telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  Thema
  Faciliteiten

  Ecuador

  Deze bestemming biedt een bonte mix van contrasten. Koloniale steden, het Amazone-regenwoud, besneeuwde bergtoppen van de Andes, prachtige stranden aan de Grote Oceaan en natuurlijk de unieke Galapagos Eilanden, waar je in de voetsporen van Charles Darwin kunt treden. De archipel bestaat uit 128 eilanden, waarvan Isla Santa Cruz het belangrijkste is. Vanaf Santa Cruz is het ca. twee uur varen naar Isla San Cristobal, met het bekende dorpje Puerto Baquerizo Moreno, waar zich talloze accommodaties bevinden. Vanuit hier kunt u (duik-)excursies maken. Echter de manier om de unieke dierenwereld van de Galapagos Eilanden te ontdekken is per cruiseschip, die er in alle soorten en maten zijn. Kortom Islandhopping, u vaart dan tussen de eilanden en verkent de unieke dierenwereld, waar de tijd stilgestaan heeft en de mens voor deze dieren geen natuurlijk vijand is. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers.

  U ZOEKT OP:

  16-Daagse Prive Rondreis - Highlights Ecuador & Galapagos
  Prive Rondreizen | Experiences

  16-Daagse Prive Rondreis - Highlights Ecuador & Galapagos

  Zuid-Amerika-Ecuador-Galapagos
  Ecuador dankt zijn naam aan de ligging op de evenaar en kent een afwisselend landschap, met zowel (vulkanische) bergen als uitgestrekte bossen en jungle. Wereldberoemd zijn de - bij Ecuador behorende - Galapagos Eilanden, met een unieke fauna en flora en ooit ontstaan uit een vulkanische eruptie in zee. De dieren op de Galapagos Eilanden hebben nooit een natuurlijke vijand gehad en kennen daarom ook geen angst voor de mens. Ruwe lavalandschappen, woestijnachtige kustvegetaties, zwarte, witte of rode stranden, vulkanen overgroeid met cactussen, de reuzenschildpadden, in het Spaans “Galapagos” genaamd, albatrossen, landleguanen, walvissen, dolfijnen, pinguïns, zeeleeuwen... Dat zijn de Galapagos Eilanden!

  Dag 1: Amsterdam - Quito
  Rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Quito, de hoofdstad van Ecuador.

  Dag 2: Quito
  Gelegenheid om te wennen aan de hoogte van 2.850 m. Stadstour langs de diverse religieuze en culturele bezienswaardigheden in het prachtige historische centrum.

  Dag 3: Quito - Imbabura - Otavalo
  Vandaag een interessante excursie naar de provincie Imbabura, met de vruchtbare Guayllabamba kloof, de met sneeuw bedekte vulkaan Cayambe en indianen. Overnachting in Otavalo.

  Dag 4: Otavalo - Cotopaxi NP
  Natuurlijk wordt de “Plaza de Ponchos or Mercadero Centenario” bij Otavalo bezocht, de grootste markt in Zuid-Amerika, bekend vanwege de kleurrijke poncho’s en juwelen. ’s Middags een prachtige rit naar het Cotopaxi National Park met één van de hoogste actieve vulkanen ter wereld. Overnachting in een traditionele hacienda in Cotopaxi.

  Dag 5: Cotopaxi NP
  Mogelijkheden voor paardrijden of wandelingen in het Cotopaxi National Park. Bezoek een plaatselijke markt of bezichtig de wonderschone Quilotoa Lagoon.

  Dag 6: Cotopaxi - Riobamba
  Via het Chimborazo National Park, genoemd naar de hoogste berg van Ecuador, gaat de reis verder naar Riobamba voor verblijf in een sfeervolle en authentieke hacienda.

  Dag 7: Riobamba - Alausi - Cuenca
  U gaat aan boord van de “Devils Nose” voor een enerverende treinreis door de bergen naar Alausi. Aansluitend een mooie route naar Cuenca langs de Inca ruïnes van Ingapirca, het belangrijkste monument van de pre-Spaanse cultuur van Ecuador.

  Dag 8: Cuenca
  Bezichtiging van Cuenca, een indrukwekkende stad onder bescherming van de Unesco. U vindt er koloniale kerken, oude theaters en prachtige musea.

  Dag 9: Cuenca - Cajas NP - Guayaquil
  Via het Cajas National Park bereikt u Guayaquil waar u 1 nacht verblijft.

  Dag 10 t/m 13: Galapagos Eilanden
  Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar de Galapagos Eilanden. Bij aankomst gaat u aan boord van een cruiseschip naar keuze voor een 5-daagse cruise. Er is gekwalificeerde bemanning aan boord met uitgebreide kennis van de unieke, maar zeer kwetsbare leefomgeving van de Galapagos Eilanden. Iedere dag wordt een ander deel van de eilanden bekeken.

  Dag 14: Galapagos - Quito
  Na ontscheping vliegt u naar Quito, alwaar ontvangst en transfer uw hotel.

  Dag 15: Quito - Amsterdam
  In de loop van de dag transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Amsterdam.

  Dag 16: Aankomst in Amsterdam

  Het is ook mogelijk om de reis te boeken exclusief de cruise naar de Galapagos Eilanden of u kunt de lengte van de cruise aanpassen aan uw wensen. Tevens zijn er op de Galapagos mogelijkheden om te overnachten in een hotel, bv. Galapagos Safari Camp.
  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  “Wij zijn fantastisch geholpen door Roeline, geen vraag was te gek en alles is goed geregeld.”

  Mevr. Lagerweij

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge