telefoon email
 • zoekzoek
 • kaartkaart
Favorieten
Uw favorieten:
Er zijn nog geen favorieten toegevoegd.
  Ga naar favorieten
  Bestemming
  U bekijkt onze reizen voor Zambia. Deze bestemming heeft geen (sub)bestemmingen.
  Thema
  Faciliteiten

  Zambia

  Zambia een ultiem safariland voor de avontuurlijke reiziger, met schitterende nationale parken en natuurlijk de overweldigende Victoria Falls op de grens van Zambia en Zimbabwe, waar de machtige Zambezi rivier over een breedte van ca. 1000 meter zo’n 100 meter de diepte in stort. South Luangwa National Park in het oosten van Zambia is één van de mooiste wildparken van Afrika en het leefgebied van o.a. olifanten, de Afrikaanse buffel en giraffen. Rond de rivier de Luangwa leven krokodillen en nijlpaarden. Het tropische Lower Zambezi National Park op de grens met Zimbabwe biedt populaire kanotochten, bootsafari’s en gamedrives, waarbij olifanten, buffels, leeuwen en luipaarden regelmatig gespot worden.

  U ZOEKT OP:

  12-Daagse Prive Rondreis Zambia - Watervallen, rivieren & Savannes
  Prive Rondreizen

  12-Daagse Prive Rondreis Zambia - Watervallen, rivieren & Savannes

  Afrika-Zambia

  Een ultiem safariland voor de avontuurlijke reiziger, met schitterende nationale parken en natuurlijk de overweldigende Victoria Falls op de grens van Zambia en Zimbabwe, waar de machtige Zambezi rivier over een breedte van ca. 1000 meter zo’n 100 meter de diepte in stort. South Luangwa National Park in het oosten van Zambia is één van de mooiste wildparken van Afrika en het leefgebied van o.a. olifanten, de Afrikaanse buffel en giraffen. Rond de rivier de Luangwa leven krokodillen en nijlpaarden. Het tropische Lower Zambezi National Park op de grens met Zimbabwe biedt populaire kanotochten, bootsafari’s en gamedrives, waarbij olifanten, buffels, leeuwen en luipaarden regelmatig gespot worden.

  Dag 1: Amsterdam - Johannesburg
  U vliegt van Amsterdam via Johannesburg naar Livingstone in Zambia.

  Dag 2: Johannesburg - Livingstone - Victoria Watervallen
  Aankomst en transfer naar uw hotel bij de spectaculaire Victoria Watervallen, één van de natuurlijke wereldwonderen op aarde.

  Dag 3:Victoria Watervallen
  Bezoek aan de watervallen en optioneel mogelijkheden voor tennissen, paardrijden, gamedrives, wandelingen, raften of bungeejumpen.

  Dag 4: Kafue National Park
  Transfer naar de airstrip voor de vlucht naar Kafue, het oudste nationale park van Zambia. Verblijf in Busanga Bush Camp in het noorden van het park met uitzicht op Busanga Plains, een uniek ‘wetland’ gebied.

  Dag 5: Kafue National Park
  De hele dag tijd voor leuke safari-activiteiten, zoals gamedrives, natuurwandelingen onder leiding van een gids, avondsafari’s of een boottochtje.

  Dag 6: South Luangwa National Park
  U vliegt via Lusaka naar Mfuwe airport met aansluitend een transfer naar Puku Ridge Tented Camp in South Luangwa National Park. Tweemaal daags genieten van een gamedrive. Overnachting in een tent met ‘ensuite’ badkamer.

  Dag 7: South Luangwa National Park
  Onder leiding van een gids en parkwachters verkenning te voet van het South Luangwa National Park. De schitterende omgeving van het safarikamp biedt tal van safari-activiteiten, zoals gamedrives, vogelsafari's en natuurwandelingen. In het park is een grote populatie olifanten, leeuwen en luipaarden en in de Luangwa rivier leven vele krokodillen en nijlpaarden.
  Aan het einde van de dag op het terras genieten van een prachtige zonsondergang en tegelijkertijd de wilde dieren zien drinken bij de waterbron.

  Dag 8: Lower Zambezi National Park
  Transfer naar Mfuwe airport voor de vlucht naar Lower Zambezi. Na aankomst transfer naar Chiawa Camp in Lower Zambezi National Park voor een authentieke safaribeleving. U verblijft in luxueuze safaritent met uitzicht op de Zambezi rivier.

  Dag 9: Lower Zambezi National Park
  Een volle dag genieten in dit prachtige natuurpark. De schitterende omgeving van het safaripark leent zich uitstekend voor tal van safari-activiteiten, zoals gamedrives, kanoën, vissen en boottochten.

  Dag 10: Lower Zambezi National Park
  Alweer de laatste dag voor het spotten van wild. Een grote kans om oog in oog te staan met een leeuw, luipaard, hyena, zebra, impala of kudu. Of vooral de buffel, nijlpaard en olifant, die veel gezien worden rondom het kamp.

  Dag 11: Lusaka - Amsterdam
  Transfer naar de luchthaven van Lusaka voor de terugvlucht naar Amsterdam.

  Dag 12: Aankomst Amsterdam.
  Einde van een prachtige reis vol natuur en avontuur.

  LEES MEER
  12-Daagse Prive Rondreis Zambia, Botswana en Zimbabwe
  Prive Rondreizen | Wildlife & Safari

  12-Daagse Prive Rondreis Zambia, Botswana en Zimbabwe

  Afrika-Botswana Afrika-Zambia Afrika-Zimbabwe 

  Bejubeld vanwege de prachtige natuur, glorieuze zonsondergangen, oude tradities en een diversiteit aan wild. De Zambezi rivier, dé levensader van het gelijknamige National Park, de omvangrijke olifantenpopulaties in Chobe NP en de indrukwekkende omvang van de Victoria watervallen. Het zijn slechts enkele indrukken die u ongetwijfeld nooit meer kwijt raakt.

  Dag 1: Amsterdam - Lusaka
  Vlucht van Amsterdam naar Lusaka in Zambia. Aansluitend transfer naar uw hotel.

  Dag 2: Lusaka - Lower Zambezi National Park
  U vliegt naar één van Afrika’s mooiste Nationale Parken: Lower Zambezi National Park, dé plek voor adembenemende bootsafari’s. Drie overnachtingen in een Potato Bush Camp aan de oevers van de Zambezi rivier. Uw luxe safaritent ligt verscholen in de schaduw van enorme acacia- en mahoniebomen met spectaculair uitzicht over de rivier en de heuvels.

  Dag 3: Lower Zambezi National Park
  Wat is het bijzonder om hier te ontwaken. Het getrompetter van olifanten, de brul van de leeuw of het vrolijke gekwetter van vogels zijn zeer nabij. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Game drives, wandelsafari’s, kanoën, een boottocht of vissen en vogels spotten zijn allemaal inbegrepen. Een nachtsafari mag u eigenlijk ook niet missen!

  Dag 4: Lower Zambezi National Park
  Nog een dag vol avontuur. Ga voor een late namiddag cruise over de Zambezi rivier en geniet van het fantastisch schouwspel van de wilde dieren die hier hun dorst lessen.

  Dag 5: Lower Zambezi National Park - Royal Chundu Zambezi River
  Lodge

  Binnenlandse vlucht naar Livingstone en aansluitend transfer naar Royal Chundu Zambezi River Lodge, waar u 2 nachten verblijft in een luxe suite. Er mogelijkheden voor gamedrives, olifantensafari, wildwater raften, natuurwandelingen o.l.v. gids, vissen en kanoën.

  Dag 6: Royal Chundu Zambezi River Lodge
  Geniet van een boottochtje per motorboot of kano, maak een vogelsafari of een culturele tour. Een bezoek aan de spectaculaire Victoria Falls is een absoluut hoogtepunt.

  Dag 7: Royal Chundu Zambezi River Lodge - Cruise op Zambezi Queen
  U steekt de grens over naar Botswana, op weg naar het Kasane Forest Reserve, grenzend aan het Chobe National Park. Een werkelijk unieke bootcruise over de Chobe rivier staat op u te wachten. Ervaar de sensatie van deze bijzondere safari vanaf het dek van uw privé-suite op de Zambezi Queen. Aan boord bevindt zich een lounge met open haard, een bar, een zwembad en zelfs een bibiliotheek met telescoop om de nachtelijke hemel te verkennen.

  Dag 8: Zambezi Queen
  Hotspots voor het zien van wild, zijn de drinkplaatsen langs de rivier. Terwijl u geniet van de culinaire verwennerijen van de chef-koks, spelen zich voor uw ogen de mooiste tafereeltjes af. Krokodillen, nijlpaarden en watervogels zult u nimmer van zo dichtbij hebben gezien. Dit is echt heel bijzonder!

  Dag 9: Zambezi Queen - The Elephant Camp, Zimbabwe
  Transfer naar The Elephant Camp in Zimbabwe voor 2 overnachtingen. Vanaf uw veranda kijkt u uit over de spectaculaire Batoka Gorge met op de achtergrond het ruisende water van de Zambezi rivier. Dagelijkse transfers naar de Victoria Watervallen zijn inbegrepen.

  Dag 10: The Elephant Camp, Zimbabwe
  Mogelijkheid voor activiteiten met olifanten bij Wild Horizons Wildlife Sanctuary.

  Dag 11: The Elephant Camp, Zimbabwe - Livingstone
  Transfer naar de luchthaven van Livingstone voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

  Dag 12: Amsterdam
  Aankomst Amsterdam. Einde van een onvergetelijke reis.

  LEES MEER

  Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Bel ons op 035 543 1588, zodat wij uw reis op maat kunnen samenstellen.


  "Perfecte service, nemen alle tijd om alles goed uit te zoeken. De reis was in één woord perfect!"

  Dhr. van Put

  Meer informatie

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel of vraag onze inspirerende bochure aan boordevol exclusieve en unieke reizen.

  BROCHURE AANVRAGEN

  Bedankt voor het aanvragen van een brochure!

  NEEM CONTACT MET ONS OP

  Stel uw vraag, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bedankt voor uw vraag. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

  Executive VIP Travel
  Executive Golf Travel
  CarChallenge