telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor India. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  India

  India is zonder enige twijfel één van ’s werelds meest indrukwekkende bestemmingen. Na China is India het tweede land ter wereld, met een kleurrijke bevolking, een interessante mix van culturen en een zeer afwisselend landschap. Rajasthan, het land der Maharadja’s, de laatste tijgers in de vrije natuur, het Himalaya-gebergte en het wereldwonder Taj Mahal.

  U ZOEKT OP:

  12-Daagse Prive Rondreis - Highlights of India
  Prive Rondreizen

  12-Daagse Prive Rondreis - Highlights of India

  Azie-India

  India is zonder enige twijfel één van ’s werelds meest indrukwekkende bestemmingen. Na China is India het tweede land ter wereld, met een kleurrijke bevolking, een interessante mix van culturen en een zeer afwisselend landschap. Rajasthan, het land der Maharadja’s, de laatste tijgers in de vrije natuur, het Himalaya-gebergte en het wereldwonder Taj Mahal. Een reis vol absolute hoogtepunten!

  Dag 1: Amsterdam - Delhi
  U vliegt van Amsterdam naar Delhi. Bij aankomst ontvangst en transfer naar het hotel van uw keuze voor een verblijf van 2 nachten.

  Dag 2: Delhi
  Vandaag bezoekt u de vele bezienswaardigheden van de stad zoals Old Delhi, de oude hoofdstad van India, het Red Fort, de Jama Masjid, India’s grootste moskee en de plek waar Mahatma Gandhi werd gecremeerd. New Delhi werd ontworpen door de Britten en hier vindt u de regeringsgebouwen, het presidentiële paleis en de grote tombe van Qutab Minar Humayun.

  Dag 3: Delhi - Agra
  Vandaag reist u in circa 5 uur naar Agra. In de namiddag bezoekt u de Taj Mahal en geniet hier van de zonsondergang. U verblijft 2 nachten in het hotel van uw keuze.

  Dag 4: Agra
  Agra is een middeleeuwse stad met als pronkstuk de indrukwekkende Taj Mahal uit de 17e eeuw. Maar ook het oude Agra Fort is zeker een bezoek waard. Tijdens een stadsrondrit ziet u deze en nog veel meer bezienswaardigheden. Kortom een dag vol absolute hoogtepunten.

  Dag 5: Ranthambore
  U reist door naar Ranthambore voor een verblijf van 2 nachten bij het gelijknamige wildreservaat, dat bekend staat om z’n unieke tijgerpopulatie.

  Dag 6: Ranthambore
  In de vroege morgen en bij het vallen van de avond staan vandaag gamedrives op het programma. U gaat op zoek naar de Bengaalse tijger en zult ook veel ander wild tegenkomen.

  Dag 7: Ranthambore - Jaipur
  Na nog wat ontspanning in het hotel reist u naar Jaipur voor 2 overnachtingen in het hotel van uw keuze.

  Dag 8: Jaipur
  Jaipur, ook wel bekend als de roze stad, is de hoofdstad van Rajasthan. U maakt een stadstour en ziet ondermeer diverse prachtige paleizen waaronder het Amber Fort . Ook is er voldoende tijd om te shoppen.

  Dag 9: Jaipur - Udaipur
  Transfer per auto (c.a. 6 uur) naar Udaipur, waar u 2 nachten verblijft.

  Dag 10: Udaipur
  Udaipur is een zeer interessante stad, waar u zeker een bezoek zult brengen aan het City Palace Museum met z’n prachtige mozaïeken, de Jagdish Tempel en de tuinen van Sahelion Ki Bari. Ook staat er een boottocht rondom het majestueuze Lake Palace Hotel op het programma, dat midden in het Pichola Meer ligt.

  Dag 11: Udaipur - Delhi
  's Middags vliegt u terug naar Delhi voor een aansluitende nachtvlucht naar Amsterdam.

  Dag 12: Amsterdam
  Aankomst in Amsterdam.  
   

  LEES MEER
  19-Daagse Prive Rondreis - Colours of India, Nepal, & Bhutan
  Prive Rondreizen

  19-Daagse Prive Rondreis - Colours of India, Nepal, & Bhutan

  Azie-Bhutan Azie-India Azie-Nepal 

  Ongetwijfeld één van de meeste interessante ontdekkingsreizen om te ondernemen, de combinatie van India, Nepal en Bhutan. India, het tweede land van de wereld met hoogtepunten als de heilige stad Varanasi en de beroemde Taj Mahal, Nepal met z’n natuurschoon en de Himalaya’s en het kleine, eindelijk toegankelijke Bhutan, een bestemming voor bevoorrechte reizigers, een koninkrijkje met z’n boeddhistische cultuur, ingeklemd tussen Tibet, Nepal en India.

  Dag 1: Amsterdam - Delhi
  Vlucht van Amsterdam naar Delhi, waar uw reis begint met een verblijf van 2 nachten.

  Dag 2: Delhi (India)
  Bezichtiging van de belangrijkste bezienswaardigheden van New Delhi.

  Dag 3: Delhi - Varanasi (India)
  Vlucht naar Varanasi voor een stadstour met als hoogtepunt de heilige Kashi Vishwanath Tempel. ’s Avonds bent u getuige van een bidceremonie aan de oevers van de Ganges rivier.

  Dag 4: Varanasi (India)
  Boottocht langs de “ghats” oftewel badterrassen, waar pelgrims hun rituele handelingen uitvoeren. Tevens bezoek aan Sarnath, waar Lord Buddha zijn eerste preek hield.

  Dag 5: Varanasi - Kathmandu (Nepal)
  Vlucht naar Kathmandu in Nepal. Bezichtiging van de Pashupatinath Tempel, gewijd aan Lord Shiva, en de Boudhanath, een Boeddhistische Stupa, één van de grootste ter wereld.

  Dag 6: Kathmandu (Nepal)
  Spectaculaire rondvlucht over de Mount Everest en aansluitend stadstour Kathmandu.

  Dag 7: Kathmandu - Paro (Bhutan) - Thimphu (Bhutan)
  Vlucht naar Paro in Bhutan en transfer naar Thimphu voor 2 nachten. En route een stop bij de “ijzeren brug” en ’s middags bezoek aan het Chorten Monument en de Tashichho Dzong.

  Dag 8: Thimphu (Bhutan)
  Bezoek aan de National Library, de gouden Boeddha Dordenma en het Cheri Goempa Klooster.

  Dag 9: Thimpu - Punakha (Bhutan)
  Een prachtige rit naar Punakha over de Dochu La-pas met het meest fantastische panorama van Bhutan. Onderweg bezoek aan de Chimi Lhakhang tempel en Punakha Dzong.

  Dag 10: Punakha (Bhutan)
  Wandeling naar de Khamsum Yuelley Namgyal Tempel. ’s Middags optioneel raften.

  Dag 11: Punakha - Paro (Bhutan)
  Een mooie rit naar Paro met onderweg een bezoek aan de Semtokha Dzong. In Paro bezichtiging van het Nationale Museum, de Dzong en de Kyichu Lhakhang tempel uit de 7e eeuw.

  Dag 12: Paro (Bhutan)
  Een absoluut hoogtepunt van de reis, een zeer pittige hike naar het beroemde Taktsang Klooster, bijgenaamd “Tigers Nest”, gelegen op een klif boven de Paro Vallei.

  Dag 13: Paro - Delhi - Agra (India)
  Vlucht naar Delhi en transfer naar Agra voor een bezoek bij zonsondergang aan de wereldberoemde Taj Mahal.

  Dag 14: Agra (India)
  Bezoek de Taj Mahal bij zonsopgang. Hierna stadstour Agra met een bezoek aan het beroemde Agra Fort en de “Baby Taj”. ’s Middags terug naar Delhi voor 1 overnachting.

  Dag 15: Agra - Delhi - Jabalpur - Bandhavgarh NP (India)
  Vlucht naar Jabalpur en aansluitend transfer (ca. 4 uur) naar Mahua Kothi Bandhavgarh Jungle Lodge. Na aankomst lunch en eerste gamedrive, op zoek naar de Indiase tijger.

  Dag 16-17: Tijgersafari in Bandhavgarh NP (India)
  Geniet van 2 gamedrives per dag, op zoek naar ‘wildlife’, zoals de ‘chital’, herten, antilopen, beren, luipaarden, wilde honden en natuurlijk tijgers.

  Dag 18: Jabalpur - Delhi (India)
  Na de ochtend gamedrive transfer naar Jabalpur voor de vlucht naar Delhi.

  Dag 19: Delhi - Amsterdam
  Kort na middernacht terugvlucht naar Amsterdam, met aankomst dezelfde dag.

  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  “Wij zijn fantastisch geholpen door Roeline, geen vraag was te gek en alles is goed geregeld.”

  Mevr. Lagerweij

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge