telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Panama. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Panama

  Vooral bekend door het fameuze Panamakanaal, dat de doorsteek tussen de Caribische Zee en de Grote Oceaan mogelijk maakt. Na de precolumbiaanse beschavingen is het land lang een provincie van Spanje gebleven, hetgeen zich manifesteert in de aanwezigheid van oude Spaans koloniale steden en fortificaties. Heel fraai is het oude koloniale centrum van Panama City, “Panama Viejo”, een reis terug in de tijd. Maar ook het 15de eeuwse Portobello aan de Caribische kust met het paradijselijke “El Otro Lado” aan de overkant. Qua natuur heb je de schoonheid van de jungle, maar ook de maagdelijke eilandengroepen, die u het beste per (zeil)schip kunt ontdekken. Uniek blijft de oude treinverbinding tussen Panama City en Colon, reeds operationeel sinds 1855 en zeker een ritje waard. Een absolute must blijft natuurlijk een bezoek aan het 81 km lange Panamakanaal met z’n majestueuze Miraflores-sluizen.    

  U ZOEKT OP:

  16-Daagse Prive Rondreis Costa Rica en Panama
  Prive Rondreizen

  16-Daagse Prive Rondreis Costa Rica en Panama

  Midden-Amerika-Costa Rica Midden-Amerika-Panama 
  Natuur en avontuur, dé ingrediënten voor een reis naar Costa Rica, ingeklemd tussen twee oceanen, met ondoordringbare tropisch regenwouden, een uitgebreide flora en fauna en actieve vulkanen. Een combinatie met Panama is bijzonder aan te bevelen! Hier vindt u nog meer koloniale geschiedenis, de cultuur van de Indianen, natuurschoon en natuurlijk het beroemde Panamakanaal, de ader tussen beide oceanen.

  Dag 1: Amsterdam - San Jose
  Vlucht van Amsterdam naar San Jose in Costa Rica. Na aankomst transfer naar Turrialba, voor 1 overnachting in Poas Volcano Lodge.

  Dag 2: Pacuare Jungle Lodge
  Transfer naar de rivier, voor de spectaculaire bootoversteek naar Pacuare Jungle Lodge, uw accommodatie voor de komende 2 nachten.

  Dag 3: Pacuare Jungle Lodge
  Maak een canopy tour, ga hiken, paardrijden of geniet van een lekkere massage.

  Dag 4: Pacuare Jungle Lodge - San Jose
  Een spectaculair rafting avontuur op de Pacuare Rivier. Een onvergetelijke gebeurtenis, wanneer je stoer door stroomversnellingen tussen de rotsen van de canyons manoeuvreert en op rustigere plekken zelf gaat drijven in de rivier. Overnachting in San Jose.

  Dag 5: San Jose - Santa Teresa
  Vlucht naar Tambor en transfer naar Santa Teresa. Drie overnachtingen in Flor Blanca.

  Dag 6: Santa Teresa
  Vandaag heerlijk relaxen aan het ruige Montezuma strand. Geniet van een heerlijke cocktail tijdens de zonsondergang. ’s Avonds genieten van een culinair avontuur in het ‘Playa de los Artistas’ restaurant, door liefhebbers één van de beste van Costa Rica genoemd.

  Dag 7: Santa Teresa
  Genieten aan het strand of ga mountainbiken en trek er op uit in de prachtige omgeving.

  Dag 8: Santa Teresa - Bocas del Toro, Panama
  Vlucht via San Jose naar het exotische Bocas del Toro in Panama, vlak over de grens gelegen. Keer terug in de tijd van de hippies in deze kleurrijke omgeving. Drie overnachtingen in het Popa Paradise Resort, waar u per boot naar toe wordt gebracht.

  Dag 9: Bocas del Toro, Panama
  Een heerlijke dag zeilen, aan boord van een luxe catamaran, voorzien van apparatuur om te vissen, snorkelen of duiken. Ontdek de prachtige omgeving met de talloze eilanden.

  Dag 10: Bocas del Toro, Panama
  Een heerlijke dag aan het strand of optioneel een tour in Bocas del Toro.

  Dag 11: Bocas del Toro - Panama City
  Vlucht naar Panama City en bezoek aan het Panama Kanaal. Een unieke ervaring om dit allemaal in werking te zien, wanneer gigantische schepen hier doorheen varen. Aansluitend een wandeltour met gids door het oude koloniale centrum.

  Dag 12: Panama City - Portobello
  Een panoramische treinreis op de oude treinverbinding uit 1855 tussen Panama City en Colon, van westkust naar oostkust. Vervolgens naar het 15e eeuwse Portobello, met z’n oude centrum en fort. Per boot steekt u over naar het zeer bijzondere El Orto Lado voor 3 nachten.

  Dag 13: Portobello
  Een heerlijke dag om te relaxen bij het zwembad.

  Dag 14: Portobello
  Optioneel een boottochtje naar een strand aan de rand van de jungle of naar Portobello.

  Dag 15: Panama City - Amsterdam
  Boottochtje in een uitgeholde boomstam met buitenboordmotor over de Rio Gatun naar een Indianendorp, om van een heerlijke lunch te genieten. Aansluitend door naar de luchthaven van Panama City voor de terugvlucht naar Amsterdam.

  Dag 16: Amsterdam
  Aankomst op Schiphol.
  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  “Geweldige vakantie gehad, goed verzorgd. We zijn blij met de services van Executive VIP Travel.”

  Fam. vd Berg

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge