telefoon email

17-Daagse Prive Rondreis Cambodja & Vietnam

Azie-Cambodja Azie-Vietnam 
Cambodja - 16
 • Algemene informatie
 • Prijzen
 • Over Vietnam

Unieke reis met een bezoek aan “de mystieke wereld van Angkor Wat”, door velen beschouwd als één van de meest inspirerende en spectaculaire monumenten ter wereld, gecombineerd met de vele gezichten van Vietnam: een volk wonend tussen bergen en water, de Mekong Rivier, oude pagodes en tempels, prachtige koloniale gebouwen en natuurlijk miljoenen fietsers.

Dag 1: Amsterdam - Siem Reap (Cambodja)
Vlucht van Amsterdam naar Siem Reap in Cambodja.

Dag 2: Siem Reap (Cambodja)
Aankomst en transfer naar uw hotel in Siem Reap. ’s Middags bezoek aan o.a. Srash Srang, Banteay Kdei, Thommanon en de beroemde Ta Prohm tempel van het Angkor Wat complex.

Dag 3: Siem Reap & Angkor Wat (Cambodja)
Bezichtiging Angkor Thom, de laatste hoofdstad van het Khmer imperium en het immense Bayon tempelcomplex. ’s Middags bezoek aan Angkor Wat en optioneel een ballon experience over het complex.

Dag 4: Siem Reap & Angkor Wat (Cambodja)
Bezoek aan de Banteay Srei tempel uit de 10e eeuw en de Banteay Samre tempel. Laat in de middag optioneel een gondelvaart langs het Angkor Wat complex.

Dag 5: Siem Reap & Tonle Sap Lake (Cambodja) - Saigon (Vietnam)
Na het ontbijt naar het drijvende dorp Chong Khneas. In een traditionele houten boot vaart u over het Tonle Sap Meer. Aansluitend vlucht naar Saigon/Ho Chi Minh.

Dag 6: Saigon - Cu Chi (Vietnam)
's Morgens naar Cu Chi voor een bezoek aan het indrukwekkende ondergrondse tunnelcomplex. Lunch in Saigon en een bezoek aan o.a.: Notre Dame, het voormalig Presidentiële Paleis, het Oorlogsmuseum, Chinatown en de kleurrijke Ben Thanh markt.

Dag 7: Saigon & Mekong Delta (Vietnam)
Na een vroeg ontbijt naar Cai Be, diep in het hart van de Mekong Delta, voor een vaartocht en bezoek aan de drijvende markt.

Dag 8: Saigon - Danang - Hoi An (Vietnam)
Vlucht naar Danang en transfer naar Hoi An met een duidelijke Chinese ambiance: huisjes met prachtig houtsnijwerk en nauwe straatjes. ’s Middags stadswandeling en bezoek aan de markt.

Dag 9: Hoi An (Vietnam)
Fietstour naar een lokale boerderij in het dorpje Tra Que, waar u de boeren mee kunt helpen met het bewerken van het land. ’s Middags ter vrije besteding.

Dag 10: Hoi An - My Son - Hue (Vietnam)
Bezoek aan My Son, de voormalige hoofdstad en religieus centrum van het Champa Koninkrijk. Via de Hai Van Pass naar Hue, de voormalige koninklijke hoofdstad, voor 2 nachten verblijf.

Dag 11: Hue (Vietnam)
Bezoek aan Hue met de Koninklijke Tombes van Tu Duc en Khai Dinh. Tevens een boottocht over de Perfume River naar de Thien Mu Pagode.

Dag 12: Hue - Hanoi (Vietnam)
Vlucht naar Hanoi met ‘s middags een fietstour door de oude wijken van Hanoi. ’s Avonds genieten van een traditionele Vietnamese poppenshow.

Dag 13: Hanoi (Vietnam)
Dagtour door Hanoi met bezoek aan o.a. het mausoleum en huis van Ho Chi Minh, het Ethnologisch Museum en de Tempel van de Literatuur.

Dag 14: Hanoi - Halong (Vietnam)
Naar Halong Bay waar u aan boord stapt van een Chinese jonk (Ginger Cruise) voor een tocht langs de wereldberoemde rotsformaties. Overnachting aan boord.

Dag 15: Halong - Hanoi (Vietnam)
Terug naar de haven en aansluitend transfer naar Hanoi voor 1 overnachting.

Dag 16: Hanoi - Amsterdam
Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Amsterdam.

Dag 17: Amsterdam
Aankomst op Schiphol.

Vanaf € 5149 PP

PRIVE RONDREIS 17 dagen inclusief vlucht
2 pers./Double/LO/volgens programma

Rondreis conform programma inclusief vluchten, genoemde excursies o.l.v. een Engels sprekende gids, 14 hotelovernachtingen inclusief ontbijt, lunch op dag 6, 7, 9 en 14, diner op dag 6, 11, 13 en 14.

Hotels:
3 nachten Siem Reap: Belmond La Residence D Angkor (Deluxe Pool Side)
3 nachten Saigon: Hotel des Art (Deluxe Room
) 2 nachten Hoi An: Almanity Hoi An (My Mind Town View)
2 nachten Hue: Azerai (Deluxe)
2 nachten Hanoi: Sofitel Metropole (Premium)
1 nacht Halong Bay: Paradise (Deluxe Cabin)
1 nacht Hanoi: Sofitel Metropole (Premium)

Exclusief: VISA Cambodja (ca. USD 20,- bij aankomst + 1 pasfoto), VISA Vietnam (ca. USD 60,-, vooraf regelen), vertrekbelasting Cambodja (ca. USD 25,-).

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:
  BASISPRIJS PER PERSOON, INCLUSIEF:
 • Vlucht Amsterdam - Bangkok v.v. met KLM (R-klasse) en lokale vluchten Bangkok-Siem Reap met Bangkok Airways, Siem Reap-Saigon/Ho Chi Minh, Saigon/Ho Chi Minh-Danang, Hue-Hanoi en Hanoi-Bangkok met Vietnam Airlines.
 • Luchthavenbelastingen € 248,-. Wijzigingen voorbehouden.
  • EXCLUSIEF:
  • Toeslag Business Class KLM Bangkok (Z-klasse) op aanvraag.
  • Hoogseizoentoeslag KLM in de periode 08.07.19 - 19.08.19 en 15.12.19 - 26.12.19 op aanvraag.
  • Vluchttoeslag KLM overige boekingsklasses (i.p.v. R-klasse) en eventuele vluchttoeslag Bangkok Airways en Vietnam Airlines i.v.m. beschikbaarheid.
    OVERIG:
   • In verband met sterke koersfluctuaties behouden wij ons het recht voor om (conform onze voorwaarden) koerstoeslagen te berekenen. Deze toeslagen zullen - indien van toepassing - netto, dus zonder opslag worden doorbelast.

Vietnam een unieke reis met een bezoek aan “de mystieke wereld van Angkor Wat”, door velen beschouwd als één van de meest inspirerende en spectaculaire monumenten ter wereld, gecombineerd met de vele gezichten van Vietnam: een volk wonend tussen bergen en water, de Mekong Rivier, oude pagodes en tempels, prachtige koloniale gebouwen en natuurlijk miljoenen fietsers.

toevoegen aan favorieten
toegevoegd aan favorieten

Highlights

 • Ontdekkingsreis met hoogtepunten Cambodja en Vietnam
 • In Cambodja uitgebreid bezoek aan o.a. het mystieke Angkor Wat
 • Unieke ballontocht over Angkor Wat
 • In Vietnam bezoek Cu Chi tunnelcomplex en stadstour Saigon
 • Vaartocht Mekong Delta
 • Bezoek Hoi An en fietstour naar een lokale boerderij
 • Ontdek My Son en de keizerstad Hue
REISVOORSTEL AANVRAGEN

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of vip@executivetravel.nl

"Geweldige reis gemaakt naar Egypte. Fantastisch geregeld, er is zeer goed geluisterd naar onze best wel lastige wensen."

Fam. Jonkers

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge