telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Argentinië. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Argentinië

  Argentinië is onlosmakelijk verbonden met tango, wijn en polo. Buenos Aires met grote tangotheaters maar ook de minder toeristische danslokalen en historische tangocafés. De vruchtbare gebieden rondom Mendoza en Cafayate waar de beste wijnen van Argentinië worden geproduceerd. De uitgestrekte Argentijnse pampa’s met estancia’s gewijd aan de paarden- en polosport. Het noorden van Argentinië, een ongerept gebied met fascinerende woestijnlandschappen, kleurrijke indianendorpjes, oneindige zoutmeren en de prachtige koloniale stad Salta aan de voet van het Andesgebergte.

  U ZOEKT OP:

  One Ocean Expeditions
  Cruises | Experiences

  One Ocean Expeditions

  Zuid-Amerika-Antarctica Zuid-Amerika-Argentinie Zuid-Amerika-Chili 
  Ontdek Antarctica aan boord van een voormalig expeditie schip van One Ocean Expeditions. Onderweg vertellen de uitstekende gidsen uitgebreid over het dierenleven. Luister naar de verhalen over het Prehistorisch uitziende zeeluipaard en deze rover in actie. Grote kans dat u walvissen ziet terwijl u langs de majestueuze ijsbergen en gletsjers vaart. De vloot bestaat uit 2 schepen met aan boord een bibliotheek, plungepool, sauna, dineerruimte, bar, lounge en observatiedek.

  Na een dag in de Antarctische buitenlucht verzorgt de chef-kok een heerlijke maaltijd om de inwendige mens te versterken. Naast Antarctica worden ook Groenland en Spitsbergen aangedaan en is het mogelijk uw vaarexpeditie uit te breiden met een reis langs Chili en Zuid-Argentinië.
  LEES MEER
  14-Daagse Prive Rondreis Noord-Argentinie - Tango, Polo & Wijn
  Prive Rondreizen

  14-Daagse Prive Rondreis Noord-Argentinie - Tango, Polo & Wijn

  Zuid-Amerika-Argentinie
  Argentinië is onlosmakelijk verbonden met tango, wijn en polo. Buenos Aires met grote tangotheaters maar ook de minder toeristische danslokalen en historische tangocafés. De vruchtbare gebieden rondom Mendoza en Cafayate waar de beste wijnen van Argentinië worden geproduceerd. De uitgestrekte Argentijnse pampa’s met estancia’s gewijd aan de paarden- en polosport. Het noorden van Argentinië, een ongerept gebied met fascinerende woestijnlandschappen, kleurrijke indianendorpjes, oneindige zoutmeren en de prachtige koloniale stad Salta aan de voet van het Andesgebergte.

  Dag 1: Amsterdam - Buenos Aires
  Vlucht van Amsterdam naar Buenos Aires. Na aankomst transfer naar uw hotel naar keuze.

  Dag 2: Buenos Aires
  Tijdens een stadstour ontdekt u de verscheidenheid aan wijken,
  zoals de artistieke wijk San Telmo en de kleurrijke volkswijk La Boca. Of slenter door de aristocratische wijk Recoleta met brede lanen en stadspaleizen.

  Dag 3: Buenos Aires
  Op eigen gelegenheid nadere verkenning van Buenos Aires met ongekende winkelmogelijkheden; van hippe modewinkels tot antiekwinkeltjes en kunstgaleries.

  Dag 4: Estancia El Rosario del Areco
  Na het ontbijt transfer naar Estancia El Rosario del Areco, omgeven door het adembenemende landschap van de Argentijnse pampa’s en de eigen wijngaard. Mogelijkheden voor o.a. zwemmen en paardrijden (polo lessen op aanvraag).

  Dag 5: Buenos Aires - Mendoza
  Terug naar Buenos Aires voor de vlucht naar Mendoza, bekend om de uitstekende wijnen en gelegen in een vruchtbaar gebied aan de voet van het Andes-gebergte.

  Dag 6: Mendoza
  Volle dag genieten van een excursie naar een authentieke wijnboerderij inclusief een rondleiding over de wijngaard, lunch en wijnproeverij.

  Dag 7: Mendoza - Salta
  U vliegt van Mendoza naar Salta in het noordwesten met aansluitend stadstour door deze prachtige koloniale stad met vele goed bewaard gebleven historische gebouwen.

  Dag 8: Salta - Purmamarca
  Rit naar het noordelijk gelegen Purmamarca, een pittoresk indianendorpje met een kleurrijke markt, gelegen in een ruig gebied met gekleurde rotsen en cactussen. Onderweg diverse stops bij plaatsen als León, Humahuaca en Tilcara met de ruines van een pre-inca fort.

  Dag 9: Salinas Grandes
  Dagexcursie vanuit Purmamarca naar de zoutmeren “Salinas Grandes”. Een prachtig schouwspel van kleuren, veroorzaakt door de zon die weerkaatsen op de witte vlakte.

  Dag 10: Purmamarca - Cafayate
  Een prachtige rit langs bizarre rotsformaties van de Las Conchas kloof naar Cafayate, eveneens een belangrijk wijngebied. Beroemd is de witte en fruitige Torrontés wijn.

  Dag 11: Cafayate
  Bezoek aan een wijnboerderij inclusief lunch en wijnproeverij. Tevens mogelijkheden voor paardrijden en wandelingen in de prachtige natuur.

  Dag 12: Cafayate - Salta - Buenos Aires
  Via weer een prachtige route naar Salta voor de vlucht naar Buenos Aires. Aansluitend transfer naar uw hotel. ’s Avonds Tango-dinnershow in het Faena Hotel.

  Dag 13: Buenos Aires - Amsterdam
  Transfer naar de luchthaven van Buenos Aires voor de terugvlucht naar Amsterdam.

  Dag 14: Aankomst in Amsterdam
  Einde van een fantastische reis door het noorden van Argentinië.

  Uiteraard is deze reis volledig naar eigen wens aan te passen en zijn er verlengingsmogelijkheden in Patagonië of bijvoorbeeld Chili.

  Tevens is het mogelijk om dag 8 t/m 12 op basis van self drive te boeken. U haalt de huurauto op in Salta op dag 8 en levert de auto ook weer in op de luchthaven van Salta.
  LEES MEER
  Australis Chili en Argentinie
  Wildlife & Safari | Cruises | Experiences

  Australis Chili en Argentinie

  Zuid-Amerika-Argentinie Zuid-Amerika-Chili 
  Cruise mee met de Stella Australis langs de meest spectaculaire baaien, fjorden, bergen en gletsjers van Chili en Argentinië. Grote kans dat u pinguïns, zeeleeuwen en dolfijnen met eigen ogen kunt bewonderen. U leert één van de meest adembenemende wildernis regio's in de wereld kennen!

  De cruises starten in Puntarenas, Chili en eindigen in Ushuaia, Argentinië, maar de reis wordt ook andersom uitgevoerd. U vaart langs het uiterste zuiden van Patagonië, door het Beagle kanaal en langs Kaap Hoorn, plekken die ook wel 'het einde van de wereld' worden genoemd. Zou dit niet de perfecte manier zijn om uw reis door Chili of Argentinië te eindigen?

  Met opblaasbare rubberboten, de zogeheten Zodiacs, kunt u excursies maken en leert u van uw ervaren gidsen over het milieu. Er zijn ook optionele lezingen aan boord waar verteld wordt over de flora en de fauna in het gebied. Deze ervaring mag u niet missen.


  Onderstaande cruises kunt u reserveren in combinatie met een landarrangement in Argentinië en Chili. De vermelde routes zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
  Bel ons voor een vrijblijvende offerte op maat: 035-5
  43 1588.

  4-Daagse Cruise M/V Stella Australis Punta Arenas – Punta Arenas

  Dag 1: Punta Arenas
  Check in tussen 13:00 uur en 17:00 uur. Om 18:00 dient u aan boord te zijn en wordt u welkom geheten met een cocktail door de crew en de kapitein. Na vertrek van het schip leert u de aankomende dagen één van de meest schitterende wildernisgebieden van de wereld kennen. U zult over de Magellan en de Fuegian – Patagonian kanalen varen en Zuid Patagonia en Tierra del Fuego archipelago ontdekken.

  Dag 2: Ainsworth bay – Brookes Fjord
  Vroeg in de ochtend wordt er verder gevaren naar Ainsworth Bay in het Alberto De Agostini National Park. Hier maakt u een wandeling naar een bever dam in het prachtige Magellan bos . Waar u ook wandelt op het eiland of het strand, u hebt grote kans om zeeolifanten tegen te komen. Houdt u er wel rekening mee dat het niet gegarandeerd is dat u zeeolifanten tegen zult komen doordat ze soms ook op onvoorspelbare trektochten kunnen zijn. Later op de dag word er verder gevaren naar Brookes Fjord waar u een korte wandeling maakt.

  Dag 3: Aguila Glacier – Condor Glacier
  Er zal verder worden gevaren naar de Aguila Glacier waar u per Zodiac boot naar de gletsjer vaart en een wandeling maakt naar de voet van de gletsjer. U ervaart de schoonheid van het koude regenwoud u zult zien hoe de natuurkrachten het landschap hebben veranderd. In de middag komt u aan bij de indrukwekkende Condor Glacier. U vaart dicht bij de gletsjerwand met de Zodiac boot.

  Dag 4: Magdalena Island – Punta Arenas
  ’s Morgens vroeg (als het weer het toelaat) gaat u aan land gaan bij Magdalena Island, dat bewoond wordt door een immense kolonie Magellan pinguïns, die u zult zien tijdens de wandeling naar de vuurtoren (in de maanden September en April zullen de pinguïns er niet zijn en zal de excursie worden vervangen door een zodiac boottocht langs Martha Island om daar zeeleeuwen te bewonderen). Om ca. 11:30 aankomst in Punta Arenas en ontscheping.

  ------------------------------------------------------------------------------
  4-Daagse Cruise M/V Stella Australis Ushuaia - Ushuaia

  Dag 1: Ushuaia
  Om uiterlijk 17:30 dient u aan boord te zijn en wordt u welkom geheten met een cocktail door de crew en de kapitein die een presentatie geven. Na vertrek van het schip leert u de aankomende dagen één van de meest schitterende wildernisgebieden van de wereld kennen: het Beagle kanaal, Vuurland en Zuidelijk Patagonië.

  Dag 2: Cape Horn – Wulaia Bay
  Via het Murray kanaal, langs Nassau Bay vaart u naar Cape Horn National Park, waar u van boord gaat als het weer het toelaat. Kaap Hoorn was één van de belangrijkste punten van het scheepsvaart verkeer tussen de Atlantische en de stille Oceaan en werd ook wel het einde van de aarde genoemd. In de middag wordt er aan land gegaan bij het historische Wulaia Bay, voorheen het leefgebied van de “yamana” indianen. Dit gebied is beroemd om zijn schoonheid. U kunt een mooie wandeling maken door de bijzondere wouden of naar één van de mooie uitkijkpunten gaan.

  Dag 3: Glacier Garibaldi – Glacier Pia – Avenida de los Glaciares
  In de ochtend komt u aan bij Garibaldi fjord waar u van boord gaat voor een wandeling door het bos naar een bevroren waterval. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de Garibaldi gletsjer. Als u aan boord wenst te blijven hebt u alsnog een schitterende uitzicht op de Garibaldi gletsjer vanaf het bovenste dek. Na de lunch vaart u verder via het Beagle kanaal naar Pia Glacier waar u het schip verlaat voor een mooie korte wandeling naar het uitzichtpunt. De Pia gletsjer strekt zich uit van de hoge bergen tot aan de zee. Na het spectaculaire uitzicht op de Pia Glacier wordt er verder gevaren door de majestueuze ‘Glacier Alley’.

  Dag 4: Ushuaia
  Aankomst in Ushuaia, de meest zuidelijkste stad ter wereld en de belangrijkste stad van Argentinië in het Tierra del Fuego gedeelte. Ontscheping om ca. 08:00.

  ------------------------------------------------------------------------------
  5-Daagse Cruise M/V Stella Australis Ushuaia – Punta Arenas

  Dag 1: Ushuaia (Argentinië)
  Om uiterlijk 17:30 dient u aan boord te zijn en wordt u verwelkomd met een cocktail door de crew en de kapitein die een presentatie geven. Na vertrek van het schip leert u de aankomende dagen één van de meest schitterende wildernisgebieden van de wereld kennen: het Beagle kanaal, Vuurland en Zuidelijk Patagonië.

  Dag 2: Cape Horn – Wulaia Bay
  Via het Murray kanaal, langs Nassau Bay vaart u naar Cape Horn National Park, waar u van boord gaat als het weer het toelaat. Kaap Hoorn was één van de belangrijkste punten van het scheepsvaart verkeer tussen de Atlantische en de stille Oceaan en werd ook wel het einde van de aarde genoemd. In de middag wordt er aan land gegaan bij het historische Wulaia Bay, voorheen het leefgebied van de “yamana” indianen. Dit gebied is beroemd om zijn schoonheid. U kunt een mooie wandeling maken door de bijzondere wouden of naar één van de mooie uitkijkpunten gaan.

  Dag 3: Pia Glacier – Garibaldi Glacier
  De boot vaart verder via het Beagle kanaal naar Pia Glacier waar u van het schip gaat om een mooie korte wandeling te maken naar het uitzichtpunt van de gletsjer die zich uitstrekt van de hoge bergen tot aan de zee. Eind van de middag komt u aan bij de Garibaldi fjord en gaat u van boord voor een wandeling door het bos naar een bevroren waterval en geniet u van een spectaculaire uitzicht. Als u aan boord wenst te verblijven, hebt u alsnog een schitterende uitzicht op de Garibaldi Glacier vanaf het bovenste dek.

  Dag 4: Piloto and Nena Glaciers – De Agostini Sound and Águila Glacier
  In de morgen wordt er gevaren door het Cockburn kanaal om voor anker te gaan in Chico Sound. Per Zodiac gaat u op pad naar de Alakuf fjord die bekent staat om haar prachtige watervallen. Vanaf de zee kunt u de Piloto en de Nena Glaciers bewonderen. ’s Middags bereikt u de spectaculaire De Agostini Sound, gelegen in het hart van de Darwin Mountain Range. De Zodiac brengt u later die middag naar de Aguila gletsjer en maakt u een wandeling naar de voet van de gletsjer. Een unieke gelegenheid om het koude regenwoud en de natuurkrachten in dit spectaculaire landschap te ontdekken.

  Dag 5: Magdalena Island – Punta Arenas (Chili)
  Als het weer het toelaat gaat u vroeg in de morgen van boord op Magdalena Island die door een grote kolonie Magelhaenes pinguïns wordt bewoond. Tijdens de wandeling naar de vuurtoren zult u deze treffen (in de maanden September en April zullen de Pinguïns er niet zijn en zal de excursie worden vervangen door een zodiac tocht langs Martha Island om daar zeeleeuwen te bewonderen).
  U zult na deze excursie rond 11:30 aankomen in Punta Arenas in Chili.

  ------------------------------------------------------------------------------
  5-Daagse Cruise M/V Stella Australis Punta Arenas – Ushuaia

  Dag 1: Punta Arenas
  Check in tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Om 17:30 dient u aan boord te zijn, u word verwelkomt met een cocktail door de crew en de kapitein die een presentatie geeft. Na vertrek van het schip leert u de aankomende dagen één van de meest schitterende wildernissen van de wereld kennen, u zult het Beagle kanaal, Vuurland en Zuidelijk Patagonië tegekomen.

  Dag 2: Ainsworth Bay – Tucker Islets
  Vroeg in de ochtend word er verder gevaren naar Ainsworth Bay in het Alberto De Agostini National Park. Hier word van boord gegaan en gaat u een wandeling maken naar een bever dam in het prachtige bos. U wandelt verder naar het strand om daar een stuk over het strand te lopen en op zoek te gaan naar zeeolifanten. Later op de dag word er verder gevaren naar Tuckers Island waar u na de lunch aan zult komen en van boord zal gaan en met de zodiac bootjes zo dichtbij mogelijk bij een kolonie Magelhaenes pinguïns te komen. (In de maanden September en April zullen de pinguïns er niet zijn en zal de excursie worden vervangen door een wandeling naar een gletsjer).

  Dag 3: Pia Glacier – Glacier Alley
  De boot vaart verder via het Beagle kanaal naar Pia Glacier waar u van het schip zal gaan om een mooie korte wandeling te maken naar het uitzichtpunt van de gletsjer die zich uitstrekt van de hoge bergen tot aan de zee. Na het spectaculaire uitzicht op de Pia Glacier word er verder gevaren door majestueuze Glacier Alley.

  Dag 4: Cape Horn – Whulaia Bay
  Via het Murray kanaal, langs Nassau Bay betreden we Cape Horn National Park, waar we van boord zullen gaan als het weer het toelaat. Kaap Hoorn was één van de belangrijkste punten van het scheepsvaart verkeer tussen de Atlantische en de stille Oceaan en werd ook wel het einde van de aarde genoemd. In de middag word er aan land gegaan bij Wulaia Bay, dit gebied is beroemd om zijn schoonheid, u kunt een mooie wandeling maken door de bijzondere wouden of naar één van de mooie uitkijkpunten gaan.

  Dag 5: Ushuaia
  Aankomst in Ushuaia, de meest zuidelijkste stad ter wereld en de belangrijkste stad van Argentinië in het Tierra del Fuego gedeelte. Hier zal u om 08:00 aan komen.
  LEES MEER
  18-Daagse Prive Rondreis Zuid-Argentinie en Chili
  Prive Rondreizen

  18-Daagse Prive Rondreis Zuid-Argentinie en Chili

  Zuid-Amerika-Argentinie Zuid-Amerika-Chili 
  Argentinië, met z’n trotse metropool Buenos Aires, de tango als symbool van
  passie, afwisselende landschappen, 7.000 m hoge gebergtes, oneindige pampa’s, ondoordringbare oerwouden, prachtige meren, in zee aflopende gletsjers en Vuurland met Ushaia, stad aan het einde der wereld en vertrekpunt voor cruises naar Antartica. Torres del Paine, het bekendste park van Chileens Patagonië, met besneeuwde bergpieken, watervallen, gletsjers en meren. Gezien het privé-karakter is deze reis volledig op maat samen te stellen.


  Dag 1: Amsterdam - Buenos Aires
  Vlucht van Amsterdam naar Buenos Aires met aansluitend transfer naar uw hotel.

  Dag 2: Buenos Aires
  Vandaag staat een privé-stadstour op het programma met een bezoek aan de leukste wijken en bezienswaardigheden van de bruisende stad Buenos Aires. ’s Avonds genieten van een Tango-dinnershow in het Faena Hotel.

  Dag 3: Buenos Aires
  Optioneel een spectaculaire helikoptertour over de stad of een excursie per trein en catamaran naar Tigre en de delta van de rivier Paraná. Andere optie is een stadswandeling door Recoleta, het ‘Parijs van Zuid-Amerika’.

  Dag 4: Buenos Aires - Bariloche
  Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Bariloche in Patagonië, gelegen aan de voet van het Andes-gebergte en omgeven door meren, bergen en bossen.

  Dag 5: Bariloche
  U maakt een boottocht over het diepblauwe meer Nahuel Huapi naar het prachtige eiland Victoria en het Nationale Park Bosque de Arrayanes.

  Dag 6: Bariloche - El Calafate
  Vanuit Bariloche vlucht naar El Calafate omringd door gletsjers en hoge bergpieken.

  Dag 7: El Calafate (Petito Moreno Gletsjer)
  Bezoek aan de Perito Moreno Gletsjer met optioneel een mini-trekking over de ijskappen van de gletsjer of een spectaculaire boottocht.

  Dag 8 t/m 10: Torres del Paine NP (Chili)
  Een mooie rit naar naar het Torres del Paine National Park in Chili met turkooisgekleurde meren, watervallen, gletsjers en besneeuwde bergtoppen. Er zijn mooie wandelroutes uitgestippeld door het park. Op dag 10 reist u weer terug naar El Calafate.

  Dag 11: El Calafate - Ushuaia
  In de loop van de dag vlucht naar Ushuaia, de zuidelijkst gelegen stad ter wereld en vertrekpunt van cruises naar Antartica. Verlengingsarrangement Antartica mogelijk.

  Dag 12: Ushuaia
  Boottocht over het beroemde Canal de Beagle langs het eilandje Isla de Los Lobos met een indrukwekkende zeeleeuwenkolonie.

  Dag 13: Ushuaia - Puerto Madryn
  Vlucht naar Trelew en transfer naar uw hotel in Puerto Madryn. De stranden van Puerto Madryn zijn een paradijs voor zeeleeuwen, zeeolifanten, pinguins en flamingo’s.

  Dag 14: Puerto Madryn
  Een prachtige tour over de Península Valdés, waar u de imponerende natuur kunt bewonderen. In de maanden juli – december komen niet ver van de kust vele soorten walvissen voor.

  Dag 15: Puerto Madryn - Buenos Aires
  Vlucht naar Buenos Aires en transfer uw hotel in het centrum of naar een historische Estancia buiten de stad gelegen, met gaucho paardendemonstratie en uitstekende barbecues.

  Dag 16: Estancia
  Dag ter vrije besteding op de Estancia. Geniet van een typische Argentijnse barbecue.

  Dag 17: Buenos Aires - Amsterdam
  Transfer naar de luchthaven van Buenos Aires voor de terugvlucht naar Amsterdam.

  Dag 18: Aankomst in Nederland
  LEES MEER
  Silver Explorer Antarctica
  Cruises | Experiences

  Silver Explorer Antarctica

  Zuid-Amerika-Antarctica Zuid-Amerika-Argentinie 
  Silver Explorer, van dezelfde rederij als van de Silver Galapagos, is een expeditie
  cruiseschip, speciaal ontworpen om te navigeren over de wateren van s 'werelds
  meest afgelegen bestemmingen, zoals Antarctica.
  Een vloot van Zodiac boten maakt het mogelijk om onder begeleiding van een
  expeditie team zelfs de meest afgelegen locaties te bezoeken. Met de luxe en het
  comfort aan boord, ontdekt u Antarctica op een stijlvolle manier, terwijl u niets van
  het natuurschoon hoeft te missen.
  • Waarom reizen met Silversea?
  • Luxeus reizen aan boord van kleine, intieme schepen
  • Ruime luxueuze oceanview suites (85% met balkon)
  • Butlerservice
  • In-Suite dineren en 24/7 roomservice
  • Ruime keuze aan restaurants inclusief de nieuwe Slow Food formule in restaurant La Terrazza
  • Keuken verzorgd door Relais & Chateaux
  • Gratis dranken: wijn, champagne en sterke dranken

  Dag 1: Ushuaia, Argentinië
  Vertrek vanaf de luchthaven van Buenos Aires per Silversea Air Charter naar
  Ushuaia in het uiterste zuiden van Argentinië, waar u na aankomst naar de haven
  wordt gebracht om aan boord te gaan van de Silver Explorer. Nadat u bent
  ingecheckt en het schip de haven heeft verlaten wordt het Expeditie team aan u
  voorgesteld.

  Dag 2-3: Drake Passage
  De Drake Passage heeft een beruchte reputatie vanwege zijn turbulente zeeën,
  het is een natuurlijke grens waar koud polair water noordwaarts stroomt en
  warmer equatoriaal water zuidwaarts beweegt. Besteedt uw tijd op het dek en
  geniet van het natuur en de verschillende soorten zeevogels of volg een discussie
  over de wilde dieren, natuur en geschiedenis georganiseerd door deskundige
  natuurkenners en gastdocenten. U wordt voorbereid op uw avontuurlijke reis die
  nog voor u ligt.

  Dag 4 t/m 8: Antarctic Peninsula
  Terwijl het schip verder vaart richting Antarctica zal het ijs dikker worden, en zult
  u zien dat we steeds meer in de buurt komen van Antarctica ’s witte wildernis.
  Antarctica staat bekend om zijn ijsbergen, gletsjers, zeehonden en orka's. Iedere
  dag kunt u met een zodiac (rubber boot) een trip maken naar één van de vele
  eilanden of met de zodiac op zoek gaan naar wildlife. In de avond kunt u genieten
  van de gekleurde middernacht zonsondergang.
  * De zodiacs varen alleen uit als het weer het toe laat.

  Dag 9-10 : Terugkeer via Drake Passage
  Als er weer terug genavigeerd wordt via de Drake Passage naar het vaste land,
  kunt u gaan kijken naar zeevogels en wilde dieren die u misschien daarvoor
  gemist heeft. Volg een presentatie van het Expeditie Team of wissel foto’s uit met
  nieuwe vrienden als we terugvaren naar Ushuaia.

  Dag 11: Ushuaia, Argentinië
  Na het ontbijt gaat u van boord en wordt u naar de luchthaven van Ushuaia
  gebracht voor de vlucht terug naar Buenos Aires. Tevens mogelijkheid om uw reis
  te verlengen in Argentinië of Chili.
  LEES MEER
  Seabourn Antarctica & Zuid-Amerika
  Cruises | Extreme Luxury | Experiences

  Seabourn Antarctica & Zuid-Amerika

  Zuid-Amerika-Argentinie
  Seabourn Cruise Line

  Cruisen op een Seabourn-schip is anders dan elke andere vorm van reizen. De ervaring is luxueus, maar toch ontspannen - elegant, maar toch casual - luxueus en toch ingetogen. De intieme schepen bezoeken de meest gewilde bestemmingen wereldwijd, varen naar het hart van historische steden, maar ook naar verborgen juweeltjes waar grotere schepen niet kunnen volgen.
   
  Seabourn was de eerste pionier op het gebied van kleinschalige, ultra-luxe cruises. De vloot van intieme schepen met alleen suites, kan tussen de 458 en 600 gasten vervoeren. Aan boord worden gasten bediend door een bekroonde bemanning (er is bijna evenveel bemanning als gasten), welke uitgebreid getraind is om Seabourn's kenmerkende stijl van gastvrijheid te bezorgen. Veel gasten vinden de Seabourn-cruise-ervaring hun favoriete manier van reizen en keren regelmatig terug om met Seabourn te varen.

  Inbegrepen
  * Goed ingerichte suites met uitzicht op de oceaan, een televisie, een gevulde minibar, een met marmer beklede badkamer met bad en douche, superieure bed- en bad linnen, luxe badjassen en slippers, toiletartikelen van Molton Brown-London en L'Occitane, PressReader mobile, een walk-in closet.
  * Alle gastronomische maaltijden worden vakkundig bereid met de meest verse ingrediënten. Ze worden geserveerd in The Restaurant, Sushi (Seabourn Encore en Seabourn Oviation), The Grill by Thomas Keller (reserveringen tot 15 dagen voor vertrek, 1x per cruise per gast mogelijk), The Colonnade, Earth & Ocean at the PatioTM of in-suite dining.
  * Fooien
  * Open bar met geselecteerde premium merken.
  * Activiteiten aan walzijde zoals wandelen, shoppen met de chef-kok (niet in elke haven en beperkte beschikbaarheid)
  * Seabourn Square met coffee bar, bibliotheek, computer or business center, concierge en bestemmingsservices.
  * Outdoor whirlpools, outdoor pools, lounges, bars, restaurants.
  * 9-hole golf putting course en shuffleboard (Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn, Seabourn Quest)
  * Watersports Marina (alleen op geselecteerde afvaarten en weersafhankelijk)
  * Zonterras met dubbele sun loungers
  * Casino (voor eigen rekeing)
  * Shop(s)/Boutique(s) (voor eigen rekeing)
  * Medische faciliteiten
  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Geweldige reis gemaakt naar Egypte. Fantastisch geregeld, er is zeer goed geluisterd naar onze best wel lastige wensen."

  Fam. Jonkers

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge