telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Brazilië. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Brazilië

  Het land van de samba, voetbal en natuurlijk het fameuze carnaval van Rio de Janeiro. Deze uniek stad staat aan de basis van iedereen die een bezoek aan Brazilië brengt. U maakt kennis met de warmbloedige, gastvrije bevolking, de “Cariocas”genaamd. U geniet van de beroemde stranden van “Copacabana” en “Ipanema”, drinkt een cocktail in het Copacabana Palace, geniet van de pracht van de beroemde “Suikerbrood” Berg, die z’n schaduw over deze swingende stad werpt. Een bezoek aan het beroemde Christusbeeld Corcovado is een must. Maar het land heeft zoveel meer te bieden. Bijvoorbeeld de ongenaakbare Iguacu Watervallen, een wereldwonder op de grens met Argentinië. Avontuurlijk ingesteld? Bezoek dan de watervallen met een zodiac, een unieke gebeurtenis om tussen de watermassa’s door te manoeuvreren. Dit onmetelijk land heeft natuurlijk nog veel meer te bieden, zoals koloniale steden als Salvador de Bahia, Sao Luis en Recife of het hippe Jericoacoara, een voormalig vissersdorp dat zich als hippieparadijs ontwikkelde tot een populaire badplaats met uitstekende omstandigheden om te kitesurfen. Bij een bezoek aan dit land mag een ontdekkingsreis van het Amazonegebied natuurlijk niet ontbreken. De jungle van de Amazone – het grootste tropische regenwoud ter wereld – wordt doorkruist door de gelijknamige rivier. De Amazone is het best te ontdekken met een kleinschalig cruiseschip. Een andere mogelijkheid is verblijf in lodges. De authenticiteit van de oorspronkelijke bevolking – de indianen – en de overweldigende natuur maken het tot een absolute must als onderdeel van uw reis. 

  U ZOEKT OP:

  11-Daagse Prive Rondreis Brazilie
  Prive Rondreizen

  11-Daagse Prive Rondreis Brazilie

  Zuid-Amerika-Brazilie
  Brazilië, dat is Rio de Janeiro, een van de mooiste en meest indrukwekkende steden ter wereld, met de unieke natuurlijke schoonheid van de beroemde Suikerbrood Berg en het imposante Christusbeeld Corcovado. Rio heeft legendarische stranden met swingende namen als Copacabana en Ipanema. Raak in de ban van de “Cariocas”, zoals de uiterst vriendelijke bevolking van Rio genoemd wordt. Bezoek ook Iguaçu, een van de grootste natuurwonderen ter wereld en het indrukwekkende Amazonegebied.

  Dag 1: Amsterdam - Iguaçu
  U vliegt van Amsterdam naar Iguaçu. Bij aankomst transfer naar het hotel van uw keuze voor 2 overnachtingen.

  Dag 2: Iguaçu Watervallen
  Tijd om de indrukwekkende watervallen te bekijken! ’s Ochtends een bezoek aan de Argentijnse kant van de watervallen. Aansluitend de spectaculaire excursie La Gran Aventura, waar met Zodiac-boten tot dicht bij de waterval gevaren wordt! ’s Middags gelegenheid voor optionele excursies, zoals een rondvlucht per helikopter.

  Dag 3: Iguaçu - Rio de Janeiro
  ’s Ochtends wordt de Braziliaanse kant van de watervallen bekeken. Aansluitend transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Rio de Janeiro. Bij aankomst transfer naar het hotel van uw keuze voor 3 overnachtingen.

  Dag 4: Rio de Janeiro
  In de ochtend staat een stadstour en bezoek aan het “Suikerbrood” op het programma. ’s Middags de mogelijkheid om op eigen gelegenheid deze bruisende stad te verkennen.

  Dag 5: Rio de Janeiro
  Natuurlijk wordt de Corcovado bezocht. De middag is ter vrije besteding. Waarschijnlijk kunt u de verleiding van de Copacabana of het Ipanema-strand niet weerstaan.

  Dag 6: Rio de Janeiro - Manaus (Amazone Regenwoud)
  Een vroege transfer en aansluitend de vlucht naar Manaus. U moet hier rond het middaguur zijn voor de transfer naar de Amazon Ecopark Lodge, diep in het Amazonegebied gelegen. U verblijft hier 2 nachten. ’s Avond diner in de lodge en een avondtocht per kano om krokodillen te spotten.

  Dag 7: Amazone Regenwoud
  De gehele dag staat in het teken van dit imposante regenwoud. U maakt een junglewandeling en bezoekt een lokale stam. Er is zelfs gelegenheid om op piranha’s te vissen.

  Dag 8: Manaus - Salvador de Bahia
  Na de ochtendtour transfer terug naar Manaus voor de vlucht naar Salvador de Bahia. Bij aankomst transfer naar het hotel van uw keuze voor 2 overnachteningen.

  Dag 9: Salvador de Bahia
  Tijdens een uitgebreide stadstour ontdekt u de vele gezichten van Salvador. Het is een exotische en kleurrijke stad met 2,5 miljoen inwoners. Het gehele jaar wordt er door drumbands op straat geoefend voor het carnaval. U vindt er veel kerken waarvan de Sao Francisco kerk de bekendste is. De architectuur van de stad is gevarieerd. De wijk Pelorinho is zeker een bezoek waard.

  Dag 10: Salvador de Bahia - Amsterdam
  Na nog een afsluitende ochtendtour door de stad, wordt u naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Amsterdam.

  Dag 11: Aankomst in Amsterdam
  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  Geweldige reis naar Thailand gehad en super georganiseerd door alle lieve dames van Executive Travel Services in Blaricum . Topservice en alles klopte perfect.

  Herma & Arnold Tamse

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge