telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Vietnam. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Vietnam

  Vietnam een unieke reis met een bezoek aan “de mystieke wereld van Angkor Wat”, door velen beschouwd als één van de meest inspirerende en spectaculaire monumenten ter wereld, gecombineerd met de vele gezichten van Vietnam: een volk wonend tussen bergen en water, de Mekong Rivier, oude pagodes en tempels, prachtige koloniale gebouwen en natuurlijk miljoenen fietsers.

  U ZOEKT OP:

  17-Daagse Prive Rondreis Cambodja & Vietnam
  Prive Rondreizen

  17-Daagse Prive Rondreis Cambodja & Vietnam

  Azie-Cambodja Azie-Vietnam 
  Unieke reis met een bezoek aan “de mystieke wereld van Angkor Wat”, door velen beschouwd als één van de meest inspirerende en spectaculaire monumenten ter wereld, gecombineerd met de vele gezichten van Vietnam: een volk wonend tussen bergen en water, de Mekong Rivier, oude pagodes en tempels, prachtige koloniale gebouwen en natuurlijk miljoenen fietsers.

  Dag 1: Amsterdam - Siem Reap (Cambodja)
  Vlucht van Amsterdam naar Siem Reap in Cambodja.

  Dag 2: Siem Reap (Cambodja)
  Aankomst en transfer naar uw hotel in Siem Reap. ’s Middags bezoek aan o.a. Srash Srang, Banteay Kdei, Thommanon en de beroemde Ta Prohm tempel van het Angkor Wat complex.

  Dag 3: Siem Reap & Angkor Wat (Cambodja)
  Bezichtiging Angkor Thom, de laatste hoofdstad van het Khmer imperium en het immense Bayon tempelcomplex. ’s Middags bezoek aan Angkor Wat en optioneel een ballon experience over het complex.

  Dag 4: Siem Reap & Angkor Wat (Cambodja)
  Bezoek aan de Banteay Srei tempel uit de 10e eeuw en de Banteay Samre tempel. Laat in de middag optioneel een gondelvaart langs het Angkor Wat complex.

  Dag 5: Siem Reap & Tonle Sap Lake (Cambodja) - Saigon (Vietnam)
  Na het ontbijt naar het drijvende dorp Chong Khneas. In een traditionele houten boot vaart u over het Tonle Sap Meer. Aansluitend vlucht naar Saigon/Ho Chi Minh.

  Dag 6: Saigon - Cu Chi (Vietnam)
  's Morgens naar Cu Chi voor een bezoek aan het indrukwekkende ondergrondse tunnelcomplex. Lunch in Saigon en een bezoek aan o.a.: Notre Dame, het voormalig Presidentiële Paleis, het Oorlogsmuseum, Chinatown en de kleurrijke Ben Thanh markt.

  Dag 7: Saigon & Mekong Delta (Vietnam)
  Na een vroeg ontbijt naar Cai Be, diep in het hart van de Mekong Delta, voor een vaartocht en bezoek aan de drijvende markt.

  Dag 8: Saigon - Danang - Hoi An (Vietnam)
  Vlucht naar Danang en transfer naar Hoi An met een duidelijke Chinese ambiance: huisjes met prachtig houtsnijwerk en nauwe straatjes. ’s Middags stadswandeling en bezoek aan de markt.

  Dag 9: Hoi An (Vietnam)
  Fietstour naar een lokale boerderij in het dorpje Tra Que, waar u de boeren mee kunt helpen met het bewerken van het land. ’s Middags ter vrije besteding.

  Dag 10: Hoi An - My Son - Hue (Vietnam)
  Bezoek aan My Son, de voormalige hoofdstad en religieus centrum van het Champa Koninkrijk. Via de Hai Van Pass naar Hue, de voormalige koninklijke hoofdstad, voor 2 nachten verblijf.

  Dag 11: Hue (Vietnam)
  Bezoek aan Hue met de Koninklijke Tombes van Tu Duc en Khai Dinh. Tevens een boottocht over de Perfume River naar de Thien Mu Pagode.

  Dag 12: Hue - Hanoi (Vietnam)
  Vlucht naar Hanoi met ‘s middags een fietstour door de oude wijken van Hanoi. ’s Avonds genieten van een traditionele Vietnamese poppenshow.

  Dag 13: Hanoi (Vietnam)
  Dagtour door Hanoi met bezoek aan o.a. het mausoleum en huis van Ho Chi Minh, het Ethnologisch Museum en de Tempel van de Literatuur.

  Dag 14: Hanoi - Halong (Vietnam)
  Naar Halong Bay waar u aan boord stapt van een Chinese jonk (Ginger Cruise) voor een tocht langs de wereldberoemde rotsformaties. Overnachting aan boord.

  Dag 15: Halong - Hanoi (Vietnam)
  Terug naar de haven en aansluitend transfer naar Hanoi voor 1 overnachting.

  Dag 16: Hanoi - Amsterdam
  Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Amsterdam.

  Dag 17: Amsterdam
  Aankomst op Schiphol.
  LEES MEER
  14-Daagse Prive Rondreis & Cruise Cambodja en Vietnam - Ontdek de geheimen van de Mekong Rivier & Angkor Wat
  Prive Rondreizen | Cruises | Experiences

  14-Daagse Prive Rondreis & Cruise Cambodja en Vietnam - Ontdek de geheimen van de Mekong Rivier & Angkor Wat

  Azie-Cambodja Azie-Vietnam 
  Ontdek de mysteries en wonderen van de Mekong rivier tijdens een 8-daagse Mekong Expeditie Cruise met Aqua Expeditions, onderdeel van deze unieke rondreis die u meeneemt terug in de tijd langs een legendarisch landschap; van het koloniale en chique Saigon tot het wereldberoemde Angkor Wat complex. Een reis met bijzondere ontmoetingen en een kennismaking met interessante culturen, waaronder Boeddhistische monniken, Khmer boeren in Cambodja en kleine ondernemers op de drijvende markten in Vietnam.
   
  Dag 1: Amsterdam - Saigon/ Ho Chi Minh City (Vietnam)
  Vlucht van Amsterdam naar Saigon in Vietnam.

  Dag 2: Saigon/ Ho Chi Minh City (Vietnam)  
  Na aankomst transfer naar uw hotel. ’s Middags een oriënterende stadstour. ’s Avonds verkenning van de culinaire cultuur van Vietnam tijdens een foodtour per Vespa.

  Dag 3: Saigon - Thoi Son (Vietnam)  
  Fietstocht ‘off the beaten track’ langs kokosnootplantages, fruitboomgaarden en traditionele dorpjes op het eiland Ben Tre. Overnachting in een boutique eco-lodge in Thoi Son.

  Dag 4: Aqua Expeditions Cruise 
  Inscheping aan boord van de Aqua Mekong, een luxueus boutique riviercruise. Laat het leven langs de Mekong rivier aan u voorbij gaan als een film vanachter de panoramaramen van uw luxe suite.

  Dag 5: Aqua Expeditions Cruise    
  Keuze uit een bezoek aan het weversdorp Binh Thanh of de levendige markt van Sa Dec. ’s Middags wandeling door een traditioneel dorpje in de Mekong Delta met een bezoek aan een lokale familie. Optioneel fietstocht. 

  Dag 6: Aqua Expeditions Cruise (grensoversteek) 
  Vanochtend naar de drijvende markt van Chau Doc en de Long Son Pagoda. Optioneel fietstocht op Long Khanh Island of een tochtje per riksja naar Tan Chau Market. ’s Middags relaxen bij het zwembad, kookles of een traditionele Khmer massage. Intussen steekt u de grens over met Cambodja.

  Dag 7: Aqua Expeditions Cruise  (Cambodja)
  Optioneel fietstocht langs tempels, wadende ossen en met riet bedekte huizen op palen. Na de lunch naar de tamarinde bomen in het traditionele dorpje Preah Prosop.

  Dag 8: Aqua Expeditions Cruise  - Phnom Penh (Cambodja)
  Per tuk tuk verkent u Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Indien u de cruise korter wenst te maken, kunt u hier van boord gaan.

  Dag 9: Aqua Expeditions Cruise - Koh Chen (Cambodja)
  Bezoek aan Koh Chen, een dorpje dat bekend staat om de vele zilversmederijen. ’s Middags komt u meer te weten over het leven van de Khmer in Kampong Chhnang. Optioneel fietstocht.

  Dag 10: Aqua Expeditions Cruise - Tonle Sap Meer (Cambodja)
  Bezoek aan de dorpjes rondom het Tonle Sap Meer. Na de lunch bezoek aan het drijvende dorp Moat Khla voor het bijwonen van een Boeddhistische ceremonie.

  Dag 11: Aqua Expeditions Cruise - Ontscheping Siem Reap
  Met kleine bootjes vaart u naar het Prek Toal Core Bird Reserve, waar vele zeldzame vogels leven. Hierna ontscheping en transfer naar uw hotel in Siem Reap. ’s Middags ter vrije besteding of optioneel een street food tour per tuk tuk.

  Dag 12: Angkor Wat
  Bezichtiging van Angkor Thom, de laatste hoofdstad van het Khmer imperium en het immense Bayon tempelcomplex. ’s Middags bezoek aan Angkor Wat en gondelvaart met spectaculaire zonsondergang. Aansluitend diner met traditionele dansshow.  

  Dag 13: Siem Reap
  Ontdek de kleurrijke market in Siem Reap voordat u naar de luchthaven wordt gebracht voor de terugvlucht.  

  Dag 14: Siem Reap - Amsterdam
  Aankomst in Amsterdam.
   
   
  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Perfecte service, nemen alle tijd om alles goed uit te zoeken. De reis was in één woord perfect!"

  Dhr. van Put

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge