.
  * Fooien.
  * Open bar met geselecteerde premium merken.
  * Dagelijks een selectie van wijnen bij de lunch en het diner.
  * Water 'speeltjes' inclusief waterscooters, kajaks, persoonlijke silboats, stand-up paddle boards, snorkelspullen, waterskiën, wake boarden, zwemplatform, bananenboot en een drijvend eiland.
  * Mountainbikes voor verkenning van de wal.
  * Golfsimulator met 30 Signature golfbanen.
  * Door bemanning geleide activiteiten aan walzijde zoals wandelen en fietsen met de activiteitenmanager of shoppen met de chef-kok.
  * Volledige bibliotheek met meer dan 12000 boeken.
  * Media- en entertainment bibliotheek.
  * Laptopcomputers voor gebruik aan boord.
  * Een krachtige verrekijker op het dek voor het kijkplezier van de gasten
  * Zwembad en jacuzzi.
  * Sauna / stoomcabine.
  * Fitnesscentrum met uitzicht op de oceaan, looptrainers, ligfietsen met tv's en dvd-spelers, losse gewichten, dagelijkse yoga- en Tai Chi-lessen.
  * SeaDream's Champagne en Caviar splash in het Caribisch gebied.
  * Special Dessert Extravaganza.
  * Signature Balinese Dream Beds met een verhoogd uitzicht op de zee.
  * Starlit-films (op het dek onder de sterren).
  * Pianobar.
  * Wii-gamesysteem.
  LEES MEER
  8-Daagse Zeilcruise - Corsica Dream South
  Cruises

  8-Daagse Zeilcruise - Corsica Dream South

  Europa-Frankrijk-Corsica
  8 dagen vanaf € 1.490,- p.p.!  Start uw Corsica Dream in Ajaccio en vertrek vervolgens zuidwaarts. Bezienswaardigheden in Valenco, Bonifacio en de Lavezzi-eilanden staan allemaal op de agenda! Na de Lavezzi Archipel, kunt u heerlijk zwemmen in het ‘natuurlijke aquarium’ in Ile Piana, waarna u terugkeert naar Ajaccio voor meer watersporten en relaxen.
  De standaard 2-persoonshut biedt genoeg ruimte voor twee, maar u zult niet veel tijd benedendeks doorbrengen, omdat er buiten zoveel moois te zien en doen is.

  Dag 1 : Ajaccio
  Aankomst en aan boord laat in de middag in Ajaccio. Vertrek rond 18.00 uur, richting Sainte Barbe in Ajaccio Bay, diner en avond aan boord.

  Dag 2 : Ajaccio – Valenco – 3 uur varen
  Zeil vandaag naar de Golf van Valenco, wiens schoonheid in veel traditionele Corsicaanse liedjes voorkomt. Meer aan in Porto Pollo voor de lunch, nadat u rond de riffen van Taravù heeft gevaren en heerlijk heeft kunnen zwemmen, kajakken en relaxen. Voor onze gasten die van snorkelen houden: ga met de bijboot naar de rotsen van Taravù, een prachtige snorkelplek.

  Na de lunch zeilen we richting de Golf van Valenco en de baai van Campo Moro. Het dorp Campo Moro was oorspronkelijk een eenvoudig vissersdorpje, bestaand uit slechts een paar grijze granieten huizen. Het heeft zeker haar echtheid en authentieke charme behouden. Aan wal vindt u een paar bars, restaurants en winkels. Bezoek het bastion, gelegen op de punt van Campo Moro. Deze historische plek is volledig gerestaureerd en toont de ongerepte architectuur van een versterkt Genuees gebouw.
  Aanmeren voor de nacht.

  Dag 3 : Golf van Valenco – Sénétose – 2 uur varen
  Maak, onderweg naar Sénétose, een stop in de baai van Arana voor en heerlijke lunch. En vergeet natuurlijk hier niet te zwemmen, snorkelen, kajakken en te relaxen.
  Vertrek naar Bonifacio. De hele kust na Acula is bezaaid met kleine fjorden. De rotsen op de punt van Rocapina lijken precies op een liggende leeuw.

  Arriveer laat in de middag in de parel van Zuid-Corsica: Bonifacio; zo mooi en zo spectaculair! Het binnenvaren van de haven van Bonifacio is zeer indrukwekkend, omdat de haven wordt gedomineerd door een enorme klif, waarop de versterkte ommuurde stad ligt. De inwoners menen dat dit grote fjord de plek zou zijn waar het zwarte schip van Ulysses beschutting zocht tijdens de Odyssey. Aanmeren voor de nacht.

  Dag 4 : Bonifacio – Lavezzi Archipel – 3 uur varen
  Na het ontbijt worden de zeilen gehesen richting de Lavezzi eilanden.
  Het buitengewone gezicht van deze rotsformatie geeft het gevoel dat we terug zijn in de Steentijd. Dit zee- en landreservaat beschermt voornamelijk een zeldzame soort zeemeeuw die zich in de enorme rotsen nestelt, evenals talloze vissen in de turquoise wateren. De hoog opgestapelde rotsblokken vormen kleine inhammen met ‘muren’ die gepolijst zijn door erosie.

  Geniet van de lunch tijdens deze hemelse stop en neem een verfrissende duik in het heerlijke water. Overnachting in Piana eiland, een natuurreservaat waar het water zo helder is dat men de 3 á 4 meter diepe witte zandbodem kan zien.

  Dag 5 : Ile Piana – Anse de Rocapina – 3 uur varen
  Na het ontbijt heeft u alle tijd om te zwemmen, snorkelen en te ontspannen.
  Na de lunch wordt er gevaren naar Rocapina en haar smalle baai die gedomineerd wordt door haar ‘leeuw’. Aanmeren voor de nacht.

  Dag 6 : Anse de Rocapina – Golf van Valenco – Propriano – 3 uur varen
  Geniet na het ontbijt van watersporten, zwemmen en het niets doen.
  Vertrek richting Propriano na lunch. Zeilen langs de kust van de Golf van Valenco en aankomst in Propriano. Aan de kust zijn vele huizen gebouwd rond deze typische levendige Corsicaanse haven, met volop bars en restaurants. De stad is zeer charmant en niet te druk, zelfs niet in het hoogseizoen. Bezoek het dorp en ontdek de vele winkels.
  Aanmeren voor de nacht in Propriano.

  Dag 7: Propriano – Ajaccio – 3 uur varen
  Hijs de zeilen in de ochtend richting Ajaccio, met een tussenstop bij de Genuese toren van Isolella. Geniet van de lunch met uitzicht op een mooi strand, waar alle tijd is voor sportief kajakken, snorkelen en zwemmen, voordat u richting Ajaccio vaart.
  Arriveer laat in de middag in Ajaccio en bezoek de stad. U zult haar historische en Napoleontische achtergrond zeker kunnen waarderen, maar geniet ook van de levendige pleinen. Overnachting in Ajaccio.

  Dag 8 : Ajaccio
  Ontscheping om 09.00 uur.

  Informatie over het schip:

  * Type schip: Catamaran Lagoon 620 (of vergelijkbaar)
  * Lengte: circa 62 foot / 19 meter
  * Aantal hutten: 6
  LEES MEER
  8-Daagse zeiltocht Seychellen - Sailing in Paradise
  Cruises | Honeymoons | Experiences

  8-Daagse zeiltocht Seychellen - Sailing in Paradise

  Afrika-Seychellen-La Digue Afrika-Seychellen-Mahe Afrika-Seychellen-Praslin 
  8 dagen vanaf € 1.585,- p.p.!  Dag 1: Port Victoria (Mahé) - Saint Anne Marine Park
  In Port Victoria op Mahé stapt u aan boord van de Catamaran naar keuze (of beschikbaarheid). Aan boord zit- en eetgedeelte, bar, cockpit en hutten, voorzien van eigen badkamer en overdag airco. Aan boord kajak-, windsurf- en snorkeluitrusting. Bij grotere catamarans optioneel een duikinstructeur en apparatuur. Na een korte briefing m.b.t. het actuele programma vertrek richting Saint Anne Marine Park.

  Dag 2: Saint Anne Marine Park - Coco Island - La Digue
  's Morgens snorkelen en na de lunch naar Coco Island, ankeren in de haven van La Digue.

  Dag 3: La Digue
  Ontdek het autovrije en authentieke eiland La Digue per fiets of ossenkar. ’s Middags tijd om van de schitterende stranden te genieten.

  Dag 4: La Digue - Cousin Island - Praslin - (Vallee de Mai) - Sainte Anne Bay
  Vandaag zeilen naar Cousin Island. Onderweg een heerlijke lunch aan boord. ’s Middags Praslin, wellicht bezoekje aan Vallee de Mai (UNESCO) en ankeren in Sainte Anne Bay.

  Dag 5: Sainte Anne Bay - Praslin
  Vandaag naar het tropische eilandje Grande Soeur met unieke wandel-, snorkel- en duikmogelijkheden. Barbecue op één van de mooiste stranden van de Seychellen. Ankeren bij Curieuse of Anse Petite Cour op Praslin.

  Dag 6: Praslin - Curieuse Island - St. Pierre - Praslin
  Naar Curieuse Island, bekend van het schildpadden conservatieproject. Na de lunch naar St.Pierre, snorkelen en door naar Anse Volbert of Anse Lazio baai bij Praslin, waar geankerd wordt.

  Dag 7: Praslin - Mahé
  Tijd voor snorkelen, duiken en andere wateractiviteiten. Na de lunch wordt teruggezeild naar Mahé voor een laatste overnachting aan boord.

  Dag 8: Mahé
  Van boord in Port Victoria op Mahé. Terugvlucht of verdere strandverlenging.

  U verblijft 7 nachten aan boord van Catamaran Mojito 82 in een double cabin met douche/wc , airco (08.00 - 22.00 uur) en flatscreen-TV op basis van volpension.
  Watersportfaciliteiten aan boord zijn: zeekajaks, snorkeluitrusting en visapparatuur. Tevens divemaster aan boord. Bemanning bestaat uit kapitein, steward/kok en matroos.

  Inscheping op Mahe om ca. 13.00 uur. Ontscheping tussen 05.30 en 08.30 uur.                                                                                                                                                                                                                                                                                 
  Prijzen zijn exclusief drankjes, toeristenbelasting en cruisebelasting, landing fees, Marine Park fees, excursies op de eilanden, ter plaatse te betalen (contant).

  Verplichte kosten Cash Box: Euro 145,- p.p., ter plaatse te betalen (contant). Cash box kosten zijn: National Park fees, toeristenbelasting, landing fees, Mooring fees, extra benodigde benzine, gas of water, nieuwe vislijnen en andere onvoorziene uitgaven.                                                                             
   
  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Geweldige reis gemaakt naar Egypte. Fantastisch geregeld, er is zeer goed geluisterd naar onze best wel lastige wensen."

  Fam. Jonkers

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge