telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Peru. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Peru

  Peru kent vele gezichten: Lima vol tegenstellingen, Cusco, het voormalige centrum van het Incarijk, de verborgen stad van Machu Picchu, de met sneeuw bedekte toppen van de Andes, traditionele indianendorpjes en het Titicacameer, het hoogst bevaarbare meer ter wereld.

  U ZOEKT OP:

  Anakonda Amazone Cruise
  Cruises | Experiences

  Anakonda Amazone Cruise

  Zuid-Amerika-Peru
  Ervaar de Amazone op de meest unieke manier!
  U vaart door afgelegen en ongerepte gebieden van het Ecuadoriaanse regenwoud terwijl u geniet van de luxe van een all-inclusive 5-sterren schip. Het schip biedt plaats aan maximaal 40 gasten. Aan boord bevinden zich 20 suites voorzien van airconditioning, badkamer en panoramaramen. Voor families zijn er suites met tussendeur.

  Het observatiedek met jacuzzi en de lounge is de ideale plek om te ontspannen met een cocktail of gewoon te genieten van het spectaculaire uitzicht. Op gastronomisch gebied is er een breed scala aan nationale en internationale gerechten. Laat u verrassen met unieke gerechten zoals Quinoa Risotto, of de beroemde " Encocado de Pescado ", een prachtige vis bereid in kokossaus. Het is mogelijk om deze cruise te combineren met een bezoek aan Ecuador of Peru. Een onvergetelijke ervaring!


  4-Daags Verlengingsarrangement Anakonda Cruise

  Dag 1: Quito – Coca – Napo River – Yasuní National Park
  Vanaf Quito vliegt u naar Coca. Na aankomst transfer naar de haven van Río Napo waar u met een gemotoriseerde kano stroomafwaarts naar M/V Anakonda vaart. Nadat u aan boord bent gegaan, vaart de boot stroomafwaarts over de Tiputini rivier en ontdekt u het Yasuni National Park. Tijdens zonsondergang kunt u een wandeling maken en zo nog veel meer wildlife ontdekken. Diner en overnachting aan boord van de M/V Anakonda.

  Dag 2: Pañacocha Biological Corridor
  Vandaag verder stroomafwaarts over de Pañayacu Rivier Delta voor een kanotocht. U betreedt het leefgebied van rivierdolfijnen en doodshoofdaapjes. De rivieren en meren zijn de perfecte habitat voor de Piranha, de Arawana vis en witte kaaimannen. Na een verfrissende duik (voor de moedige) geniet u van een heerlijke BBQ lunch. Eind van de middag een ontdekkingstocht via de junglepaden en in de avond weer aan boord van de M/V Anakonda om te genieten van een heerlijk diner.

  Dag 3: Parrot Clay Lick
  Een cultureel bezoek aan de lokale bewoners van de amazone om te leren hoe zij leven. Mogelijkheid om lokale handgemaakte souvenirs te kopen. Later in de middag een bezoek aan the Parrot Clay Licks, waar u getuige zult zijn van de meest opwindende wildlife spektakels van de amazone. Na de lunch een ontdekkingstocht via de lokale junglepaden naar het unieke watermuseum. Hierna peddelt u terug naar de M/V Anakonda waar u nog meer kansen krijgt om wildlife te ontdekken en te observeren. Diner en overnachting aan boord.

  Dag 4: Coca – Quito
  ‘s Ochtends vroeg na het ontbijt, transfer per kano naar Coca voor de vlucht naar Quito.
  Einde verlengingsarrangement.


  5-Daags Verlengingsarrangement Anakonda Cruise

  Dag 1: Quito – Coca – Napo River – Yasuní National Park
  Vanaf Quito vliegt u naar Coca. Na aankomst transfer naar de haven van Río Napo waar u met een gemotoriseerde kano stroomafwaarts naar de M/V Anakonda vaart. Nadat u aan boord bent gegaan, vaart de boot stroomafwaarts over de Tiputini rivier en ontdekt u het Yasuni National Park. Tijdens zonsondergang kunt u een wandeling maken en zo nog veel meer wildlife ontdekken. Diner en overnachting aan boord van de M/V Anakonda.

  Dag 2: Yasuni National Park
  De dag begint met een hike door het tropische regenwoud van Yasuni National Park onder leiding van een gids. Na de lunch vaart u dieper het regenwoud in naar ongerepte natuurgebieden met de legendarische Pink River dolfijn, zwarte kaaimannen en de Anaconda. Ook worden zeer waarschijnlijk schildpadden en vele apensoorten gespot. De beste manier om het ecosysteem te ontdekken is per kano.

  Voor echte avonturiers is er de mogelijkheid voor een nachtje glamping.

  Dag 3: Napo River
  Aan de oevers van de Napo rivier bezoekt u een lokaal schooltje. Na de lunch is het tijd om te relaxen aan boord terwijl u stroomopwaarts verder vaart. Er worden diverse activiteiten aangeboden, zoals lezingen en handwerkzaamheden.

  Dag 4: Limonchocha Biological Reserve
  Na het ontbijt bezoek aan de observatietoren, welke boven in een kapokboom is gebouwd en zo'n 30 meter boven het regenwoud uittorent. Geniet van het fantastische uitzicht. 's Middags bezoek aan Limonchocha Biological Reserve, een prachtig natuurgebied met wel 400 soorten vogels. Ga bij zonsondergang op zoek naar de zwarte kaaimannen. Diner en overnachting aan boord van de M/V Anakonda.

  Dag 5: Coca – Quito
  ‘s Ochtends vroeg na het ontbijt, transfer per kano naar Coca voor de vlucht naar Quito.
  Einde verlengingsarrangement.

  8-Daags verlengingsarrangement op aanvraag mogelijk.
   
  LEES MEER
  14-Daagse Prive Rondreis Peru - In het Spoor van de Inca's
  Prive Rondreizen

  14-Daagse Prive Rondreis Peru - In het Spoor van de Inca's

  Zuid-Amerika-Peru
  Peru kent vele gezichten: Lima vol tegenstellingen, Cusco, het voormalige centrum van het Incarijk, de verborgen stad van Machu Picchu, de met sneeuw bedekte toppen van de Andes, traditionele indianendorpjes en het Titicacameer, het hoogst bevaarbare meer ter wereld.

  Dag 1: Amsterdam - Lima
  U vliegt rechtstreeks naar Lima. Bij aankomst transfer naar het hotel voor 2 overnachtingen.

  Dag 2: Lima
  Uitgebreide stadstour met bezoek aan o.a. de Plaza Mayor met de kathedraal en het paleis, San Francisco Monasterio en de Huaca Huallamarca Piramide. Na de lunch een privé-rondleiding in het Larco Herrera Museum, waar prachtige kunstschatten worden bewaard.

  Dag 3: Lima - Arequipa
  Vlucht naar Arequipa voor een uitgebreide stadstour met o.a. de grote Kathedraal aan de Plaza de Armas en een uniek bezoek aan Santa Catalina, een klooster dat 400 jaar voor publiek gesloten is geweest. Overnachting in Arequipa.

  Dag 4: Arequipa - Colca
  Via het prachtige Aguada Blanca National Park naar de Colca-vallei, met uitgestrekte terrassen, hete bronnen en pittoreske stadjes. Overnachting in Colca.

  Dag 5: Colca
  Bezoek aan Condor Cross, met een prachtig uitzicht over de Colca Canyon. Onderweg passeert u Coporaque met het Ocolle amphitheater en de hot springs van La Calera.

  Dag 6: Colca - Puno
  Vandaag naar Puno, gelegen aan het Titicacameer, het heilige meer van de Inca’s met vele overblijfselen en historische plekken, het hoogst bevaarbare meer ter wereld op 3700 m.

  Dag 7: Puno
  Per speedboot vaart u naar de drijvende Uros eilandjes, gemaakt van riet, waar de Aymara indianen veelal nog op traditionele wijze leven in rieten hutjes. Ook ziet u het cultuurrijke eiland Taquile met vele overblijfselen uit de Incatijd.

  Dag 8: Puno -Cusco (treinreis)
  Vandaag een unieke treinreis per Andean Explorer door een prachtig landschap van Puno naar Cusco. Twee overnachtingen in Cusco.

  Dag 9: Cusco
  ’s Middags wordt deze interessante stad, met z’n duidelijke sporen uit de Inca-tijd en koloniale overheersing, verkend.

  Dag 10: Cusco - Ollantaytambo - Sacred Valley
  Rit naar Ollantaytambo, een oude vestingstad hoog in de bergen en naar Pisac, een prachtig stadje met een Inca en koloniaal gedeelte. Overnachting in de Sacred Valley.

  Dag 11: Sacred Valley/Machu Picchu
  Het hoogtepunt van de reis: de treinreis en het bezoek aan Machu Picchu, waar u de gehele dag “The Lost City of the Incas” kunt verkennen. Aan het einde van de dag per trein weer terug naar Sacred Valley.

  Dag 12: Sacred Valley/Macchu Picchu
  Dag ter vrije besteding en te genieten van de prachtige omgeving of optioneel nog een keer bezoek aan Machu Picchu.

  Dag 13: Cusco - Lima
  Transfer naar de luchthaven van Cusco voor de vlucht via Lima naar Amsterdam.

  Dag 14: Aankomst in Amsterdam

  Mogelijkheden voor verlengingsarrangementen: Bolivia, Ecuador/Galapagos, Chili, cruises Antarctica of Argentinië.

  Voorbeeld Verlengingsoptie Bolivia vanuit Puno:
  Dag 1: Titicacameer
  Vanaf Puno steekt u per catamaran het Titicacameer over naar La Paz. Onderweg bezoek aan Sun Island, de legendarische geboorteplaats van het Incarijk met o.a. het Inti Wata Complex en de Pilcocaina Inca Palace. Overnachting aan boord van de catamaran.

  Dag 2: Puno - La Paz
  Per catamaran vaart u naar La Paz waar u 2 nachten verblijft.

  Dag 3: La Paz
  U ziet alle hoogtepunten van La Paz en verkent de Valley of the Moon met z'n unieke rotsformaties.

  Dag 4: La Paz - Lima - vervolg reis (of einde reis)
  Transfer naar de luchthaven van La Paz voor de vlucht naar Lima, waar u uw reis vervolgt.
  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Geweldige reis gemaakt naar Egypte. Fantastisch geregeld, er is zeer goed geluisterd naar onze best wel lastige wensen."

  Fam. Jonkers

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge