telefoon email
  • zoekzoek
  • kaartkaart

Zuid-Amerika

Zuid-Amerika is aan het einde van de vijftiende eeuw ontdekt door Spaanse en Portugese ontdekkingsreizigers. Het machtige Andesgebergte strekt zich uit van noord naar zuid met een lengte van 7.000 km, terwijl van west naar oost de meest waterrijke rivier ter wereld, de Amazonerivier, stroomt. Het uiterste zuiden van het continent ligt vlakbij de Zuidpoolcirkel en vanuit Ushuaia, de meest zuidelijk stad ter wereld vertrekken cruises en expeditieschepen naar Antarctica. Ga met ons mee op reis naar het kleurrijke Colombia met haar temperamentvolle bevolking, beleef jungle-avonturen in Suriname, bezoek de indrukwekkende watervallen van Iguacu in Brazilië, dans de tango in Argentinië, volg het spoor van de Inca’s in Peru of maak een cruise langs de Galapagos Eilanden bij Ecuador.

Bestemmingen

Argentinië

Brazilië

Chili

Colombia

Ecuador

Peru

Suriname

Geweldige reis naar Thailand gehad en super georganiseerd door alle lieve dames van Executive Travel Services in Blaricum . Topservice en alles klopte perfect.

Herma & Arnold Tamse

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

BROCHURE AANVRAGEN

Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Executive VIP Travel
Executive Golf Travel
CarChallenge