telefoon email

14-Daagse Prive Rondreis & Cruise Cambodja en Vietnam - Ontdek de geheimen van de Mekong Rivier & Angkor Wat

Azie-Cambodja Azie-Vietnam 
Mekong-Delta-Cruise---Cambodia-6
 • Algemene informatie
 • Prijzen
 • Over Vietnam

Ontdek de mysteries en wonderen van de Mekong rivier tijdens een 8-daagse Mekong Expeditie Cruise met Aqua Expeditions, onderdeel van deze unieke rondreis die u meeneemt terug in de tijd langs een legendarisch landschap; van het koloniale en chique Saigon tot het wereldberoemde Angkor Wat complex. Een reis met bijzondere ontmoetingen en een kennismaking met interessante culturen, waaronder Boeddhistische monniken, Khmer boeren in Cambodja en kleine ondernemers op de drijvende markten in Vietnam.
 
Dag 1: Amsterdam - Saigon/ Ho Chi Minh City (Vietnam)
Vlucht van Amsterdam naar Saigon in Vietnam.

Dag 2: Saigon/ Ho Chi Minh City (Vietnam)  
Na aankomst transfer naar uw hotel. ’s Middags een oriënterende stadstour. ’s Avonds verkenning van de culinaire cultuur van Vietnam tijdens een foodtour per Vespa.

Dag 3: Saigon - Thoi Son (Vietnam)  
Fietstocht ‘off the beaten track’ langs kokosnootplantages, fruitboomgaarden en traditionele dorpjes op het eiland Ben Tre. Overnachting in een boutique eco-lodge in Thoi Son.

Dag 4: Aqua Expeditions Cruise 
Inscheping aan boord van de Aqua Mekong, een luxueus boutique riviercruise. Laat het leven langs de Mekong rivier aan u voorbij gaan als een film vanachter de panoramaramen van uw luxe suite.

Dag 5: Aqua Expeditions Cruise    
Keuze uit een bezoek aan het weversdorp Binh Thanh of de levendige markt van Sa Dec. ’s Middags wandeling door een traditioneel dorpje in de Mekong Delta met een bezoek aan een lokale familie. Optioneel fietstocht. 

Dag 6: Aqua Expeditions Cruise (grensoversteek) 
Vanochtend naar de drijvende markt van Chau Doc en de Long Son Pagoda. Optioneel fietstocht op Long Khanh Island of een tochtje per riksja naar Tan Chau Market. ’s Middags relaxen bij het zwembad, kookles of een traditionele Khmer massage. Intussen steekt u de grens over met Cambodja.

Dag 7: Aqua Expeditions Cruise  (Cambodja)
Optioneel fietstocht langs tempels, wadende ossen en met riet bedekte huizen op palen. Na de lunch naar de tamarinde bomen in het traditionele dorpje Preah Prosop.

Dag 8: Aqua Expeditions Cruise  - Phnom Penh (Cambodja)
Per tuk tuk verkent u Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Indien u de cruise korter wenst te maken, kunt u hier van boord gaan.

Dag 9: Aqua Expeditions Cruise - Koh Chen (Cambodja)
Bezoek aan Koh Chen, een dorpje dat bekend staat om de vele zilversmederijen. ’s Middags komt u meer te weten over het leven van de Khmer in Kampong Chhnang. Optioneel fietstocht.

Dag 10: Aqua Expeditions Cruise - Tonle Sap Meer (Cambodja)
Bezoek aan de dorpjes rondom het Tonle Sap Meer. Na de lunch bezoek aan het drijvende dorp Moat Khla voor het bijwonen van een Boeddhistische ceremonie.

Dag 11: Aqua Expeditions Cruise - Ontscheping Siem Reap
Met kleine bootjes vaart u naar het Prek Toal Core Bird Reserve, waar vele zeldzame vogels leven. Hierna ontscheping en transfer naar uw hotel in Siem Reap. ’s Middags ter vrije besteding of optioneel een street food tour per tuk tuk.

Dag 12: Angkor Wat
Bezichtiging van Angkor Thom, de laatste hoofdstad van het Khmer imperium en het immense Bayon tempelcomplex. ’s Middags bezoek aan Angkor Wat en gondelvaart met spectaculaire zonsondergang. Aansluitend diner met traditionele dansshow.  

Dag 13: Siem Reap
Ontdek de kleurrijke market in Siem Reap voordat u naar de luchthaven wordt gebracht voor de terugvlucht.  

Dag 14: Siem Reap - Amsterdam
Aankomst in Amsterdam.
 
 

Vanaf € 8347 PP

2 pers./Double/LO/volgens programma

Rondreis conform programma inclusief vluchten, genoemde excursies o.l.v. een Engels sprekende gids, 4 hotelovernachtingen inclusief ontbijt en 7 overnachtingen aan boord van de cruise o.b.v. volpension.
Tevens inclusief diners op dag 2 en 12. Optioneel Streetfoodtour per tuk tuk (dag 11) Euro 55,- per persoon, inclusief lokale gerechten en geselecteerde drankjes.

Hotels:
1 nacht Saigon: Park Hyatt, Park Garden Room
1 nacht My Tho: Island Lodge, River View of Garden View Room
7 nachten Aqua Mekong Cruise met keuze uit First of Upper Deck (met of zonder balkon)
2 nachten Siem Reap: Shinta Mani Angkor, Superior Room

Exclusief: VISA Cambodja (ca. USD 20,- bij aankomst + 1 pasfoto), VISA Vietnam (ca. USD 60,-, vooraf regelen), vertrekbelasting Cambodja (ca. USD 25,-).
Exclusief hoogseizoentoeslagen i.v.m. feestdagen en verplichte toeslagen voor Kerst- en Nieuwjaarsdiner.
LET OP: Het programma is afwijkend bij lage waterstand in de maanden december t/m juli, dan kan het Tonle Sap Meer niet meer overgestoken worden. De cruise vaart dan tot Phnom Penh en de excursies rondom het meer worden via land georganiseerd.

basisprijs pp:
verlenging pp pn:
1 pers kamer pp pn:
halfpension pp pn:
executive suite pp pn:
pool suite pp pn:
  BASISPRIJS PER PERSOON, INCLUSIEF:
 • Vluchten Amsterdam - Saigon en Bangkok - Amsterdam. met KLM/Vietnam Airlines (R-klasse) en lokale vlucht Thai Airways.
 • Luchthavenbelastingen € 248,-. Wijzigingen voorbehouden.
 • Huurauto.
  • EXCLUSIEF:
  • Exclusief hoogseizoentoeslagen i.v.m. feestdagen en verplichte toeslagen voor Kerst- en Nieuwjaarsdiner.
  • Toeslag Business Class KLM Saigon/Bangkok(Z-klasse) op aanvraag.
  • Hoogseizoentoeslag KLM in de periode 08.07.19 - 19.08.19 en 15.12.19 - 26.12.19 op aanvraag.
  • Vluchttoeslag KLM overige boekingsklasses (i.p.v. R-klasse) en eventuele vluchttoeslag Thai Airways i.v.m. beschikbaarheid.
    OVERIG:
   • In verband met sterke koersfluctuaties behouden wij ons het recht voor om (conform onze voorwaarden) koerstoeslagen te berekenen. Deze toeslagen zullen - indien van toepassing - netto, dus zonder opslag worden doorbelast.

Vietnam een unieke reis met een bezoek aan “de mystieke wereld van Angkor Wat”, door velen beschouwd als één van de meest inspirerende en spectaculaire monumenten ter wereld, gecombineerd met de vele gezichten van Vietnam: een volk wonend tussen bergen en water, de Mekong Rivier, oude pagodes en tempels, prachtige koloniale gebouwen en natuurlijk miljoenen fietsers.

toevoegen aan favorieten
toegevoegd aan favorieten

Highlights

 • Ontdekkingsreis Vietnam en Cambodja, inclusief 8-daagse Mekong Expeditie Cruise van Aqua Expedition
 • Kennismaking Saigon/Ho Chi Minh City met stadstour en foodtour per Vespa
 • Fietstocht 'off the beaten track' en overnachting in boutique eco-lodge
 • Ontmoeting met een lokale familie in de Mekong Delta en optioneel fietstocht Long Khanh Island, tour per riksja of kookles
REISVOORSTEL AANVRAGEN

Persoonlijke Reisadvies

travel-agent

Voor een scherpe offerte gebaseerd op de laatste speciale aanbiedingen, neem contact op met onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten via: 035-5431588 of vip@executivetravel.nl

“Geweldige vakantie gehad, goed verzorgd. We zijn blij met de services van Executive VIP Travel.”

Fam. vd Berg

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge